Stadyum içi kamera kurulumuna bugün başlandı. Eski kamera, telekom hattının bir kamyon tarafından kesilmesi sonucu devre dışı kaldı; düzeltilmesi için çalışmalar sürüyor. Haftasonu itibarı ile iki kamera ile canlı yayına devam edilmesi planlanıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bunu demek ıstedım,ınce detay ama goze hos gelen detay ,tabı bızım böle ınce dusunceye sahıp olamayacagımızı bılıyordum...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Tatlıcıya sorduydum bu konuyu yaklaşık bir ay önce. Cevap vermediydi. Kendisi akıl edemediği için yazmamış demek. Şimdi netleşti kafamda her şey...
Gesendet.
Yorum
-
Erol Agaoglu @AgaogluErol
Stad içersine kamera sistemi kuruldu.Şantiye içersinde çalışan kamyonlar kabloyu kesmişler.Türk Telekom arızayı giderince yayın başlayacak.
Yorum
-
bir kamyon kabloyu nasil kesebiliyor ? tekerleklerinde bicak mi var ? elestirmek icin degil ama harbiden cok merak ediyorum. niye hep ilginc bir okadar sacma sapan seyler hep bizde oluyor. kamyon kabloyu kesmis.. vay anasini beu will need justice at the end..
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Tatlıcı nasıl akıl edecekti bu konuyu ?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol Agaoglu @AgaogluErol
Stad içersine kamera sistemi kuruldu.Şantiye içersinde çalışan kamyonlar kabloyu kesmişler.Türk Telekom arızayı giderince yayın başlayacakNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun inşaatından sorumlu değilmi bu adam? Prekast işlemine başlamadan önce bunun yapılmasına vesile olamazmıydı bu abimiz? Yoksa başka sebeptenmi duruyor ordada benmi ne iş gördüğünü bilmiyorum, yada yanlış anladım?
Gesendet.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum