Tribünü, membranı, kale arkası, aydınlatması alayı bi yana. Bu saçmalık kulübün gelecek 50 yılına sekte vurmaktır. Gelecek 10 yılın stadyum gelirini yarı yarıya düşürmek, zaten pazar payı bizim 10 katımız olan rakipler karşısında iyice aciz duruma düşürmektir. Rezilliktir, kepazeliktir.
Sen 2 çocuklu bi aile babasısın, biri sana gel sana istediğni evi alacam diyor, sen 4+1 rahat bi ev varken 2+1 tek göz bi ev de diretiyorsun. Üstelik o 4+1 ev senin sapına kadar hakkınken.
Basiretsizlik böyle bişey işte. Ama bunun bu saatten sonra değişeceğini de pek sanmıyorum malesef, ama taraftar sırf bunun için sokağa çıksa yeridir.
Ki tüm bunları geç daha adam gibi bi tanıtım vidyosu bile yok. Localar nasıl olacak, stadyumun için nasıl olacak, içinde ne olacak hiç bişey yok. Tamam şu %25 saçmalığı olabilir eyvallah ama bu kadar gizlilik de fazla.
Şimdi kale arkaları dendi 7.8, ama oval mi olacak düz mü? düz ve o kadar yakın olursa köşelerdeki seyirciler öbür köşe tarafını göremeyecek maç boyunca. Ama ben oval olmasından yanayım hem seyir hem görünüş olarak.
Ha evet ovalse 7.8 en yakın yer mi en uzak yer mi ?
adam gibi topluca bi açıklama yapılsa bari, yazılı olarak. yemin etmişler taraftarı kanser etmeye herhalde.
En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 08:58.
Bu resimden benim anladığım 7.80+2.00= 9.80 m olacak kale arkası tribün uzaklığı. O nasıl bi reklam panosu öyle. Genişliği 2 metre olan reklam panosu mu olur ?
Yorum