Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BU SAYFADA MAINZ IN ANIMASYONU BULUNUYOR. IYI SEYIRLER
    Not: müzik secimi daha iyi ^^

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunu çok kez dile getirdim ancak çok dikkat çekmedi anlaşılan. bu saatten sonra da değişir mi bilmiyorum. ancak değişmezse çok ahlanıp vahlanacağımız kesin.
      Söyledik bu konuyu Erol Bey'e ama misafir tribünün giriş-çıkışı ayrı olduğu için planda değişiklik yapmak gerekiyor. Dolayısı ile TOKİ'ye bunu teklif edeceksin, kabul ettireceksin, yeniden plan çizdireceksin falan... Devlet işi sonuçta, bürokrasi...TOKİ zaten bu yeni loca işine hiç sıcak bakmamış ama yönetim bi şekilde ikna etmiş, artık araya birilerini mi soktular bilemiyorum. TOKİ "daha da bişey istemeyin, yapmam" demiş.

Yani stad planda nasılsa öyle yapılacak, sonrası kulübün bileceği iş, değiştirebileceği yerler varsa değiştirir ilerde.

Yorum

• iş tokiden çıktıktan sonra deplasman tribünün yeri muhakkak değişmeli. görsel bütünlük bir yana giriş çıkış problemi de yaratır mevcut yer. taraftar yoğunluğunun en fazla olduğu yer olacak yol tarafı.
        deniz tarafı ile numaralı köşesi her açıdan en uygun yer olurdu.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bir tane akıllı iş yapsalar ayıp olur zaten..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * O kadar eleştiriyorsun,sallıyorsun Trabzona gidince tüm sözlerimi yiyorum muhtemelen bunlarıda yicem Allah beni kahretmesin ne diyim
            abi muhalefet her zaman lazım, sen eleştirini yapmadan geri kalma.
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Mevcut Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin yerine de proje vardı sanırım. Takım tesisleri de artık Akyazıda olacak diye hatırlıyorum doğru mu?
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• güzel ama

sadece statdın bitmesi önemli değil. bütün olarak tamamlana bilecek mi ? o kadar boş alan doldurulacak mı? sankı sadece stat bitecek gerisi toz toprak kalalacak gibi ? yeni otogarın orada olma ihtımali varmı ? otel deniyor ? otel dediğin 2 yılda biter .. temeli bile yok ?

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadece statdın bitmesi önemli değil. bütün olarak tamamlana bilecek mi ? o kadar boş alan doldurulacak mı? sankı sadece stat bitecek gerisi toz toprak kalalacak gibi ? yeni otogarın orada olma ihtımali varmı ? otel deniyor ? otel dediğin 2 yılda biter .. temeli bile yok ?
                  suan sadece bizim taraf ihale edildi
                  yani stad , gsgm binasi, spor ve gelisim tesisi, futbol sahalari, tenis kortlari,vs..

dolgunun diger tarafini henüz paylasilamadi
                  su an trabzondaki tek denize sifir, düz alan
                  kim kapacak ne yapilacak belirsiz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 19:17.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
                    bunu bahane edecekler de olacaktır ama dümdüz fıstık gibi sahil yolu be kardeşim

çok rahat ulaşım

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      suan sadece bizim taraf ihale edildi
                      yani stad , gsgm binasi, spor ve gelisim tesisi, futbol sahalari, tenis kortlari,vs..

dolgunun diger tarafini henüz paylasilamadi
                      su an trabzondaki tek denize sifir, düz alan
                      kim kapacak ne yapilacak belirsiz
                      tşk . sağlam yer bir an önce yapsınlar ihaleyi o halde . maliye tesislerinin oradan bir yol geliyo . tesisleri yıkacaklar. o yol olayını çözemedim )

Yorum

• Yemin ediyorum şu ek localar o kadar canımı sıkıyorki kaç kere söyledik böylesine kirlilik olurmu zaten bir tribün baştan gitmiş acayip sinirlendiriyor şu görüntü beni eski hali ne güzeldi şu projeyi nasıl trabzonspora yakıştırdılar anlamıyorum şu stadı adam etmek için çok şey gerekecek
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• eski halinin süper olan neyi varki. eski halinden tek farkı devasa olan kat aralarına loca yerleştirilmesi. o localar yerleştirilmeseydi o boşluklar daha fazla göze bile batabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
                            Hayır gayet iyi yeri. Beşirlinin girişinde hemen. Trabzon tarafından gelenlerr sahil yolundan direk gelebilir. Tünel falanda yapılıyor maç günü trafik sıkışabilir belki ama çok sorun olmaz.
                            Zaten Trabzon'da ulaşım çok kolay.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi muhalefet her zaman lazım, sen eleştirini yapmadan geri kalma.
                              yapici olundugu sürece katiliyorum
                              ama iskembeden sallayan arkadaslar inanilmaz yorucu oluyor
                              sonra 500 milyon avroluk stadlarin resimleri konulupda bundan isteruka getiriyorlar ya...

atar yapacaklar gitsin yönetime yapsin yeri bura degil

yanlis olan seyler varsa tabiiki yazilsin, cözüm arayalim, arastiralim

burada bu konu öylesine durmuyor
                              bmn olmasaydi büyük ihtimallen kat aralari bos kalacakti, 49 loca olacakti stadda
                              isiklandirma kedi kulaklarinlan hal edilirdi, kamera olmazdi, yerleskesin ismi rte olurdu, her hafta bize fotograflarinlan mest eden bekir arkadasimiz olmazdi, ins. ic dizaynida sectigimiz dizaynda olacak

bunlar burada emirates in, juve stadiumun, wembleyin, vodafone arenanin fotolarinlan basarilmadi

tabiiki bende bir westfahlen atmosferinlen, allianzin estetigi olan, san mamesin ici olan stad isterdim
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 20:26.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• O dolgunun geri kalanını bize yedireceklerini hiç sanmıyorum. Kulüp üst kullanım hakkını almaya çalışıyor ama deveye hendek atlatmak daha kolay olabilir...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X