Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanılmıyorsam 2004 veya 2005 ti ilk stadyum fikri ortaya atıldığında.

yıl 2006 bu sene ilk kazma vuruluyor.
    yıl 2007 kesin bu sene
    yıl 2008 bu sene tamam
    yıl 2009 proje onay bekliyor,o arada eski stadı tadilat yapalım belki yeni diye yediririz.(kale arkaları yenileniyor)
    yıl 2010 başbakan emir verdi inşaat başlasın diye.(herhalde bunlar eski stadı yeni diye yutacaklar zemin ve ışıklandırma yapalım.)

yıl 2030 akyazı projesi onaylandı ilk kazma pazartesi vuruluyor.......

ben ilk günde yazdım bugüde yazıyorum 2030 dada Allah c.c. nasip eder yaşarsam o zamanda yazacağım.
    KİMSENİN TRABZON A STAD YAPMA GİBİ BİR DERDİ YOK.HER SEÇİLEN YAPACAĞIM DİYOR ,TABİ YERSEN........

Yorum

• 3 vakte kadar stadımız yapılacakmış müjdeler olsun
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2 temmuz.

japonları hala bekliyoruz.
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• hava muhalefeti dolayısıyla karaya inmişler.. 2011 şubatında burda olacaklar Allhın izniyle..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• - Ben japonlara güveniyorum, Hiç tanımasamda şahsen ,En büyük Trabzonludan bile daha Trabzonsporlu olan TOKİ başkanından'da daha çok güveniyorum
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• AKYAZI İHALEYE ÇIKIYOR
              Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'da yapılan hizmetler konusunda bilgiler vererek şöyle konuştu: "İki ay içinde bir engel çıkmadığı takdirde Akyazı ihaleye çıkacak. Bu ihalede birçok kamu çalışacak, birçok insanımız çalışma fırsatı bulabilecektir. Bu konuda Japonya ile kredi çalışmaları görüşmeleri sürmekte 25 Temmuz'da da bir kredi ekibi buraya gelecektir. Kredi bulalım, bulmayalım, olsun olmasın bu proje yürüyecek. Sayın Başbakanımızın arkasında olduğu bir proje olarak kendileri bunu Trabzon'da ifade ettiler. İhale sonrasında 35-40 bin kişilik bölgemize, Trabzon'umuza futbolumuza, sporumuza yakışan stat ihalesi muhtemelen bu yılın sonu veya 2011 başında yapılıp stadın temeli atılacaktır. Bu sayın Başbakanımızın bize talimatıdır" dedi.
              iho istifa.

Yorum

• Bu stadyum yapılana kadar Kaf Dağı'na gidenler geri döner.

Yorum

• Oooo Eski Tarih Öldü yaşasın yeni tarih

25 Temmuz , Beklemedeyiz
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• - Erman kuzu : " Abiye ne oldu bu stad işi , bak yapsınlar Allah bilami virsin çok fena sinirleniyom "

- Abiye kuzu : " Yapılacak erman ,şiddet yok erman , ne kadar kabasın erman , hatta sözleri bile var Talimatı virdim , Talimat geldi , Talimat , Talimatname , Taliban , Talih kuşu ,Bak bi sürü sözü var erman
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Herşeye rağmen avni aker yıkılmalıydı diyorum , stad dediğin şehirin içinde olur , olmalı ki gelen takım tedirgin olsun ..

- Akyazıya ta uzağa yaparsan stadı , ne anladım ben o işten...
                      Trabzon Avni Aker Stadının Şehir içinde oluşturduğu sıkıntıları bilmediğim için bende bu karara anlam veremiyorum ama sadece stad'ı değil kompleksi ve sonrasında olabilecek geliştirmeleri düşündüğümde Akyazı projesi mantıklı geliyor.
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• Bu Japonlar ne Ayak ya

Galatasarayin Stadinida Japonlarmi Finanse ediyor
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• 2011 yılı başı ihale.

2111 olabilir.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Japonlar ne Ayak ya

Galatasarayin Stadinida Japonlarmi Finanse ediyor
                            benim bildigim en faizi düsük krediler o taraftan aliniyormus...

isvicredende daha uygun faizleri

Yorum

• Bu stat hikayesenin artik "yapilir" ya da "yapilmaz" tartismalari baydi! Bize ne stattan, bu stati külüp yapmiyacagi icin bu tartismalar anlamsiz! Bu artik bir devlet projesi, siyasi tartismalar da burada anlamsiz. Cunki bu site "siyasi" bir site degil! Bu konu burada artik futbol disina cikti ve resmen iktidar ve muhalefet kavgasina dondu. Bu siyasi tartismalar bize ve TRABZONSPORA bir arti kazandirmaktan cok hasimlik duygulari korukler. Oysa bu platform bizi siyasi goruslerimizin, hatta dini inanclarimizin ayri olmasina ragmen bir ortak noktada birlestiriyor. O da TRABZONSPOR sevgisi noktasinda.

Son Soz olarak, stat yapilirmi yapilmazmi tartismalara donen bu baslik artik bir anket formatini almaya basladi. Ve daha da vahim olan, bir siyaset meydanina donustu. Ortak noktamizi unutmiyalim.

Yorum

• stadı yapmayan ve surekli söz verenlerden hesap soruyoruz. parti ayrımı yapmıyoruz. Ortak noktayı unutmamak içın sizde ses çıkarın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X