Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Statin kalitesi önemli olan, Signal Iduna Park örnek alinmali.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 10 dakika önce çektim. 2 gün önce yağan yağmurdan dolayı yer yer göl olmuş ve ortadan geçen yol tamamlanmış.

Link olarak; http://uppix.net/a/3/5/656b680d25785...c5bbd47fbb.jpg
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fotolar icin tesekkürler...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aynen bonanzia.Allah razı olsun senden.Farklı bir dalda duyumcu yaptık seni Hatta kanıtların ve kaynakların çok sağlam.Teşekkürler.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen bonanzia.Allah razı olsun senden.Farklı bir dalda duyumcu yaptık seni Hatta kanıtların ve kaynakların çok sağlam.Teşekkürler.
            Rica ederim dostum 2 günde bir resim koymaya çalışıyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rica ederim dostum 2 günde bir resim koymaya çalışıyorum
              allah senden razı olsun elllerine kollarına sağlık o kadar çok hayır dua alıyorsun ki bir bilsen...
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Sağolasın dostum..

Yorum

• Kum çeken pompa arıza yapmış onarıma yollamışlar
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ne yani yedeği falan yok mu motor mu beklenecek bir daha?

Yorum

• Şu stad bittiğinde, değil koltuk kırmasını, musluğun contasını attıranı Allah'a havale ediyorum.Yemin ediyorum oturduğumuz yerden savaş kahramanları tarzında çileler çekiyoruz.Hep bir sıkıntı hep bir arıza.Çocuğum olursa bu stadyumda bitmiş olursa, yemin ediyorum kahraman gibi anlatıcam "Çok Çileler Çektik" diye
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Tskler resimler icin...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bişey yapsalar of of
                          FIRTINA

Yorum

• stadımız yavaş yavaş yapılıyor stadın yanındaki yere futbolcular için-özellikle yabancılarımız için-gerekli şeyler yapılsa mesela eğlenebilecekleri cafeler barlar (Allahtan bunu istediğim için af diliyorum) istanbuldan antalyadan bir bar modeli seç yap onu denizin kenarına,çocukları için okul düzeyinde birşeyler rahatça denize girebilecekleri bir plaj futbolcularımızın aileleriyle arkadaşlarıyla rahatça gezebilecekleri küçük avmler vs. bunların hepsi ve dahası 10 katlı modern bir binada yapılabilir ve ilk ve tek proje olur

bununla futbolcular şehirden taraftradan kopabilir diyebilirsiniz ama zaten kopuk gibi evden antrenmana ordan eve....

en çok canımı sıkan topçularımızın Trabzon küçük bir şehir deyip şehri eleştirmeleri.brozek hugo bross vb
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Takipteyiz Açılışında Önünde Yatıcam Stadın
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Öncelik yine çalışmaların hızlandığını söyleyip sevindireyim arkadaşları....

Dolgu alnının hemen yanına plaj yapılacağı söyleniyor......

Ancak stadyumun ve sosyal donatı tesislerinin kanalizasyon suları tam da dolgu alnının bittiği yere dökülecek....

Acaba bu durumda plaj yapabileceklermi....

Bildiğim kadarıyla atık arıtma tesisi yok projede.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X