Arkadaşlar sondaj çalışması yapılıyor sonuçta her yeri ölçüyorlar bu başlangıçtır yapacakta belli toki daha ne konuşuyoruz ki ama 1 sene sonra başlar 2 sene sonra bilmem ama yapılacak BENCE
Arkadaşlar sondaj çalışması yapılıyor sonuçta her yeri ölçüyorlar bu başlangıçtır yapacakta belli toki daha ne konuşuyoruz ki ama 1 sene sonra başlar 2 sene sonra bilmem ama yapılacak BENCE
neyse.....edit
En son albatros tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 18:29.
Adamın üyeliği ta 2006 senesinde alınmış. O zamandan bu zaman tek bir mesaj yazılmamış bu üyelikten. Sonra günün birinde birkaç mesaj yazayım demiş aklına esince, pat mesaj yazdığı iki başlık da yönetimin ve hükümetin yalan ve yanlışlarının sergilendiği başlıklar.
- Kar yağdıktan sonra zemini düzeltmek isteyen iş makinesi operatörünü bi yakalarsam fena kızacağım
- Kardeşim hazır sahayı budamışken tirbünlere niye dalmadın , Belkide şuanda avni akerin yerinde yeni tribünler yükseliyordu...
- Operatörü şiddetle kınıyorum !!!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
...doğru diyorsun,sanki ülkemizde her proje anında hayata geçiriliyor da..geç olsun,temiz olsun ama yeter ki olsun...eskiden bu tür şeylerin planı projesi dahi olmuyordu...tanjant olayı vardı 30 yıldır ağır aksak yapılıyordu....eleştirenler ve alay edenler, benimsedikleri insanlar tarafından yapılmış bi eserden bahsedebilirler mi acaba ??????...
...doğru diyorsun,sanki ülkemizde her proje anında hayata geçiriliyor da..geç olsun,temiz olsun ama yeter ki olsun...eskiden bu tür şeylerin planı projesi dahi olmuyordu...tanjant olayı vardı 30 yıldır ağır aksak yapılıyordu....eleştirenler ve alay edenler, benimsedikleri insanlar tarafından yapılmış bi eserden bahsedebilirler mi acaba ??????...
- Abi sizinde her şeyi bi yere bağlamanız garip.. Trabzon şehir olarak çok geride işte ha bunlar ha onlar ha öncekiler bugüne kadar herkesin suçu var , nedir bu tozkondurmamak..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Zaten kaynak MedyaTrabzon yada Trabzonunsesi ise İşte habercilik diyeceksin , dolgu başlıyormuş hayırlı olsun
12.287 kişinin yorum yazdığı ve şu an itibariyle 615 sahifeye ulaşan bu mübarek topic'e!?-ne demekse- 12.288. yorumu yapıyorum.
Diyeceğim tek şey var!
Akyazı'ya gittim baktım, orda hala millet fanila ile denize giriyor.Dalga kıranlar var....
Sanırım burda 12.288 yorum yapan şahısların torunları görür yeni stadı!
Aslında neden böyle olduğunu açık açık yazardım ama o zaman siyaset yapmış olurdum ve banlanırdım!
Ama bari tek bir şey söyleyeyim.
Usulca...
Çaktırmadan...
Trabzon bana yerelde hizmet etsin diye kimi öptü?
Spordan sorumlu -pardon sorunlu- bakanımız hangi örgütte?
Ve bu örgütün federasyonu, sırf bize stad yapmamak için, Euro 2016 da bizi aday göstermedi mi?
Bunlara kafa yorarsan azizim bu stadın yapılmayacağını görürsün!
Avni Aker bize yeter, üstünü kapatın gitsin!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Ya şimdi stad konusunu bir kenara bırakarak ağaca değil ormanın bütününe bakalım!
Yıllardır iktidarlar gelir giderler.Farketmez hangi görüşte oldukları!
Zaten amacım siyaset değil!
Ama değişmeyen tek bir şey var!
O da Karadeniz bölgesinin tamamının yıllardır ihmal edilmiş olması!
Bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.
Çünkü karadeniz ilerde cazibe merkezi olacak!
Şimdi sıkı durun!
Akyazı stadının yapılmasının düşünüldüğü yerleri satın alan kimdir?
Orda kimlerin projeleri var?
Bu soruyu araştırın cevabını bulun ne demek istediğimi anlarsınız!
Yaylalarımızı kimler köylünün elinden almaya çalışıyor?
Burda mülk satışı yapılmasının önünü neden açtılar?
Trabzon limanın Yakın Avrasya için önemi nedir?
Bu soruların cevabını bulun!
O zaman neden bu bölgenin geri bırakıldığını anlarsınız!
Edit by Mete: Amacım kesinlikle siyaset değil!
En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 15:25.
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Ya şimdi stad konusunu bir kenara bırakarak ağaca değil ormanın bütününe bakalım!
Yıllardır iktidarlar gelir giderler.Farketmez hangi görüşte oldukları!
Zaten amacım siyaset değil!
Ama değişmeyen tek bir şey var!
O da Karadeniz bölgesinin tamamının yıllardır ihmal edilmiş olması!
Tebrik ederim sizi.
Aydın abi inşallah bu mesajı da beğenecektir.
kardeş sondaj bitti dolguya baslanacak diyorsunuzda o kolay işmi.daha ihaleye cıkacak.hem nerden dolacak koca yer.oda ayrı bi sıkıntı.yeni yolu yapmak için bizim koyden(beşikduzu) almıslardı butun taşı kesin gene ordan alacaklardı.zor bi iş yani hemen dolguya baslanmaz en az 4-5 ayı bulur
Yorum