Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribünlerin dik olması ambiyansın daha güzel olması demek bana göre .
    .

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oval olacağı söyleniyor bence 7 metre olan yeride var 10 mete olanıda ben öyle anladım.

madem oval olacak 7 mete en geniş yeri olursa diğer kısım 3-4 mete olması lazım öyle olmayacağına göre 10 metredir kenar kısımlarıda 7 metredir diye düşünüyorum.
      En büyük sacmalik zaten oval olmasinda. Bicimsiz, ahmak bi görüntü olusturuyo bence stadlarda.
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• cok büyük hayal kirikligi yasiyorum.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Adamsın ''Kuleci Adem''

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün 10m muhabbeti vardı bugun 7.8 m soylendı. peki buna nasıl ınanabılırım ya yarın çıkıp şöyle oldu boyle oldu dıyıp 10m cıkarsa...

Beni inandırabilmeniz için BMN den biri gidip ölçmeli...
            Aynen katılıyorum.
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok büyük hayal kirikligi yasiyorum.
              nedenki
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Tribünle saha arasındaki mesafenin 1 günde böyle yoneticinin oraya gitmesiyle değişeceğini düşünmüyorum. Muhtemelen bazı arkadaşların dediği gibi tribünler oval olursa korner bayrağına yakın yerler 7-8 metre diğer kısımlar 10 metre olur kale arkası için..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• ya arkadşlar benim merakım bu stad mainz için yapıldıysa almanyanın trabzondan daha soğuk olduğunu düşünürsek cidden bu alt açıklıklar sorun olacakmı ? yada ozaman bu almanlar hiç birşey bilmiyor ! yada birileri bizi mainz ın stadı diye galeyana getirmeye çalışıyor !!!!
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• saha tribün mesafesını yönetici değiştirdi diye kim dedi burda???

Yorum

• Adamın dibisin kuleci Adem
                      Bu arada yol tarafı ve deniz tarafı muhabbeti değişmeyecek heralde

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya arkadşlar benim merakım bu stad mainz için yapıldıysa almanyanın trabzondan daha soğuk olduğunu düşünürsek cidden bu alt açıklıklar sorun olacakmı ? yada ozaman bu almanlar hiç birşey bilmiyor ! yada birileri bizi mainz ın stadı diye galeyana getirmeye çalışıyor !!!!
                        sorun normal sogukluk degil
                        rüzgar

mainz dedigin yer düz alan ne dag var ne deniz
                        okadar bi düzlükki otobanida dümdüz yaptilar o nedenden hiz siniri yok

adam gibi orman bilen yok oralarda

trabzonlan kiyaslanacak bi hali yok mainzin
                        trabzonun en normal gününde esen rüzgari mainz halki firtina diye biliyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dün Erol ağa oğluna sorduğum soruda verdiği cevap; Işıklandırma ve ses konusunda şüpheniz olmasın,dışarıdan bakıldığında stadyum dışarıdan mükemmel görünecek.

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oval olacağı söyleniyor bence 7 metre olan yeride var 10 mete olanıda ben öyle anladım.

madem oval olacak 7 mete en geniş yeri olursa diğer kısım 3-4 mete olması lazım öyle olmayacağına göre 10 metredir kenar kısımlarıda 7 metredir diye düşünüyorum.
                            üşenmeyip bir iki sayfa geriden okusanız yeni resimlere baksanız inşaat alanına saha görselinin çizilip saha uzaklıklarının kesin belirlendiğini ve yazıldıgını görürdünüz. ama siz gene son sayfa muhabbetinden devam edin.
                            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• mutlu edici haber geldi mi ne.. 7.5 beklerken 10 oldu sonra yeniden azaldı. şimdi oval olacak bir yer uzak bir yer kısa olacak vs..

hepsini geçtim şu vinçten çekilen fotoğrafa bittim. stadımız bitiyor lan şaka maka .d daha 1 2 metrenin lafını etmem sanki dersin 3 4 sene önce 30 metreden maç izleyen biz değildik..

Yorum

• Simdi o 7.8 m kale direginden tribüne olsn kisim mi yoksa reklam panolarindan tribüne olan kisim mi? Eger ikincisi ise toplamda zaten yine 10 metre yapar.

Umarim tufaya gelmeyiz, bizim taraftar delidir, alir eline mezureyi gider ölcer. Sonra seyreyleyin cümbüsü.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X