Besiktas stadi ne oluyor peki yonetici bahane arayacagina bizim gibi bastirsa belki birseyler olurdu ama ya saf her denilene inaniyor ya da kiviriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTezahürat yapan reklam panosu üretebilirsek sorun çözülecek!
Beyin bedava...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben size gelecek cevabı söyleyeyim.Beşiktaş'ın stadını Toki yapmıyor.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Her yerde fb nin kale arkalari 11 metre yaziyor..ama bir arkadas burada göstermisti...cizgi ile ilk koltuk arasi 13 metre...duvar ile cizgi arasi 11 metre...
Muhtemelen bjk daki rakamlarda cizgi ile duvar arasi...Bjk kale arkasi 7,95 metre...maraton ise 6,15 metre...fakat bu rakamlar bence duvar ile cizgi arasi...yani 2 metrede koltuga hesaplarsak....Onlarinkiside bizimki gibidir.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası 7.95
Maraton 6.15
1-2 metre nin polemiğinde değilim ama projenin net olmaması hayal kırıklığı... stad bitecek hala daha net olmayacak...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Rakip futbolculara üç boyutlu gözlük takma zorunluluğu getirtelim. Olsun bitsin...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleedit: fatih sormuştum ama 8.2 mt olduğunu gördüm
bu metre bile uzak bi mesafe
hesaplayacak biri var mi ?
Ben anlamiyorumda....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 10m muhabbeti vardı bugun 7.8 m soylendı. peki buna nasıl ınanabılırım ya yarın çıkıp şöyle oldu boyle oldu dıyıp 10m cıkarsa...
Beni inandırabilmeniz için BMN den biri gidip ölçmeli...İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüşenmeyip bir iki sayfa geriden okusanız yeni resimlere baksanız inşaat alanına saha görselinin çizilip saha uzaklıklarının kesin belirlendiğini ve yazıldıgını görürdünüz. ama siz gene son sayfa muhabbetinden devam edin.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki çizilmiş olan saha görselinin boyutları nedir ? madem biliyorsun paylaş
Ben boş konuşmuyorum burada hala daha söylüyorum o saha boyutları bile ne olduğu belli değil çizgileri çizmişler ama o çizgilerin boyutları ne ?
Soruyorum sen bu projeye nasıl başladın ? saha boyutu belli olmadan inşaat aşamasına nasıl geçtin ? Madem saha boyutu belli değildi bu mesafe neye göre ?
Not: Ben ezbere konuşmuyorum AUTOCAD konusuyor...aksam usenmedım 1 saat ugrastım...“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserı stadının saha ölculerını bulabılecek bırısı varmı
Maraton 7Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası 9
Maraton 7
Bunu hep karistiriyoruz cünkü......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası 9
Maraton 7
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda bizimki 10 da degil 11 gibi o duvar ile koltuk arasinda da en az 1m var.
fb deki rakamlar cizgi ile duvar arasi...
muhtemelen bjk ve gs da öyle..
Genel olarak cok fark yok...
Iclerinde en uzagi fb ama inanilmaz atmosfer oluyor...
Sonucta baski yinede Taraftara bagli...
Mesela bizim Hannover 96 uzak oluyor...Yakinda olsada farketmez cünkü baski yok bisi yok. Sadece mac izlenir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bizim mesafenin 10m olacağı kesin de Vodafone Arena için verilen o kısa mesafe reklam panosundan saha çizgisine kadar olabilir.
Umarım bizim 10m tribünün en uzak noktası yani kalenin tam arkasında kalan kısım içindir. Eğer köşe direklerine yani en yakın noktalara olan uzaklık 10m ise kale arkalarındaki mesafe 12 - 13 metreyi bulacaktır.
En uzak noktası 10m olacak şekilde çizildiyse proje ben şahsen itiraz etmem. Bittiği zamanda çok abes bir görüntü ortaya çıkmayacaktır. Ama en yakın nokta 10m ise o zaman saçma olmuş diyebiliriz ki bu durum çok geç olmadan düzeltilebilir.
Bu arada ellerinde ki projede bu uzaklıklar çok net bellidir. Eğer en uzak mesafe 10m olsa idi köşelere doğru azalan ( 7, 8m) mesafelerle beraber açıklarlardı. Sanki en yakın mesafeyi açıklayarak işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Aksi taktirde 12 13m gibi bir uzaklığı olacak demek sıkıntı yaratacak, farkındalar.
Uyanık olmak lazım, çok geç olmadan Toki'nin ya da yüklenici firmanın bu konularda doğru, temiz ve soru işareti bırakmayacak açıklamaları yapmaları için baskı oluşturmalıyız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum