Şu stad bittiğinde, değil koltuk kırmasını, musluğun contasını attıranı Allah'a havale ediyorum.Yemin ediyorum oturduğumuz yerden savaş kahramanları tarzında çileler çekiyoruz.Hep bir sıkıntı hep bir arıza.Çocuğum olursa bu stadyumda bitmiş olursa, yemin ediyorum kahraman gibi anlatıcam "Çok Çileler Çektik" diye
stadımız yavaş yavaş yapılıyor stadın yanındaki yere futbolcular için-özellikle yabancılarımız için-gerekli şeyler yapılsa mesela eğlenebilecekleri cafeler barlar (Allahtan bunu istediğim için af diliyorum) istanbuldan antalyadan bir bar modeli seç yap onu denizin kenarına,çocukları için okul düzeyinde birşeyler rahatça denize girebilecekleri bir plaj futbolcularımızın aileleriyle arkadaşlarıyla rahatça gezebilecekleri küçük avmler vs. bunların hepsi ve dahası 10 katlı modern bir binada yapılabilir ve ilk ve tek proje olur
bununla futbolcular şehirden taraftradan kopabilir diyebilirsiniz ama zaten kopuk gibi evden antrenmana ordan eve....
en çok canımı sıkan topçularımızın Trabzon küçük bir şehir deyip şehri eleştirmeleri.brozek hugo bross vb
Yorum