Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kulüp renkleri hic olmamis
    bordo mavi varken bunlar nedur
    Takımımızın ismi FV Ayyıldızspor. 2000li yılların ortasında Fanatik Trabzonsporlu Muzaffer emicem kulübün ismini FC Akçaabat olarak değiştirme çabaları sonuç vermeyince bordo mavi forma alınmıştı hatrına. Şimdi onun yolunda ben ilerliyorum, nasip olursa iki seneye aldırırım bordo mavi forma.
    İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaleci yok herhalde sizin takımda abi
    Bir işi tam yapmayı sevmem ben, iliklerime işlemedi henüz. Unuttum kaleci formasını asmayı.

Bunlar da diğer iki forma. Bunu hazırlayan arkadaş kaleci formasını unutmamış.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 04:43.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• cevaplar için teşekkürler. panoromik benim de aklıma geldi ama
      heralde ben çekmeyi beceremiyorum benim çektiğim fotoğraflar böyle olmuyor
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Konya stadı denmiş az geride. fb maçına bakayım dedim nasıl statmış diye, berbat. Kale arkaları böyle olacaksa vay bizim başımıza.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konya stadı denmiş az geride. fb maçına bakayım dedim nasıl statmış diye, berbat. Kale arkaları böyle olacaksa vay bizim başımıza.
          Murat ben de Konya stadı için gelmiştim başlığa
          beğenen tek tük çıkıyor o stadı,ben dahil genelimiz de çok eleştiriyor,
          bir sürü abeslikleri var ama benim her zaman dediğim gibi inanın içini şöyle gerçek taraftar doldurursa ne kale arkasının durumu,ne çatısı,ne loca yapısı hava civa kalıyor,
          dün benim dayıoğlu konya-şikebahçe maçındaymış,
          heralde kendisi çekmiş şu videoyu,
          takımını cani gönülden destekleyecek ortalama 30 bin kişi üstte bahsettiğim olumsuzlukları bu coşku ile silip atıyor.

Bu arada,
          şike yapsana şike yapsana aziz yıldırım şike yapsana,
          diye 40 bin kişi birden bağırınca emre belezoğlu denen mayası bozuk kafayı yemiş.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 10:29.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Aziz yıldırım daha şike yapmıcakmış sahanın ortasına oturup ağlıcakmış...
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapımı devam eden sakarya statdında çatı çeliği montesi başlamış,statın kaba inşaatı belki % 50 seviyesinde bile değil. Bizim statta çatı montajına başlamak için prekatsların montesini bekliyoruz diyenlerin kulakları çınlasın. ( bu arada sakarya statının çelik aksamını yapan şirketle sanırım bizim statın işini yapan şirket aynı ,forumda bir renktaş söylemişti)
              Hocam bizim çatının farklı bir sisteme sahip olduğunu anlatmaya çalışmıştık hatırlarsan. Bizim çatının yerine oturtulması için çatının tamamının bitmesi gerekiyor.

Yani düşün, bizim bir tribün biteli 6 ay oldu, biter bitmez o tribünün çatısını yapmış olsak 6 aydır çatının o kısmının vinçler ve krikolar tarafından havada asılı tutulması gerekecekti.

Bunun yerine inşaat işinin tamamen bitirilip 3 veya 4 ekip ile çatının tamamının aynı anda hızlı bir şekilde montajlanması ve yerine oturtulması planlandı ama malzeme sıkıntısı var işte. Malzemede sıkıntı olmasa iki veya üç tane daha vinç göreceğiz stadın etrafında... İçerde dev krikolar olacak... Yani sahanın tamamen temizlenmesi gerekiyor bizim çatının başlaması için. Diğer stadlarla karıştırmayalım...

Yorum

• Bu hafta izin çıkmadı mı bekir abi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu hafta izin çıkmadı mı bekir abi?
                  İçerden yok Ahmet. Dışardan belki çekerim, en azından malzeme durumu nedir bi görürdük, yağmur yağmasa iyi idi...

Yorum

• Dışardan çekmeye gerek yok bence abi. Yeni kolonlar geldi geçtim dün ordan dışarda diğer binalarda çalışmalar hızlı ilerliyor. İçeriyi çekemedikten sonra dışı çok da önemli değil açıkçası.

Bir de erol Ağaoğlu aday oldu bu işleri tamamen bıraktı mı acaba hiç konuştun mu onla?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mainz'in Coface Arena stadı Localı tribünü..

Aslında bizim iki katlı localarda böyle yapılabilirdi locaların üstünde trübün yapacaklarına locaları geri çekip alt türbünü büyütebilirlerdi
                      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat ben de Konya stadı için gelmiştim başlığa
                        beğenen tek tük çıkıyor o stadı,ben dahil genelimiz de çok eleştiriyor,
                        bir sürü abeslikleri var ama benim her zaman dediğim gibi inanın içini şöyle gerçek taraftar doldurursa ne kale arkasının durumu,ne çatısı,ne loca yapısı hava civa kalıyor,
                        dün benim dayıoğlu konya-şikebahçe maçındaymış,
                        heralde kendisi çekmiş şu videoyu,
                        takımını cani gönülden destekleyecek ortalama 30 bin kişi üstte bahsettiğim olumsuzlukları bu coşku ile silip atıyor.

Bu arada,
                        şike yapsana şike yapsana aziz yıldırım şike yapsana,
                        diye 40 bin kişi birden bağırınca emre belezoğlu denen mayası bozuk kafayı yemiş.
                        Video gözükmüyor

Valla abi kale arkaları o kadar uzak ve çirkin ki, kahverengi tartan, tribün aralarındaki o ışıklar ve aralık, köşelerdeki kocaman giriş kapıları o kadar çirkin ki değil 40 bin kişi o stadı 140 bin kişi doldursa nafile. Beyaz beyaz sandalye gibi koltuklarla da Allah'ım Allah'ım bildiğin ucube. Sanki stat yeni değil de 30 40 yıllık bir statmış gibi
                        En son My tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 14:20.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Dün geçerken çekmiştim...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Video gözükmüyor

Valla abi kale arkaları o kadar uzak ve çirkin ki, kahverengi tartan, tribün aralarındaki o ışıklar ve aralık, köşelerdeki kocaman giriş kapıları o kadar çirkin ki değil 40 bin kişi o stadı 140 bin kişi doldursa nafile. Beyaz beyaz sandalye gibi koltuklarla da Allah'ım Allah'ım bildiğin ucube. Sanki stat yeni değil de 30 40 yıllık bir statmış gibi
                            Yapma yaa
                            görseydin öyle dimezdin
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bjk seneye de olimpiyatta(mecburen) oynamak için ön başvuruda bulunmuş. sanırım onların statdı belirlenen tarihte bitmeyecek.

Tüm Spor - Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda da Atatürk Olimpiyat Stadı’nı kullanmak için ön başvuruda bulundu.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bjk seneye de olimpiyatta(mecburen) oynamak için ön başvuruda bulunmuş. sanırım onların statdı belirlenen tarihte bitmeyecek.

http://spor.haber7.com/besiktas/habe...a-da-olimpiyat
                                2016'dan önce bitmez o stadyum, daha çok işi var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X