Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar çatı yüksekliği konusunda daha öncede paylaşmıştım tekrar paylaşayım. Yükseklikler ve farklarını basitçe çizdim
    En üst basamaktan çatının en üst noktası arasındaki fark. 14.62 metredir. Çatının tribün üzerine doğru uzanan çatı kollarının en üst sıradan ''tahmini'' yüksekliği 4.50 metredir.
    Not: 3 metre basın odalarının yüksekliğidir.

Ne yaptın sen yahu bir aşağıdaki 25.90 metreye bak bir de üstteki 14.62 metreye neredeyse Ay'a çizecekmişsin çatıyı.Tribünün üstü ile çatı arasında 10 metre olacak 14 değil.
    En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 21:21.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Arkadaşlar yüreğiniz rahat içiniz ferah olsun, açık ara TR'nin en basık çatısı bizim olacak!

Çelik boruların yüksekliği ortada.

Yorum

• Arkadaşlar çizdiğim resimde 14 metre en uc nokta. Konuyu çarpıtmıyorum veya yalan mesafeler koymadım ortaya. Evet 10 metre olacak ama tribün üzerine uzanan kollardan sonra olacak. Neyse ben ortalığı germek veya kışkırtmak için yapmadım bunu sadece mesafeler konusunda ki soru işaretlerini ortadan kaldırmak istemiştim. Bir kaç aya zaten çatı ortaya çıkacak.

Yorum

• twitterdan bugün paylaşılan fotolar.

Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sivasta stada çatı yapmamışlar çatıya stad yapmışlar .
            Sesli güldüm, onlara fazla bile o yapılan inşaat.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• @fatih_ç arkadaşımızın çizimi biraz abartılı durmuş. Kaba taslak paintte çizmeye çalıştım. Aşağı yukarı böyle bişi olacak.

Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• bence bosuna bu cizimleri yapiyorsunuz
                arka tarafda bisey olmadigindan derinlik kazaniyor o bölge
                ondanda oldugundan cok yüksek gözüküyor, zaten dagyi bilincaltiniz nasil degerlendirecegini size anlatmam gerekmez

bence en yakin bu olacak, cizimde en üstte eksikler olsada
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 18:54.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yahu o değilde Timsah Arena ve bizim stad arasında sanki 4 bin değilde 24 bin kişilik fark varmış gibi görünüyor. Ya Timsah Arena dehşet büyük yada bizimki dehşet küçük yada ben miyop oldum
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu o değilde Timsah Arena ve bizim stad arasında sanki 4 bin değilde 24 bin kişilik fark varmış gibi görünüyor. Ya Timsah Arena dehşet büyük yada bizimki dehşet küçük yada ben miyop oldum
                    bizim stad enlik olarak daha büyük
                    onlarinki yüksek+ tribünlerin üzerinde bidaha loca yapilmasi + catilarida daha yüksekde olmasi tabiiki daha büyük gibi gösteriyor

bursanin protokoll tribünü ve loca koltuklari bizimkinden cok daha fazla
                    belediye tribün disi bütün gelirleri stada karsilik olarak alacagini yazan yerler var, yani 33 bin tribün koltugu geliri disi hersey belediye akacakmis
                    buda bursa icin maddi anlamda büyük kayip olur

kutu gibi stad deyimi tam bizimkine uyuyor iste
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 19:23.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @fatih_ç arkadaşımızın çizimi biraz abartılı durmuş. Kaba taslak paintte çizmeye çalıştım. Aşağı yukarı böyle bişi olacak.
                      Benim çizimle aradaki fark nedir merak ettim benim abartılı olan çizim, senin çiziminde normal ,Mesafeler aynı !

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim çizimle aradaki fark nedir merak ettim benim abartılı olan çizim, senin çiziminde normal ,Mesafeler aynı !
                        Kötülemek veya laf sokmak için demedim. Senin çiziminde 14 metre ile 25 metre aynı gibi göründüğünden çok aşırı yüksekmiş gibi görünüyor. "abartılı" dan kasıt o. O yüzden daha makul görünen şeklini çizmeye çalıştım.

Neyse kendimi açıklamama gerek yok. Sadece yanlış anlaşıldıysam onun önüne geçmek istedim.
                        Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önce Akyazinin bitmis halinde bi Derbi maci seyretmek gerek, baselin Stadi dedigim gibi klasik ve güzel, etkileyici bir yani yok, taraftari etkiledi beni ama bu aksam. Torinodada bizim maca gitmistim, Juventus tam dersi, Stad sahane, taraftar bos!
                          Sen hangisini tercih edersin ?
                          Basel Stadında maratonun köşe tarafından rakip takımın köşesi gözükmüyor euro 2008 de isviçre maçında bizzat tanık oldum )

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çim eklenince müthiş bi görüntü oluyor. Koltuklar ve çatıyla stad beklenenden daha iyi gözükecek inşallah.
                            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sesli güldüm, onlara fazla bile o yapılan inşaat.
                              sivasta çatı göğe yükselmiş. bonzai kafasıyla yapılan çizimler yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X