Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Membran kadar pis malzeme görmedim. Çatıya serdiğimiz membranlar 2 3 gün sonra paslanmış gibi sap sarı bir renk alıyor.

Stadımızın üstü bu malzeme ile kaplanırsa dıştan virane olarak görüneceğine iddasına girerim...
    bizim stadin kaplanacagi membranlan allianz areneninki aynisi

allianz arenada niye sararma yok

bukadar ucuz elle tutulmayacak suni konular yaratmiyalim lütfen

stadda üstünde durmamiz gereken fazlasiyla konu varken

ve tabiiki bilgi kirliliginin zarari cok büyük
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Okadar şike yürüyüşü yaptık birde stad yürüyüşümü yapsak =)
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okadar şike yürüyüşü yaptık birde stad yürüyüşümü yapsak =)
        bunu baştan beri dedik ama kimsenin bişe yaptığı yok.. yeterli ilgi yok bu konuya. sadece kuru eleştiri..

Yorum

Okadar şike yürüyüşü yaptık birde stad yürüyüşümü yapsak =)
          Aslında ılıgılı kurumlara hergun yuzlerce maıl atmak lazımdı ama gec kaldık

Yorum

• Stad konusunda yürüyüş veya organizasyon olmamasının en büyük sebebi taraftarların ortak fikirde buluşamaması. Stadın mimarisi ve kapasitesi değişmeli dersek ve bize sorsalar, "tamam nasıl olsun yeni düzenleme" diye her ağızdan farklı ses çıkar. Önce kendi içimizde ortak fikirde buluşmalıyız ki kararlı bir duruş sergileyebilelim. Yoksa stad biter biz 3000. sayfada mimari tartışıyor oluruz.
            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala 42 bin gibi bi stadin neden konyaya yapildigini anlayan varsa beri gelsin. Adamlar daha ligte kalamiyo.
              Hayir uluslararasi bi organizasyon alabilseler tamam dicem o da yok.
              Bildigim tek neden var. O da hukumetin zihniyetine senelerce hizmet etmis bi sehre kendilerince bi ödül
              Ben buna katılmıyorum Anıl. Bu, büyükşehir olmakla ilgili bişey. Belediye başkanı birebir ilgileniyor stadla. Bir organizasyon olursa eğer ilerde, hızlı tren bağlantısı da var, en önemli aday şehirlerden biri olur Konya. Belediye başkanı ileri görüşlü, bizzat kendi ağzından dinledim, dolduramayız diye küçük düşünmüyor, ilerde lazım olur diyor, akıllı adam.

Büyükşehir gerçekten önemli avantajlar getiriyor, eğer başta iyi bir yerel yönetici varsa tabi. Adamlar üç ayda köprülü kavşak yapıyor, biz de Ayasofya'ya hemzemin kavşak yapacaz diye karayollarının eline bakıyoruz, stad yapacaz diye tokinin eline bakıyoruz, öyle oyalanıp gidiyoruz işte.

Hala ben Trabzon'a şunu yapacağım diye bi vaatte bulunan bir aday görmedim henüz. Esnaf ziyaretinden başka bişey bilmez mi bu insanlar. La yalandan da olsa iki animasyon hazırlat bişey yap, zaten açız öyle şeylere, inanacağız, ama yok.

Anlamıyorum abi, nedir bu Trabzon'un hali, ne belediye başkanlığına adam gibi aday var, ne Trabzonspor başkanlığına, eli ayağı düzgün adam yok mu la bu Trabzon'da...!

Yorum

Stad konusunda yürüyüş veya organizasyon olmamasının en büyük sebebi taraftarların ortak fikirde buluşamaması. Stadın mimarisi ve kapasitesi değişmeli dersek ve bize sorsalar, "tamam nasıl olsun yeni düzenleme" diye her ağızdan farklı ses çıkar. Önce kendi içimizde ortak fikirde buluşmalıyız ki kararlı bir duruş sergileyebilelim. Yoksa stad biter biz 3000. sayfada mimari tartışıyor oluruz.
                bu da var tabi sonuçta her insanın zevki farklı. mesela ben stadın içine loca yapısını beğeniyorum çoğu stattan farklı ve diğer taraflarda bütünlük sağlıyor ancak çoğu kiş de beğenmedi.

herkesin hem fikir olduğu 2 3 konu var mesela girişlerde ki boşlukları kapatmak, saha mesafesinin daha yakın olması membranın ışıklandırılması gibi. gerçi bunlar sonradan yapılabilecek şeyler ancak yine de eksiklik.. bunlar için belki hala bir şeyler yapılabilir ancak kim yapacak kim başlatacak o sorun..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben buna katılmıyorum Anıl. Bu, büyükşehir olmakla ilgili bişey. Belediye başkanı birebir ilgileniyor stadla. Bir organizasyon olursa eğer ilerde, hızlı tren bağlantısı da var, en önemli aday şehirlerden biri olur Konya. Belediye başkanı ileri görüşlü, bizzat kendi ağzından dinledim, dolduramayız diye küçük düşünmüyor, ilerde lazım olur diyor, akıllı adam.

Büyükşehir gerçekten önemli avantajlar getiriyor, eğer başta iyi bir yerel yönetici varsa tabi. Adamlar üç ayda köprülü kavşak yapıyor, biz de Ayasofya'ya hemzemin kavşak yapacaz diye karayollarının eline bakıyoruz, stad yapacaz diye tokinin eline bakıyoruz, öyle oyalanıp gidiyoruz işte.

Hala ben Trabzon'a şunu yapacağım diye bi vaatte bulunan bir aday görmedim henüz. Esnaf ziyaretinden başka bişey bilmez mi bu insanlar. La yalandan da olsa iki animasyon hazırlat bişey yap, zaten açız öyle şeylere, inanacağız, ama yok.

Anlamıyorum abi, nedir bu Trabzon'un hali, ne belediye başkanlığına adam gibi aday var, ne Trabzonspor başkanlığına, eli ayağı düzgün adam yok mu la bu Trabzon'da...!
                  şimdiki başkan 61 proje diyerek bir sürü görselle girdi seçime ve kazandı. hani çoğunuda yaptı diyebiliriz. ama şimdi ki seçimler çok daha önemli bir adayda bile ne proje var ne bişe.

Yorum

• Dün belediye başkanı inşaatı gezdi. Seçim yaklaştı sanırım ondan yoksa uğrayacağını da sanmıyorum. Bursa, Konya belediye başkanlarındaki heyecanın 10/1 bizim başkanda yok en ufak bir ilgisi olsaydı çok daha farklı olurdu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün belediye başkanı inşaatı gezdi. Seçim yaklaştı sanırım ondan yoksa uğrayacağını da sanmıyorum. Bursa, Konya belediye başkanlarındaki heyecanın 10/1 bizim başkanda yok en ufak bir ilgisi olsaydı çok daha farklı olurdu.
                      Bi projeyle çıkmıştı kameraların karşısına vakti zamanında, heralde sus, milletin kafasını karıştırma dediler, ondan sonra ortalıkta görünmedi başkan. O proje de boşa gitti vesselam. Güzel bişeye benziyordu

Yorum

Bi projeyle çıkmıştı kameraların karşısına vakti zamanında, heralde sus, milletin kafasını karıştırma dediler, ondan sonra ortalıkta görünmedi başkan. O proje de boşa gitti vesselam. Güzel bişeye benziyordu
                        şimdikinden daha iyi olduğu kesin

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdikinden daha iyi olduğu kesin
                          En azından dışı güzeldi. Harbiden o olay ne idi hala merak ediyorum.

- "Bizde de böyle bişey var, Mete Arat'ınkinden daha güzel sanki..,

- "HÖTTT!"

-"Tamam sustum..."

Yorum

Belediye yönettiği şehirde bu işi başaramıyorsa, üstleri de ya bi çekil kenara derler Projeyi sundu ama gerisini getiremedi belediye bu işte nasıl derler basit kaldı bir Konya belediyesi yada Bursa belediyesinin gösterdiği dirayeti gösteremedi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belediye yönettiği şehirde bu işi başaramıyorsa, üstleri de ya bi çekil kenara derler Projeyi sundu ama gerisini getiremedi belediye bu işte nasıl derler basit kaldı bir Konya belediyesi yada Bursa belediyesinin gösterdiği dirayeti gösteremedi.
                              Gösteremedi çünkü daha bi köprülü kavşak yapacak maddi gücü yok. Dediğim gibi merkezi kurumların eline bakıyoruz her konuda. Bu nedenle büyükşehire geçmeyi çok istiyorum. En azından köprülü kavşağımızı kendimiz yapabilelim, staddan vazgeçtik zaten...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Erdoğan Bayraktarın başbakanın Trabzon mitingi için yaptırdığı Akyazı afişiyle birlikte ne Gümrükçüoğlunun hazırlattığı proje kaldı, ne Nuri Albayrağınkı, nede Trabzonsporun istekleri. Herif resmen borusunu öttürdü, keyfinin kahyasının istediği şeyi yaptırdı. Diğer herkeste elleri kolları bağlı kabul etti. Güya büyük takım taraftarıyım diyenlerde sevecesın alduğuni diyip oturdu aşağa.

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X