Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi bjk nin stadında alt kat eğimi 26 imiş bizimkiside 21 diyelim hangisi daha dik durur bu durumda
    bjk'nin alt kat daha dik oluyor demek
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bjk 26 alt kat ust kat 36 bizimki 21 alt kat 35 ust kat hangisi dik duru bu durmda bilen arkadaslar bilgilendırebılırmı muhendıs falan olan arkadaslar

Yorum

• ben daha dik olmasından yanayım alt daha yatay ust daha dık ne alaka ıkı katta duk durmalıydı ve benım anladıgım kadarıyla stad akustıgı 4 buyukler içinde en ıyı bjk de olacak

Yorum

bjk 26 alt kat ust kat 36 bizimki 21 alt kat 35 ust kat hangisi dik duru bu durmda bilen arkadaslar bilgilendırebılırmı muhendıs falan olan arkadaslar
          Alt kat bjk daha dik, bir fark yok gibi 1 derece

Yorum

• İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wowturkey.
            Görüldüğü gibi pek bir fark yok.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

ben daha dik olmasından yanayım alt daha yatay ust daha dık ne alaka ıkı katta duk durmalıydı ve benım anladıgım kadarıyla stad akustıgı 4 buyukler içinde en ıyı bjk de olacak
              alt kat ne kadar yatay olursa, okadar saha ile ic ice olursun, futbolculara bir okdadar yakin olursun ve kendilerini daha baski altinda his ederler

Yorum

• Yakinlik meselesi cok onemliydi yakinlik iyi gozukuyor simdi dis cepheye yogunlasalim bugun korkunc bir soguk ve ruzgar vardi Akyazida dis cephedeki bosluklarin kesinlikle kapatilmasi gerekir.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 7,2 ve 7,8 metreler cok iyi...

Calismalarda iyi gidiyor..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ya anlasamadık galıba stad ne kadar dık olursa baskı okadar fazla olur daha ürkütücü durur katılmıyorum ben size

Yorum

• .

Yorum

• Tribun egimleri iyi 1-2 derece fark hissedilmeyecek kadar azdir.TTArena 22 derece olmasi lazim onunla karsilastirip anlayabilirsiniz.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Dün 10m muhabbeti vardı bugun 7.8 m soylendı. peki buna nasıl ınanabılırım ya yarın çıkıp şöyle oldu boyle oldu dıyıp 10m cıkarsa...

Beni inandırabilmeniz için BMN den biri gidip ölçmeli...
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• Ürkütücülük diklik derecesi sanırım en iyi Bursa da olacak.

Yorum

• emirates stadı da çok alçak be abi..sanki tribünde değilde yerde oturuyorsun gibi...bu arada emiratesin kale arkası uzaklığı 20 m var heralde..çok uzak gibi geldi bana..
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün 10m muhabbeti vardı bugun 7.8 m soylendı. peki buna nasıl ınanabılırım ya yarın çıkıp şöyle oldu boyle oldu dıyıp 10m cıkarsa...

Beni inandırabilmeniz için BMN den biri gidip ölçmeli...
                                Oval olacağı söyleniyor bence 7 metre olan yeride var 10 mete olanıda ben öyle anladım.

madem oval olacak 7 mete en geniş yeri olursa diğer kısım 3-4 mete olması lazım öyle olmayacağına göre 10 metredir kenar kısımlarıda 7 metredir diye düşünüyorum.
                                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X