Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• batuhan 16 bu
    aha valla buldum .
    batuhan 16 = ronin

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-Oturup hesaplamak gerek. Düz bir (yahut eşkenar dikdörtgen formlarındansa) yüzeydense bu geometrik derinlik bazı kolaylıklar sağlıyor.
      2-Hesaplanmayan hiç bir şeyin akustiğe faydası zararı konuşulamaz. Ses şiddetinin yapay olarak(kaynağı dışında) hissedilir etkisinin arttırılması bir ses bilimi alanı olduğu gibi ; akustiğin asıl önemli çalışma alanı ses kaynaklarından çıkan kaynak sesin , uygulama alanında anlaşılamaz gürültüye dönüşmesini azaltmaktır. Yani bir şeyin akustiğe faydasının olmuyor oluşunun her koşulda ve rasyonel biçimde oluşturulan sesin şiddeti ile ilişkilendirmek hatalı bir sonuçtur.
      3-Bu farkı tribünün içinden hissedebilirdin ama sahanın orta noktasında hissedemeyebilirsin.
      4-Hayır , etkisi var ancak bu tek başına yeter kriter değil.
      teşekürler peki sizce şu 4 stad arasında trübün yapısı ve çatı yapısına dış kaplamaya bakınca en etkili ses ambiansı fuul dolu trübünlerde hangisinde olur sırayla yazarsanız stadlar şunlar bursa-trabzon-bjk-konya bir açıklama yapmanıza gerek yok bir şu 2 şu 3 şu diye
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 03:17.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        batuhan 16 bu
        aha valla buldum .
        batuhan 16 = ronin
        Caglar TS olmalı büyük ihtimal. Yorumlara bakarsan birebir uyuyor tarzları. Artık o nicki kullanmıyor
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• kaçkere daha yazıcam bilmiyorum ki burda kimseyi tanımam daha önce bir üyelik açmışlığım kesinlikle yok üyelik açış tarihimde beli neyse takmıyorum bu yazdıklarınızı yok oymuşum buymuşum ben bir trabzponspor sevdalısıyım o kadar

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon Horon stadyumu
            Yok "Al Aşağa Vur Yukari Stadyumu"
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fikir vermesi açısından 2 büyük takımın stad konseptine uygun bakış açısı şu şekildedir....
              "Visca Barca, visca el Cataluna" (Barca kazanınca, Katalonya kazanır)
              neu camp da 97.000 barca taraftarı bu şekilde bağırır..
              "Boca es mi religion, Maradona es mi dios, La Bombonera es mi iglesia" (Dinim Boca, Tanrım Maradona, Mabedim La Bombonera)
              Boca Juniors'un stadyumu La Bombonera'nın giriş kapısında yazan cümledir...

sıra bizde millet....siz olsanız ne derdiniz...
              En başta; "Allah Boca taraftarına akıl fikir versin" derim.

Sonra da stad için; "Günahlar Ülkesinin, Dışlanmış Şehrinin Stadyumuna Hoşgeldiniz" derim.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen gül

gül bakalim gül
                "İngiltere'de böyle stadlar var" cümlesine iyi örnekler vermişsin ama gerçekten 1 ve 3 hariç yatay olanlar iğrenç olmuş. Arkadaş haklı olabilir. İlk kat daha dik olsaydı güzel olurdu ama üst katın en uç noktası sahaya şimdikinden daha uzak olurdu. Hangi seçenek daha iyi çözemedim ama allahtan şu verdiğin fotolardaki stadlar gibi yapmamışlar. O ne öyle play station mu oynayacaklar orda tribün mü yapacaklar. Tek kelimeyle yatay stadlar berbat.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaçkere daha yazıcam bilmiyorum ki burda kimseyi tanımam daha önce bir üyelik açmışlığım kesinlikle yok üyelik açış tarihimde beli neyse takmıyorum bu yazdıklarınızı yok oymuşum buymuşum ben bir trabzponspor sevdalısıyım o kadar
                  TRABZONSPORu yazamayan, trabzonspor sevdalisi vay be.. Sizi bilmemde ben şahsen trabzonsporu yazarken kontrol ederim hep.
                  Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZONSPORu yazamayan, trabzonspor sevdalisi vay be.. Sizi bilmemde ben şahsen trabzonsporu yazarken kontrol ederim hep.
                    afferin sana madalya istermisin cımbızla açığımı çekip yakalamışsın hızlı yazarken bir harfi yazmayı unutmuşuz önemli olan niyettir doğru yazmak yada yazmamak değil kardeş

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "İngiltere'de böyle stadlar var" cümlesine iyi örnekler vermişsin ama gerçekten 1 ve 3 hariç yatay olanlar iğrenç olmuş. Arkadaş haklı olabilir. İlk kat daha dik olsaydı güzel olurdu ama üst katın en uç noktası sahaya şimdikinden daha uzak olurdu. Hangi seçenek daha iyi çözemedim ama allahtan şu verdiğin fotolardaki stadlar gibi yapmamışlar. O ne öyle play station mu oynayacaklar orda tribün mü yapacaklar. Tek kelimeyle yatay stadlar berbat.
                      cirkin gözükebilirler
                      ama bir stadi stad yapan atmosferdir
                      atmosferide yaratan taraftarlan stadin karakteridir/ruhu
                      ben öncedende buraya mac yasadigim stadlardan tecrübelerimi aktardim
                      herkesin begendigi juventus stadyumunun atmosferi yari dolu giuseppe meazza kadar etmiyo
                      allianz arena inanilmaz depressiv stad, heycan hisetmede zorlaniyorsun, schalkenin stadi bildigin spor salonu, taraftari okadar asik olmasa kulübe o stad takimi küme düsürür
                      red bull arena ruhsuz, sikici, bildigin sinema
                      ernst happel kosu pistine ragmen insani maca sokuyor, sahayi gördügün an seni sihiri aliyor
                      westfahlen stadi(signal iduna park) taraftarlan muhtesem bir yasam bicimi
                      westfahlen stadi ve borsig alani yasnmasi gerek yerler
                      avni aker benim icin bogucu bir stad, zevkini yasayamiyorsun, belkide hep daha cok istememizin nedenidir

tabi bunlar benim tecrübelerim, yasadiklarim
                      diyebilecegim tek sey ingilizler o stadlarlan dünyanin en büyük ligi oldu
                      var demek o stilin bir cekiciligi, insana heycan vericiligi
                      amerikalilarinda stadlarinin cogunun ilk kati yataydir, sporda basarilari inanilmaz

stadimizin eksigi bol olsada positiv karakteri olacagina inaniyorum, sehirin atesinle beraber yine bütün türkiye kiskanacaktir bizi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok "Al Aşağa Vur Yukari Stadyumu"
                        Evet sayın seyirciler Trabzonspor'un "al aşağı vur yukarı stadyumu" tıklım tıklım dolu,takımlar sahaya çıkıyor yer yerinden oynuyor

Yorum

• Sadelik bence.

Trabzon Spor Yerleşkesi -> Trabzon Şehir Stadı

Ayrıca yerleşkenin sadece futbola değil tüm sporlara elverişli hale getirilmesi gerek. Koşu pisti, bisiklet parkuru, tenis alanları gibi. Hatta milli sporcular Trabzon'un temiz havasında kamp yapabilmeli.

Çapraz kentleşmeye, fabrikaya Trabzon'da HAYIR!

Yorum

• Arkadaşlar antalya stadının catisi netleşti.metal bir bölümden sonra şeffaf bir bolum var.bakinca goze hos geliyor.bizim stadın maketinde böylesi şeffaf bolum yok gibi.yani çatı olduğu gibi tek parca bez olacak.bu durumda seyirciyi yağmurdan korumak için çatının bayağı bi sahaya yakin olması gerekecek.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• iyiki kimse Trabzonspor hamsi arena falan demiyor burda.. oyleya bir ara hamsi sevmiyorum diye o bizim milli yiyecemiz nasil dersin falan demislerdi. o kisiler nerde ? hamsi sevmezmi oldular artik..
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Vallahi anlamadığım tek dal galiba.Fotoğraflara bakıyorum hepsi güzel.Ama yorumlara bakıyorum içim kararıyor.İlginç insanlarız vesselam.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Çalışıyor...
                                X