bunu çok kez dile getirdim ancak çok dikkat çekmedi anlaşılan. bu saatten sonra da değişir mi bilmiyorum. ancak değişmezse çok ahlanıp vahlanacağımız kesin.
Söyledik bu konuyu Erol Bey'e ama misafir tribünün giriş-çıkışı ayrı olduğu için planda değişiklik yapmak gerekiyor. Dolayısı ile TOKİ'ye bunu teklif edeceksin, kabul ettireceksin, yeniden plan çizdireceksin falan... Devlet işi sonuçta, bürokrasi...TOKİ zaten bu yeni loca işine hiç sıcak bakmamış ama yönetim bi şekilde ikna etmiş, artık araya birilerini mi soktular bilemiyorum. TOKİ "daha da bişey istemeyin, yapmam" demiş.
Yani stad planda nasılsa öyle yapılacak, sonrası kulübün bileceği iş, değiştirebileceği yerler varsa değiştirir ilerde.
iş tokiden çıktıktan sonra deplasman tribünün yeri muhakkak değişmeli. görsel bütünlük bir yana giriş çıkış problemi de yaratır mevcut yer. taraftar yoğunluğunun en fazla olduğu yer olacak yol tarafı.
deniz tarafı ile numaralı köşesi her açıdan en uygun yer olurdu.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
* O kadar eleştiriyorsun,sallıyorsun Trabzona gidince tüm sözlerimi yiyorum muhtemelen bunlarıda yicem Allah beni kahretmesin ne diyim
abi muhalefet her zaman lazım, sen eleştirini yapmadan geri kalma.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
sadece statdın bitmesi önemli değil. bütün olarak tamamlana bilecek mi ? o kadar boş alan doldurulacak mı? sankı sadece stat bitecek gerisi toz toprak kalalacak gibi ? yeni otogarın orada olma ihtımali varmı ? otel deniyor ? otel dediğin 2 yılda biter .. temeli bile yok ?
sadece statdın bitmesi önemli değil. bütün olarak tamamlana bilecek mi ? o kadar boş alan doldurulacak mı? sankı sadece stat bitecek gerisi toz toprak kalalacak gibi ? yeni otogarın orada olma ihtımali varmı ? otel deniyor ? otel dediğin 2 yılda biter .. temeli bile yok ?
suan sadece bizim taraf ihale edildi
yani stad , gsgm binasi, spor ve gelisim tesisi, futbol sahalari, tenis kortlari,vs..
dolgunun diger tarafini henüz paylasilamadi
su an trabzondaki tek denize sifir, düz alan
kim kapacak ne yapilacak belirsiz
En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 19:17.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
bunu bahane edecekler de olacaktır ama dümdüz fıstık gibi sahil yolu be kardeşim
Yemin ediyorum şu ek localar o kadar canımı sıkıyorki kaç kere söyledik böylesine kirlilik olurmu zaten bir tribün baştan gitmiş acayip sinirlendiriyor şu görüntü beni eski hali ne güzeldi şu projeyi nasıl trabzonspora yakıştırdılar anlamıyorum şu stadı adam etmek için çok şey gerekecek
eski halinin süper olan neyi varki. eski halinden tek farkı devasa olan kat aralarına loca yerleştirilmesi. o localar yerleştirilmeseydi o boşluklar daha fazla göze bile batabilirdi.
Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
Hayır gayet iyi yeri. Beşirlinin girişinde hemen. Trabzon tarafından gelenlerr sahil yolundan direk gelebilir. Tünel falanda yapılıyor maç günü trafik sıkışabilir belki ama çok sorun olmaz.
Zaten Trabzon'da ulaşım çok kolay.
abi muhalefet her zaman lazım, sen eleştirini yapmadan geri kalma.
yapici olundugu sürece katiliyorum
ama iskembeden sallayan arkadaslar inanilmaz yorucu oluyor
sonra 500 milyon avroluk stadlarin resimleri konulupda bundan isteruka getiriyorlar ya...
atar yapacaklar gitsin yönetime yapsin yeri bura degil
yanlis olan seyler varsa tabiiki yazilsin, cözüm arayalim, arastiralim
burada bu konu öylesine durmuyor
bmn olmasaydi büyük ihtimallen kat aralari bos kalacakti, 49 loca olacakti stadda
isiklandirma kedi kulaklarinlan hal edilirdi, kamera olmazdi, yerleskesin ismi rte olurdu, her hafta bize fotograflarinlan mest eden bekir arkadasimiz olmazdi, ins. ic dizaynida sectigimiz dizaynda olacak
bunlar burada emirates in, juve stadiumun, wembleyin, vodafone arenanin fotolarinlan basarilmadi
tabiiki bende bir westfahlen atmosferinlen, allianzin estetigi olan, san mamesin ici olan stad isterdim
En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 20:26.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
O dolgunun geri kalanını bize yedireceklerini hiç sanmıyorum. Kulüp üst kullanım hakkını almaya çalışıyor ama deveye hendek atlatmak daha kolay olabilir...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum