Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim 2 sorum olacak:

1- Locaların üstündeki seyirci tribünü kaç sıra?
    2- Yönetimin projeye karşı tribüne de aynı şekilde loca ekletme çabaları olumlu sonuçlandı mı? Loca sayısını önemsiyorum
    İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1-Locaların üstünde 9 sıra tribün olacak
    2-Toki konuyu inceliyor hala cevap gelmedi...
    Yanlış bilgi vermeyelim

1- Locaların üstü seyirci değil basın tribünü olacak
    2- Proje revize ediliyor dedi Erol Ağaoğlu. Netleşen bir şey yok.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bir turlu heyecanlanamiyorum bu stada sike davasi bitmedende bu degismez maalesef.

Yorum

• Locolar kesin 2 katlı mı olucak? Apartman gibi mi gözükecek?

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış bilgi vermeyelim

1- Locaların üstü seyirci değil basın tribünü olacak
          2- Proje revize ediliyor dedi Erol Ağaoğlu. Netleşen bir şey yok.
          kesin olmamakla birlikte tamamının basın tribünü olma şansı yok. orta kısım koltuklu(3) koltuksuz(7) basın tribünü olacak yanlara doğru seyirci tribünü locaların bittiği yerden genişleyecek. tabi en doğru sonuca 2 hafta sonra ulaşırız. 2. loca katı da bitti ve tribün yapılmaya başlandı daha doğrusu tahtalar çakılıyor

Yorum

• Bu proje senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa ne diye ilgilenirsin ki? Madem senin için önemsiz, değersiz, salla gitsin. Bitince stada da gitmezsin olur biter. Yok, illa bıdı bıdı yapacak.
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Stadyum öyle ya da böyle, er ya da geç olacak ama peki o stadyumun bir ruhu olacak mı?
              Stadyumun girişine şehitlerimizin isimleri yazılacak mı?
              Kulübe hizmet etmiş insanlar yad edilecek mi?
              Hepsinden önemlisi milyon dolarlar alıp, her fırsatta ülkesine kaçan yabancılar mı terletecek o kutsal formayı yeni stadyumda?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıdaki görseller ''Akyazı Arena'' yı yansıtmıyor bence.

Ne tribünlerin büyüklüğü ne de locaların şekli tam olarak doğru değil...
                aynen katılıyorum .o stad 33000 kişilik...

Yorum

• bursanin stadi ucube bir stad oluyor bence..Türkiyenin en güzel stadi bizimkisi olacak..denizin üstünde olmasi yeter zaten..
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• locaların tek bir yerde toplanması daha iyi bence diğer tribünlerin basamak sayısı aynı büyüklükteki satadlara göre daha fazla olacak -normalde 40-42 olacak olan basamak sayısı 46-47 civarında olacak bu da olduğundan daha büyük görünmesine sebep olacak

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dalga mı geçiyorsun sen ? Burda bize neden stadla bu kadar çok ilgilisiniz diye kızan arkadaşlar vardı. Şimdi onlara hak verdim işte. Devletin yaptığı bir stad, emeğimizle aldığımız 82 puanın nasıl önüne geçebilir ? Bu söylediğin kabul edilemez. Trabzonspor'un geleceği şike davasıdır !
                      Kardeşim sanırım anlatamadım sen (yani Trabzonspor) bu kapasitenle Şikebahçeyle uğraşamayacağını anlamalısın, anla artık bunu ve senin yapabileceğin tek şeyin eski zamanlarda olduğu gibi sahada, hem hakemleri hemde takımları yenmektir.

Yorum

• Bakın Galatasaray forumuna da utanın. Adamlar bizden daha çok tartışıyorlar bizim stadımız üzerine. Muhteşem, harika diye yorumlar yapıyorlar ama sizler ancak yıkıcı eleştiriler yaparsınız çünkü Trabzonlusunuz bende Trabzonluyum ve özeleştiri yapabiliyorum kendime yobazım.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Locolar kesin 2 katlı mı olucak? Apartman gibi mi gözükecek?
                          Apartman değil rezidans
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Türkiyede futbolun ırzına geçtiler.
                            göz göregöre hakkımızı gasp ediyorlar. utanmadan pişkince ortalıkta geziyorlar.
                            Bu düzen içinde ancak şamPİYON olabiliriz.
                            Stat yada başka bir şey umurumda değil açıkcası.
                            Ben tiyatro değil gerçekten futbol maçı izlemek istiyorum.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Akyazı'yla ilgili iddia doğru mu?

Trabzon'da bir kaç gündür Akyazı Projesiyle ilgili ilginç bir iddia konuşuluyor.

Buna göre stadyumun isim hakkının Başbakan'ın istediği isme bedelsiz verileceği ancak buna karşılık 300 bin dönümlük alanın da Trabzonspor'un kullanımına tahsis edileceği öne sürüldü.

Gazete daha önce 600 dönüm olarak doldurulması gereken Akyazı'nın 300 dönüm fazla doldurulmasının Başbakan Erdoğan'ın büyük tepkisine neden olduğunu vurgularken, kulübün fazladan dolan alanı istediği, bunun yanısıra stadın isim hakkını Başbakan Erdoğan'a bırakacağı dile getirdi.

Gerçekten ilginç. Başbakan Erdoğan'ın Akyazı'nın temel atma töreni sırasında isimle ilgili sarfettiği sözler ve son dönemde Fadıl Akgündüz olayının patlamasının ardından Başkan İbrahim Hacıosmanıoğlu'nun kullandığı "stad bizim değil" ifadesi taşları kısmen de yerli yerine oturtsa da gelişmeleri izlemekte fayda var.

Bakalım ateş olmayan yerden duman çıkmış mı çıkmamış mı?

Akyazı iddiaları doğru mu?
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.aslantepe.biz/turkiyedeki...stad-(40-000)/

Bakın Galatasaray forumuna da utanın. Adamlar bizden daha çok tartışıyorlar bizim stadımız üzerine. Muhteşem, harika diye yorumlar yapıyorlar ama sizler ancak yıkıcı eleştiriler yaparsınız çünkü Trabzonlusunuz bende Trabzonluyum ve özeleştiri yapabiliyorum kendime yobazım.
                                Haklısın,

Saçma sapan şeyleri konuşmaktan stadyuma fırsat gelmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X