Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzona raylı sistem geliyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrenciler

çok iyi haber
    [MENTION=35561]Berat Akçay[/MENTION] ne diyorsun kardeşim tutar mı Trabzon'da ?
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzona raylı sistem geliyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrenciler

çok iyi haber
      Haberde akyazıda şehir hastanesine bir durak düşünülüyor, deniyor. Hastane yapılacak mı stadın yanına?

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haberde akyazıda şehir hastanesine bir durak düşünülüyor, deniyor. Hastane yapılacak mı stadın yanına?
        Sanırım aqrtık hastane kesinleşti gibi fakat sanırım raylı sistemde hastanenin olmasından dolayı gelicek raylı sistem gelicekse istemesemde hastaneye alışıcaz artık

Yorum

• hastane kesinleştiyse eğer inşalah en uç tarafa yapılır hatta karayollarının oraya yapılsa süper olur çünkü dolgu alanındaki diğer tarafına muhakkak otel avm eğlence yerleri yapılmalı. öteki türlü stad etrafı sadece maç günü hareketli olur. sadece hastane olusa taraftarı oraya çekemezsin ayrıca raylı sistem olursa süper bir iş yapılmış olur.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Hastane durak da, stat niye değil onu anlamadım. Gerçi ben yapılacağına da inanmıyorum. Dolmuş mevzusu var.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 19:08.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Facebook Akyazi Stadi Santiyesi
              yeni malzeme gelmis bugün
              Çarşamba civarında akşam 5 gibi Trabzon güzargahında gördüm 3 4 tır . Yolda da var yani gelen..

Yorum

• burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama

bu arkadaş çalışanlardan birisi galiba

içeriden fotolar paylaşıyor

Murat Bayraktar Facebook'ta. Murat Bayraktar ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Peki rayli sistem yapilacaksa sehir hastanesinin yapilmasina ses cikarmam diyen var mi aramizda?
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Yakınlarda erken seçim var diyen ?
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Acaba seneye tff de hazirlik veya eleme maclarini akyaziya verirmi konya ve antalyaya yaptigi gibi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hastane kesinleştiyse eğer inşalah en uç tarafa yapılır hatta karayollarının oraya yapılsa süper olur çünkü dolgu alanındaki diğer tarafına muhakkak otel avm eğlence yerleri yapılmalı. öteki türlü stad etrafı sadece maç günü hareketli olur. sadece hastane olusa taraftarı oraya çekemezsin ayrıca raylı sistem olursa süper bir iş yapılmış olur.
                        Sanirim Otel açma gibi ticari şeyler yapilmayacak çünkü Mehmet Atalay bey bununla ilgili çok detaylı bir açıklama yaptı kıyı kenar Kanunu diye cikardiklari zaman bunun önüne geçmek için ticari hiçbirşey yapılamaz diye yazılmış yüksek ihtimal Hastane belki birde otogar olur malesef eğer yasa değişmez ise ki sanmıyorum burokratlarin hepsi Hastane diyor başka birşey demiyor bu durumda malesef imkansız
                        Trabzonspor

Yorum

• Kombineler kaç para olur acaba fikri olan arkadaşımız var mı ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kombineler kaç para olur acaba fikri olan arkadaşımız var mı ?
                            Ben 2 aydır bu sorunun cevabını arıyorum
                            Trabzon ıcın kale arkaları 300-500 arası maraton 750-1200 arası falan olur herhalde.Geçen senelerden pek farkı olmaz.
                            Istanbuldan uçaklı kombıne içinde en dusuk 1000 den baslar 2500-3000 bını bulur herhalde.
                            Yakında açıklanacakmıs zaten

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama

Murat Bayraktar Facebook'ta. Murat Bayraktar ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...

niye yanlis olsunki
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama

Bu ne kardeşim ya?
                                Adamdaki umursamazlığa bakar mısınız?
                                Fotoğrafın altına bi arkadaşı "iş yap" diye yorum yazıyor, kendisi de "iş bizi bozar" yazıyor.
                                Yine bir arkadaşı "burda yağmur yağıyor aynısı oraya yağarsa ayvayı yediniz o stadın yetişmesi lazım" gibi bişey yazıyor, bu arkadaş da "neden yiyelim ki kontağı kapatıp doğru yatmaya gideriz" diyor.
                                Aynı kişi "o stad yetişmezse görüşürüz" diyor, bu arkadaş da "yetişmeyeceğinin garantisi var ama yetişir mi onu bilmem" diyor.

Bu nasıl umursamazlık, hem yasaktı hani fotoğraf atmak? TOKİ izin vermiyordu hani? Demek ki amaçları içeri taraftar almamak!
                                Bu arada bu çalışmaktan sıkılıp bunalan "iş bizi bozar" kafasındaki işçileri kovsunlar hemen. Bunlarla stad yetişmez, adam daha kendi yaptığı işe güvenmiyor!

Yorum

Çalışıyor...
                                X