Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu görselde üst katta daha fazla basamak var. Ama ilgili fotoda daha kısa... Stada giriş çıkış bölmelerinden net anlaşılıyor...

Ne biçim iş bu...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müze de stadyum da olsaymış fena olmazmış,ilginç olurmuş
      Bu arada genel kültürünüzü tebrik ederim abi
      yakin arkadasim mimarlik okuyor o bi ara göstermisdi
      mimar faslimiydi, tunuslumudur, adama biraz hayranligi var

o proje realize edildimiki???
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 22:23.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yau şu coface zımbırtısını koymayın şuraya da. Az insaf edin. Lütfen. Rica ederim.

Gidip inşaat alanını bombalayasım geliyor...

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yukarida bi arkadasin babasi büyüklügü ve konumu insani etkiliyor diye bisey yazdi, yazin bende gördüm stadi gercekten yeri mükemmel olmus. Cok elestirdim stadi özellikle localarini ve hale daha ayni fikirdeyim fakat gercekten etkileyici bi havasi var yakindan gördügün zaman.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi stat bu?
            sivas

Yorum

• Sivasın çatısı göğe yüksekmiş mübarek, beterin beteri var.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yakin arkadasim mimarlik okuyor o bi ara göstermisdi
                mimar faslimiydi, tunuslumudur, adama biraz hayranligi var

o proje realize edildimiki???
                Mimar bayan , eserleri bayağı ilgi çekici
                Buproje uygulandı mı tam olarak bilmiyorum ama Azerbaycandaki Haydar Aliyev Kültür Merkezi var uygulanmış aynı mimarın o da bayağı güzel.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu nedir anlamadım? başka bi takımın projesi mi?

Yorum

• bizim stadın hatları keskin. her bölüm sahaya yakın. üst katta yakın alt katta köşelerde. loca tribünü ise alt kat zaten maratonla aynı. orada da bi atmosfer olur. daha öncede dedim. basın mensupları nerede olacak? misafir tribünü nerede olacak? umarım basın trıbununu sahaya yakın koymazlar. ve misafir tribününü kafese çevirmezler. zaten deplasman yasağı var. anadoludan gelende oturur bizimle şuan düşündüm ingiltere örnek olabilir. bi şerit güvenlik tamamdir. tribüne gerek yok. misafir tribünü istemiyoruz! :P

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      misafir takım tribünü de maratonla yol tarafı kale arkasının birleştiği köşe olacak

Yorum

• Ben taktım bu sivas stadına ya burdan bakınca 80.000 kişilik stad gibi durmuyor mu? ama 27.000 kişilik işte..

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          misafir takım tribünü de maratonla yol tarafı kale arkasının birleştiği köşe olacak
                          sağol dostum. keşke misafir tribünü olmasa.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben taktım bu sivas stadına ya burdan bakınca 80.000 kişilik stad gibi durmuyor mu? ama 27.000 kişilik işte..

harbi burdan bakınca hiç 27 lik gözükmüyor
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• yeni yapilan stadyumlar arasinda sixvassporun yatak odasi en basit olani gibi duruyor.

fenere yatmalari icin onlara basit bir duzluk, cayir cimen de yeterdi aslinda. buna bile gerek yoktu.

Yorum

• Yeni stat ile birlikte artık maçlara hiç bir yaşlı insan gelmeyecek.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X