Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herhalde sonucu açıklamadan önce çağırıp sorarlar. Mantık olarak öyle olması lazım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Dolgu alanın yaklaşık %30'u stat kompleksi olarak yapılacak, geri kalan %70'inde Toki başka bir proje gerçekleştirecek.."

İnşallah ev falan dikmezler.Trabzon için yapıyoruz diyorlar ama kendi projelerinide uyguluyorlar.İnşallah sporla ilgili şeyler yaparlar kalan bölüme..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Dolgu alanın yaklaşık %30'u stat kompleksi olarak yapılacak, geri kalan %70'inde Toki başka bir proje gerçekleştirecek.."

İnşallah ev falan dikmezler.Trabzon için yapıyoruz diyorlar ama kendi projelerinide uyguluyorlar.İnşallah sporla ilgili şeyler yaparlar kalan bölüme..
        Mümkün değil. Geri kalan bölüm mutlaka gelir getirici ticari projeler için kullanılacaktır. Çok yüksek maliyetli bir proje bu, TOKİ bu işten zarar etmeden çıkmanın derdinde olacaktır. Biz stadımıza kavuşabilirsek ne ala...

Yorum

• eee şimdi ne oldu ne bitti bayağıdır girmedim....Açıklanmadımı hala şu firma....

Yorum

• bu ihale ekim ayi icinde aciklanmayacak miydi? ne oldu yine? yine agzimiza bir tutam bal calinip ayar mi verildi?

Yorum

• - İhaleyi Kimin Aldığı Bellidir , Dravdan Bekliyorlar İşte , İnceliyoruz Kisvesi vs.....
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                ali ağaoğlu şu işe bi el atsın, hep sorardım kendime Trabzonsporun stadı olur mu diye, yaptım olacak ! demesi lazım
                Bence de demesi lazım
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• - Ağaoğlu Sevabına Yapmıyor O İşleri , Varyap'ın Gs Satdından Zarar Ettiği Söyleniyor..

- Stad İşi Konut İşine Benzemez , Kimsede Memleketim Diye Gelip Hemen Stadı Yapmaz...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Ağaoğlu Sevabına Yapmıyor O İşleri , Varyap'ın Gs Satdından Zarar Ettiği Söyleniyor..

- Stad İşi Konut İşine Benzemez , Kimsede Memleketim Diye Gelip Hemen Stadı Yapmaz...

aynen oyle. elin parasini cok kolay bagisliyoruz iki dakikada.. proje rantibl degil ise bunu hickimse yapmaz ve niye yapmiyorsun da denilemez. hele hele telafuz edilen paralar milyonlarca euro ise.
                    devlet gs ye nasil kiyak cektiyse bunu bize de yapmasi boynunun borcudur. yok oyle yagma... cakma monserlere sirinlik olsun diye avrupanin en guzel stadlarindan birini yapacaksin , her daim vataninim diye herseyi sineye ceken Trabzonluya oteki muamelesi cekeceksin..

Yorum

• Protesto yapılmalı kalabalık bir protesto..
                      FIRTINA

Yorum

• 40 gün geçti ihalenin üzerinden bu kadar yavaş mı ilerliyor bu işler ??
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mümkün değil. Geri kalan bölüm mutlaka gelir getirici ticari projeler için kullanılacaktır. Çok yüksek maliyetli bir proje bu, TOKİ bu işten zarar etmeden çıkmanın derdinde olacaktır. Biz stadımıza kavuşabilirsek ne ala...
                          konut yapmak herşeyden daha karlı olucağı kesin ?????
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                            şu anki durumun bir aralar Muzaffer Ermiş'in "çalışmalar devam ediyor" deyip takalarla resim çektirmesinden farkı yok, ihaleymiş dolguymuş buradan milleti uyutmak için 20 senelik malzem çıkar, şu anda stad işi unutuldu gitti tek tartışan sizlersiniz uyanın şu rüyadan, bir protesto şart
                            hala aynı şeyleri söylüyorsun .bu iş çocuk oyuncağı değil.yapılmayacaksa neden ihaleye çıkarılsın dolgu .pazar yeri yapmak içinmi?...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konut yapmak herşeyden daha karlı olucağı kesin ?????
                              Bilemiyorum, onlar en karlısını bulurlar.

Ancak oraya yasa gereği konut yapamayabilirler. Sadece spor tesisleri ile konaklama tesisleri yapılabilir diye bişeyler konuşuluyordu bir zamanlar.

Gerçi konut daha karlı olacaksa, konaklama tesisi değil mi sonuçta diyip onu da yasaya uydururlar bi şekilde

Yorum

• ben toki olsam stadin yanina oteller yaparim özel bir firmaya kiralarim... ordan nasilsa cikar parasi uzun vadede. hatta resmen tatil merkezi gibi birsey yaparim. yaz kis turist kaynar oralar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X