Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şehirin göbeğinde stad her şekilde şehire zararlıdır. burda sadece trabzonsporu değil biraz da şehri düşünmek lazım. şehri büyütmek ve merkezleri artırmak için böyle insan çeken büyük tesislerin şehir dışında olması şarttır. kaldı ki akyazı şehir dışında da değildir.
    YA SEV YA TERKET

Yorum

• - Denizin Dolmasını Bekleyin O Zaman Yanlız Baya Bi Bekleyeceksiniz..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana cevap vermek için yorulmana gerek yok. Konuyu yine iktidar muhalefet kısır döngüsüne çekmene de gerek yok. Biraz dönüp rakiplerinize bakın siyasileri nasıl kullanıp arazileri kapatıyorlar ve daha neler neler. Bizim yönetim ise siyasilerin maşası oldu, yaptırım gücü yok. Başkan ise sağda solda İstanbul'daki dostlarını anlatmakla meşgul. İktidarın sözü varsa, Trabzon'daki diğer partilerin milletvekilleri de bu işin takipçisi olmalı... ancak onlar başka şeyleri takip etmekle meşgul, iktidar partisinin vekillerinin derdi başka başka...

Stat sözü verenler, sözünü tutar diye umuyoruz işte, sen de tutmaması için umut ediyorsun herhalde
        Ben şahsen her gün dua ediyorum tutmamaları için.
        keyif adamı ..

Yorum

• Deniz dolmadımı hala bekleyin dolar biraz daha ıkınmamız lazım dolması için.
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet yıllardır sölediğim zihniyet budur...yapmasınlar,yapamasınlar...sebep malum...arkadaşın mesajı çok şey ifade ediyor...

Yorum

• son oyunları bence şu olabilir.ihaleye kimse gelmez yada istenen rakam verilmez ...

Yorum

• Herkes olmuş stad uzmanı, şehir planlamacısı

Yorum

• Şip şak! ....

Yorum

• akyazıda heyelan olsada doldursa denizi,başka dolacağı yok oranın
                    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .
                      profil resmindeki siyasinin partisine hiç oy vermedim,vermemde.
                      ancak Trabzonspora olan hizmetlerinden dolayı çok büyük saygı duyuyorum ona.Trabzonspora tek kuruş hizmet edeni severim.sense iktidar sözlerini tutamasın ve böylece stad yapılamasın diyorsan Trabzonspor nasıl kazanacak bu işten.çok zekisin yıllardır uzaktan biliyorum seni biraz daha aydınlatır mısın neden böyle düşünüyorsun?önemli olan Trabzonspor değil mi?
                      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Son kez bekleyeceğim...Son kez...Ama bu sefer de yalansa burada savunan her arkadaşı Trabzonspor düşmanı, hatta Trabzon şehrinin düşmanı olarak düşüneceğim ve buna göre davranacağım...
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Stadı dua ile mi kuracaklar ?
                          Merak ettim hala böyle bi proje var mı yahu ?
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• var var yapılacak devlet işinde çalışmayan anlamaz hemen hadiye hiç birşey yapılmaz ben bir şey alınması lazım diyorum yöneticiye o da tamam alırız diyor ama aradan aylar geçiyor istediğim şey geldiğinde bende şaşırrıyorum acaba bu malzemeyi neresi için yazmışdım diye arkadaşlar devlet işi zordur hemen alınmaz herşey hemen yapılmaz zaman alır birşeyler yapmak

Bunun en Güzel tarafı eylül ayında yapılacak ihale daha sonra çalışmalar eğer olmazsa o zaman bizim sesimiz değil oylarımız konuşur seçimde
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              akyazıda heyelan olsada doldursa denizi,başka dolacağı yok oranın
                              en gerçekçi çözüm bu
                              Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                var var yapılacak devlet işinde çalışmayan anlamaz hemen hadiye hiç birşey yapılmaz ben bir şey alınması lazım diyorum yöneticiye o da tamam alırız diyor ama aradan aylar geçiyor istediğim şey geldiğinde bende şaşırrıyorum acaba bu malzemeyi neresi için yazmışdım diye arkadaşlar devlet işi zordur hemen alınmaz herşey hemen yapılmaz zaman alır birşeyler yapmak

Bunun en Güzel tarafı eylül ayında yapılacak ihale daha sonra çalışmalar eğer olmazsa o zaman bizim sesimiz değil oylarımız konuşur seçimde
                                Halil kardeşim,bu yazıyı nasıl çözüp okuyacağız biz?
                                Lütfen,dilimizi kullanırken biraz özen..
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X