İlk olarak vasili tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahanin ici belli, tribünler belli, kaplamanin büyüklügü belli. Tamda surda. ---> http://i.imgur.com/6i4HXBh.jpg?1
Bunun neresinde öyle bir sey gördün? 10 yillar boyunca 40 binlik stada girmek isteyen seyirci her seferinde ayni cirkinligi görmek zorundami?
O arkadaşın paylaştığı görüntü bu değildi ama...Neyse...horyanli
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün açıları belli mi vasili sen projeye hakimsin dik değil galiba tribünler TTArena'yı da bu firma yaptı ve bayağı dik tribünler.
horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin eğimleri hakkında kesin bir bilgim yok. Ama dediğin gibi dik değiller. TT Arena daha dik. Stadı FIFA ve UEFA nın önerdiği optimum değerlere göre hazırlamışlar. Tribunlerin sahaya yakınlığı da aynı şekilde. minimum 7,5 m, opt. 10 m diyor kale arkası için FIFA. Eğim içinde aynı şey geçerli muhtemelen. GS stadını taraftarın isteği doğrultusunda dikleştirdi yoksa onların ki de daha az dikti en başta. Şu aşağıdaki resimdeki Allianz Arena eğiminde olacağını düşünüyorum ben. Yada biraz daha yatık. Ama tribün üst kotu 25,90 m. Daha fazla dik olması imkansız.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Stat ile kim ilgileniyor? Kulüp mü veya herhangi gibi biri mi?
Her kimse iletisime gecsek ve baski kursak diyorum, 40 yilda bir Stat yapilacak oda biraz Taraftarlarin istedigi gibi yapilsin.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ vasili
Bu kadar ayrıntılı bilgileri nasıl edindiniz, acaba elinizde görsel var mı stadla ilgili hiç
Neyse maillerden birine geçende cevap geldi. Daha önce cevap vermiyorlardı. ASP bana bu 5. Kat kat planı ile stad kapasitesi, loca sayısı, otopark kapasitesi vs. bilgilerini verdi bende buraya ve diğer forumlara yazdım. Diğer şeyler de araştırarak, resimleri dikkatlice inceliyerek, kafada canlandırarak. İnşaat mühendisi olmamın da faydası çok tabi.horyanli
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat ile kim ilgileniyor? Kulüp mü veya herhangi gibi biri mi?
Her kimse iletisime gecsek ve baski kursak diyorum, 40 yilda bir Stat yapilacak oda biraz Taraftarlarin istedigi gibi yapilsin.
..Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel soru stat ile kim ilgileniyor bu stat kimin zevkine göre seçilmiş o bile belli değil kim seçti bu stadı.horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli bu meseleyle ilgileniyorum. Ne kadar ilgili kimse varsa defalarca mail attım. Burdaki arkadaşların verdiği reaksiyonu ben geçen sene vermiştim, Mainz olayı hakkında. Ama o zaman böyle kamuoyu yoktu, olsaydı belkide değiştirmiştik projeyi. Artık iş işten geçti. Bende stada önyargılı olarak değil iyi gözle bakmaya başladım. Türkiye'nin en güzel stadlarından birine sahip olacağımızı düşünüyorum şuanda
Neyse maillerden birine geçende cevap geldi. Daha önce cevap vermiyorlardı. ASP bana bu 5. Kat kat planı ile stad kapasitesi, loca sayısı, otopark kapasitesi vs. bilgilerini verdi bende buraya ve diğer forumlara yazdım. Diğer şeyler de araştırarak, resimleri dikkatlice inceliyerek, kafada canlandırarak. İnşaat mühendisi olmamın da faydası çok tabi.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ vasili
Peki stad kapasitesinin 40.000 değil de 41500 olduğu doğru mu?horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu projeyi Erdoğan Bayraktar'ın seçtiğinden adım gibi eminim. Zaten ilk bu projeyi o çıkarmıştı. TS nin bence hiç bir etkisi olmadı, olamadı. Ne yazık ki böyle.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum