Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    usta sen yanlış anlamışsın benim bahsettiğim bu resim. Stad planı; http://i.imgur.com/6i4HXBh.jpg?1
    O arkadaşın paylaştığı görüntü bu değildi ama...Neyse...

Yorum

• Tribün açıları belli mi vasili sen projeye hakimsin dik değil galiba tribünler TTArena'yı da bu firma yaptı ve bayağı dik tribünler.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahanin ici belli, tribünler belli, kaplamanin büyüklügü belli. Tamda surda. ---> http://i.imgur.com/6i4HXBh.jpg?1

Bunun neresinde öyle bir sey gördün? 10 yillar boyunca 40 binlik stada girmek isteyen seyirci her seferinde ayni cirkinligi görmek zorundami?

O arkadaşın paylaştığı görüntü bu değildi ama...Neyse...
        ts_tuncay_ts... mesaj burda, iyi bak istersen. tamda surda ile gösterdiği resim.
        horyanli

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribün açıları belli mi vasili sen projeye hakimsin dik değil galiba tribünler TTArena'yı da bu firma yaptı ve bayağı dik tribünler.
          Tribünlerin eğimleri hakkında kesin bir bilgim yok. Ama dediğin gibi dik değiller. TT Arena daha dik. Stadı FIFA ve UEFA nın önerdiği optimum değerlere göre hazırlamışlar. Tribunlerin sahaya yakınlığı da aynı şekilde. minimum 7,5 m, opt. 10 m diyor kale arkası için FIFA. Eğim içinde aynı şey geçerli muhtemelen. GS stadını taraftarın isteği doğrultusunda dikleştirdi yoksa onların ki de daha az dikti en başta. Şu aşağıdaki resimdeki Allianz Arena eğiminde olacağını düşünüyorum ben. Yada biraz daha yatık. Ama tribün üst kotu 25,90 m. Daha fazla dik olması imkansız.

horyanli

Yorum

• @ vasili

Bu kadar ayrıntılı bilgileri nasıl edindiniz, acaba elinizde görsel var mı stadla ilgili hiç

Yorum

Tribünlerin eğimleri hakkında kesin bir bilgim yok. Ama dediğin gibi dik değiller. TT Arena daha dik. Stadı FIFA ve UEFA nın önerdiği optimum değerlere göre hazırlamışlar. Tribunlerin sahaya yakınlığı da aynı şekilde. minimum 7,5 m, opt. 10 m diyor kale arkası için FIFA. Eğim içinde aynı şey geçerli muhtemelen. GS stadını taraftarın isteği doğrultusunda dikleştirdi yoksa onların ki de daha az dikti en başta. Şu aşağıdaki resimdeki Allianz Arena eğiminde olacağını düşünüyorum ben. Yada biraz daha yatık. Ama tribün üst kotu 25,90 m. Daha fazla dik olması imkansız.

TTArena'dan daha eğimli ve sahaya uzak çatısını da locasını da beğenmedim.Kısacası beklentilerin çok altında.Kaç sene oldu biz bu stat için mücadele ediyoruz.

Yorum

• Stat ile kim ilgileniyor? Kulüp mü veya herhangi gibi biri mi?

Her kimse iletisime gecsek ve baski kursak diyorum, 40 yilda bir Stat yapilacak oda biraz Taraftarlarin istedigi gibi yapilsin.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @ vasili

Bu kadar ayrıntılı bilgileri nasıl edindiniz, acaba elinizde görsel var mı stadla ilgili hiç
                  Sürekli bu meseleyle ilgileniyorum. Ne kadar ilgili kimse varsa defalarca mail attım. Burdaki arkadaşların verdiği reaksiyonu ben geçen sene vermiştim, Mainz olayı hakkında. Ama o zaman böyle kamuoyu yoktu, olsaydı belkide değiştirmiştik projeyi. Artık iş işten geçti. Bende stada önyargılı olarak değil iyi gözle bakmaya başladım. Türkiye'nin en güzel stadlarından birine sahip olacağımızı düşünüyorum şuanda

Neyse maillerden birine geçende cevap geldi. Daha önce cevap vermiyorlardı. ASP bana bu 5. Kat kat planı ile stad kapasitesi, loca sayısı, otopark kapasitesi vs. bilgilerini verdi bende buraya ve diğer forumlara yazdım. Diğer şeyler de araştırarak, resimleri dikkatlice inceliyerek, kafada canlandırarak. İnşaat mühendisi olmamın da faydası çok tabi.
                  horyanli

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stat ile kim ilgileniyor? Kulüp mü veya herhangi gibi biri mi?

Her kimse iletisime gecsek ve baski kursak diyorum, 40 yilda bir Stat yapilacak oda biraz Taraftarlarin istedigi gibi yapilsin.

..
                    Güzel soru stat ile kim ilgileniyor bu stat kimin zevkine göre seçilmiş o bile belli değil kim seçti bu stadı.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel soru stat ile kim ilgileniyor bu stat kimin zevkine göre seçilmiş o bile belli değil kim seçti bu stadı.
                      Ben bu projeyi Erdoğan Bayraktar'ın seçtiğinden adım gibi eminim. Zaten ilk bu projeyi o çıkarmıştı. TS nin bence hiç bir etkisi olmadı, olamadı. Ne yazık ki böyle.
                      horyanli

Yorum

• @ vasili
                        Peki stad kapasitesinin 40.000 değil de 41500 olduğu doğru mu?

Yorum

Sürekli bu meseleyle ilgileniyorum. Ne kadar ilgili kimse varsa defalarca mail attım. Burdaki arkadaşların verdiği reaksiyonu ben geçen sene vermiştim, Mainz olayı hakkında. Ama o zaman böyle kamuoyu yoktu, olsaydı belkide değiştirmiştik projeyi. Artık iş işten geçti. Bende stada önyargılı olarak değil iyi gözle bakmaya başladım. Türkiye'nin en güzel stadlarından birine sahip olacağımızı düşünüyorum şuanda

Neyse maillerden birine geçende cevap geldi. Daha önce cevap vermiyorlardı. ASP bana bu 5. Kat kat planı ile stad kapasitesi, loca sayısı, otopark kapasitesi vs. bilgilerini verdi bende buraya ve diğer forumlara yazdım. Diğer şeyler de araştırarak, resimleri dikkatlice inceliyerek, kafada canlandırarak. İnşaat mühendisi olmamın da faydası çok tabi.
                          Biz bu stadın sadece fikir vermesi açısından görsele yerleştirildiğini düşündük zira proje Mainz'a hazırlanmıştı bize bunun yapılamayacağını düşündük ve yanıldık son güne kadar proje bu değildir diyorduk maalesef.Hiçbir şey açıklanmıyor ki ancak fikir yürütebilirsin.

Yorum

• Bizim şansızlığımız arenayı mete aratın yapmasıydı.e.b o zaman toki başkanı olduğu için bu mimarla çok görüşmüştür bize bir stat projesi lazım demiştir oda elinde olan bu projeyi vermiştir olay bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @ vasili
                              Peki stad kapasitesinin 40.000 değil de 41500 olduğu doğru mu?
                              ASP nin verdiği bilgiye göre doğru. 41.565
                              horyanli

Yorum

Ben bu projeyi Erdoğan Bayraktar'ın seçtiğinden adım gibi eminim. Zaten ilk bu projeyi o çıkarmıştı. TS nin bence hiç bir etkisi olmadı, olamadı. Ne yazık ki böyle.
                                Adam projenin Mainz'a hazırlandığını bilmiyor ??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X