Tribünlerin dik olması ambiyansın daha güzel olması demek bana göre .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOval olacağı söyleniyor bence 7 metre olan yeride var 10 mete olanıda ben öyle anladım.
madem oval olacak 7 mete en geniş yeri olursa diğer kısım 3-4 mete olması lazım öyle olmayacağına göre 10 metredir kenar kısımlarıda 7 metredir diye düşünüyorum.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Adamsın ''Kuleci Adem''
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 10m muhabbeti vardı bugun 7.8 m soylendı. peki buna nasıl ınanabılırım ya yarın çıkıp şöyle oldu boyle oldu dıyıp 10m cıkarsa...
Beni inandırabilmeniz için BMN den biri gidip ölçmeli...Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok büyük hayal kirikligi yasiyorum."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Tribünle saha arasındaki mesafenin 1 günde böyle yoneticinin oraya gitmesiyle değişeceğini düşünmüyorum. Muhtemelen bazı arkadaşların dediği gibi tribünler oval olursa korner bayrağına yakın yerler 7-8 metre diğer kısımlar 10 metre olur kale arkası için..
Yorum
-
ya arkadşlar benim merakım bu stad mainz için yapıldıysa almanyanın trabzondan daha soğuk olduğunu düşünürsek cidden bu alt açıklıklar sorun olacakmı ? yada ozaman bu almanlar hiç birşey bilmiyor ! yada birileri bizi mainz ın stadı diye galeyana getirmeye çalışıyor !!!!Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadşlar benim merakım bu stad mainz için yapıldıysa almanyanın trabzondan daha soğuk olduğunu düşünürsek cidden bu alt açıklıklar sorun olacakmı ? yada ozaman bu almanlar hiç birşey bilmiyor ! yada birileri bizi mainz ın stadı diye galeyana getirmeye çalışıyor !!!!
rüzgar
mainz dedigin yer düz alan ne dag var ne deniz
okadar bi düzlükki otobanida dümdüz yaptilar o nedenden hiz siniri yok
adam gibi orman bilen yok oralarda
trabzonlan kiyaslanacak bi hali yok mainzin
trabzonun en normal gününde esen rüzgari mainz halki firtina diye biliyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOval olacağı söyleniyor bence 7 metre olan yeride var 10 mete olanıda ben öyle anladım.
madem oval olacak 7 mete en geniş yeri olursa diğer kısım 3-4 mete olması lazım öyle olmayacağına göre 10 metredir kenar kısımlarıda 7 metredir diye düşünüyorum.--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
mutlu edici haber geldi mi ne.. 7.5 beklerken 10 oldu sonra yeniden azaldı. şimdi oval olacak bir yer uzak bir yer kısa olacak vs..
hepsini geçtim şu vinçten çekilen fotoğrafa bittim. stadımız bitiyor lan şaka maka .d daha 1 2 metrenin lafını etmem sanki dersin 3 4 sene önce 30 metreden maç izleyen biz değildik..
Yorum
-
Simdi o 7.8 m kale direginden tribüne olsn kisim mi yoksa reklam panolarindan tribüne olan kisim mi? Eger ikincisi ise toplamda zaten yine 10 metre yapar.
Umarim tufaya gelmeyiz, bizim taraftar delidir, alir eline mezureyi gider ölcer. Sonra seyreyleyin cümbüsü.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum