Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aklima bir Fikir geldi Cihan.

Benim bu sene Jack adinda Iskoc bir Mühendis Arkadasim gelecek Trabzona. Istiyorsan onunla bir Akyazi Projesini görüselim, Calismalar Baslamadan.
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İŞTE YENİ İNÖNÜ

KAPASİTE:43.500

Yorum

• eski proje daha güzeldi

resimleri nerden aldin renktas?

kaynak nedir ?
        En son bekir61 tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 00:50.

Yorum

• Oda cok maliyetliydi galiba.. Stad kartal seklinde filandi.. Bu sade ama güzel gözüküyor.. Yeter de..

Yorum

• ben kartal seklindekini demiyorum cam baska bitane vardi

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aklima bir Fikir geldi Cihan.

Benim bu sene Jack adinda Iskoc bir Mühendis Arkadasim gelecek Trabzona. Istiyorsan onunla bir Akyazi Projesini görüselim, Calismalar Baslamadan.
              Gelsin, gelsin...

Boşuna mühendislik okuduğunu gösteririz biz ona.

Yorum

• Enine Boyuna aklini Aliriz onun.

Gelsinde bu Problemi cözsün bakalim
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  varyap--varlıbaş holding-süleyman varlıbaş-çaykaralı
                  ağaoğlu inşaat-ali ağaoğlu-oflu
                  tekart inşaat-mehmet ali yılmaz-oflu
                  aşçıoğlu inşaat-yaşar aşçıoglu-oflu
                  ofton inşaat-ismail hakkı altun-yusuf şimşek-oflu ve tonyalı
                  cevahir inşaat grubu-cevahir holding-ibrahim cevahir-çaykaralı
                  albayraklar grubu
                  ve daha niceleri,,,,,,

ali ağaoğlunu anlatmaya gerek yok herkes biliyor adamı.adam iştanbulu karıs karıs satın alıyor

varyap sahibi süleyman varlıbaş gerecnde bi roportajında elinde kullanılmaya hazır 1 milyon metre kare arazisinin oldugunu söyleDİ.adam arazi canavarı.elindeki arazilerin toplam degerini hesaplamaya matematik yetmez

mehmet ali yılmaz,isteyince yapamayacagı iş yoktur.ama istemeli! istemesi içinde gerekli şartlar olusmalı

aşçıoglu inşaat.yaşar aşçıoglu türkiyenin rezidance kralı,beşiktaşa yaptıgı fulyadaki rezidance projeleri ile meshur.alisamiyen stadı ve yanındaki likör fabrikasını ofton inşaat ile birlikte satın aldı.iki arsaya toplam 950 trilyon para verildi.seyrantepedeki stad bitince alisamiyen ve likör fabrikjası yıkılacak yerine selenium adaında dünyanın en büyük alısveriş merkezi ve rezidance - yapılacak

ofton inşaat,ismail hakkı altun ve yusuf şimsek.....yusuf şimsek atay aktuğ döneminde asbaşkanlık yaptı...ismail hakkı altunun ortagıdır...ofton insaat istanbulda ve kıbrısta bircok rezidance ve toplu konut projeleri hayata gecirmiştir...şirketin bu yıl icersinde hayata gecirecegi 4 tane rezidance ve 2 tanede otel projesi var...ayrıca alisamiyen stadının yerine yapılacak selenium alısveriş merkezinide unutmayalım

cevahir holding ibrahim cevahir..yıllardır sektör icersindeler ve deyim yerindeyse sektörün babası konumundalar

albayraklar grubu ise hükümet destegiyle aldı basını gidiyorlar

bu arada ufak bi not düşeyim.stad konusunda en büyük umudumuz olan devlet ve devletin kurumu toki....TOKİ başkanı erdogan bayraktar oflu....bunuda belirtmekte fayda var.

şimdi şu soruyu sormakta fayda var.bukadar adam varda neden stad olmuyor.veya olamıyor?????????
                  - Saydığın Kişilerin Hepsi En Büyük Trabzonsporlulardır , Bu Ünvan Yeter Onlara..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Saydığın Kişilerin Hepsi En Büyük Trabzonsporlulardır , Bu Ünvan Yeter Onlara..
                    Biz de büyük Trabzon'lulardan büyük stad istiyoruz...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Eger Stadimiza Cati yapilacaksa su tarz olabilir:

Kasimpasa Recep Tayyip Erdogan Stadi:

Yeni Stad yapilacaksa, bunun iki Katlisi olabilir:

Rize Atatürk Stadi:

Bu resimde Tribünlerin Sahaya yakinligi cok güzel gözüküyor:
                      Aptala Malum olur demisler...

Ben bunu yazdim, Köseler yapilmaya Baslandi.

Köselerin Tamami yapilirsa, üstünüde Kasimpasa Stadi tarzinda Kapatirlarsa, gayet Hos bir Stad cikiyor ortaya.
                      Trabzonspor

Yorum

baskanin da Trabzonsporlulugu onlar kadar

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baskanin da Trabzonsporlulugu onlar kadar
                          - Şimdi Burda Başkanı Savunan Oldumu , Alakasız başlıklarıda Başkana Bağlamak Büyük başarı gerçekten..

- Yine O beğenmediğin Başkaının O şahıslardan Çok Emeği Olmuştur Bu klübe..

- Ama Pardon , Başkanı Eleştirmek daha kolay , daha çok işinize gelir..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Şimdi Burda Başkanı Savunan Oldumu , Alakasız başlıklarıda Başkana Bağlamak Büyük başarı gerçekten..

- Yine O beğenmediğin Başkaının O şahıslardan Çok Emeği Olmuştur Bu klübe..

- Ama Pardon , Başkanı Eleştirmek daha kolay , daha çok işinize gelir..

benim soylemek istedigim. kimse kimsenin ne kadar Trabzonsporlu olduguna hukum vermemesi gerektigiydi. baskan bu proje icin hicbirsey yapmamis ise kimse de ya sen dur ben bu projeyi yapayim demez..

toki baskanina attigi iftira ve daha sonrasinda dustugu komik durum baskanin samimiyetinin gostergesi.. baskanin kardesi de turkiyenin en buyuk insaaf firmasinin ceo su, ne yapmis pardon bi ara patronu yalandan akyaziya gelip tost ekmek yiyip poz vermisti.

sadri senerin de isi insaat. yapmis mi bisey?

Yorum

Aptala Malum olur demisler...

Ben bunu yazdim, Köseler yapilmaya Baslandi.

Köselerin Tamami yapilirsa, üstünüde Kasimpasa Stadi tarzinda Kapatirlarsa, gayet Hos bir Stad cikiyor ortaya.
                              Hocam ben doğma büyüme Kasımpaşa'lıyım.Kasımpaşa stadı Tribün ambiansı olarak maç izleme,görüş açısı sistemi olarak,akustik olarak iğrenç bir stad.Defalarca maç izledim burada ve bir keresinde bile maça,atmosfere kapılıp konsantre olamadım.Hatta yetkililer de dayanamadılar bu kadar rezil olmasına şu an boş kısımlara portatif tribün çalışmaları devam ediyor.Diyeceğim o ki bu satdın 5 katlısından da yapsak fasa fiso...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim soylemek istedigim. kimse kimsenin ne kadar Trabzonsporlu olduguna hukum vermemesi gerektigiydi. baskan bu proje icin hicbirsey yapmamis ise kimse de ya sen dur ben bu projeyi yapayim demez..

toki baskanina attigi iftira ve daha sonrasinda dustugu komik durum baskanin samimiyetinin gostergesi.. baskanin kardesi de turkiyenin en buyuk insaaf firmasinin ceo su, ne yapmis pardon bi ara patronu yalandan akyaziya gelip tost ekmek yiyip poz vermisti.

sadri senerin de isi insaat. yapmis mi bisey?
                                - Başkanın Kardeşi Yapsa Bişeyler " Bak Başkan Parayı Kardeşine Kazandırıyor " dersiniz..

- Hadi Onun Patronu Yalandan akyazıya geldi senin insanın Yalandan dahi olsa gelmedi..

- Toki Başkanı Ancak Laf yapıyor başka ne yapıyor , Ne İftirası atmış toki başkanına , Belliki Olanı söylemişki Toki Başkanı saçmalamaya başladı sen Takımı Şampiyon yapta ondan sonra stad iste felan demeye başladı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X