Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KANDIRILDIKKKKKKKKKKKKKKK.
    Uyutulduk.

Böyle kandırılmayı hazmedemiyorum. olmaz olamaz.
    Yok bu işi yapmaya talip yokmuş. Sizin işiniz çözüm bulmak. Tabii çözüm bulmak istiyorsanız.

Yorum

• Ersun Yanal'ın Trabzonspor a oynattığı hücum futboldan memnunmusunuz?
      Oylama Sonuçları

Hayır
      %19.53
      Evet
      %80.47

Ana sayfamızdaki anketimize katılmayı unutmayın!
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• yeni bir stad yapılmasına ben şahsen karşıydım hala karşıyım. Trabzonspor AvniAkerde doğdu bunu gözardı etmeyelim.
        Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ

Yorum

• Allah aşkına biri bana söylesin Kayseri stadı ne zaman ful çekmiş? şehirde yaşayan insanların %kaçı Kayserispor taraftarı? Kayseri stadının mevcut kapasitesi nedir?
          şimdi bunlara verilecek cevaplar belli peki neden kayseriye stad yapılıyor, kayserili büyükler var devre de! Bu ülkede futbolu ile anılan tek şehir Trabzon ise bunda Tüm Türk halkı hem fikir ise neden Trabzona futbol adına spor adına yatırım yapılmıyor, bizim yok mu Trabzonlu büyüklerimiz yoksa! evet varlar ama nerde varlar antreman ziyaretlerinde, seçim zamanı Trabzonspor kaşkolu ile meydanlarda, spor programlarında yorumlarda, Türkiye nin en büyük inşaat ihalelerinde, daha saymakla bitmez.
          size şunu söyleyim Trabzonspor kulübü taraftarının da desteğiyle öyle bir noktaya gelecektir ki etrafında dolanıp yorum yapan sözde Trabzonlulara ve karadenizli hemşerilerine 'gölge etme başka ihsan istemez'diyecek ve Trabzon için en güzel projeleri kendi üstlenecektir.
          Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• Kayseri'nin yeni stadını kıskanmamak elde değil.Bizi böyle bir stadyumdan mahrum edenler utansın...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayseri'nin yeni stadını kıskanmamak elde değil.Bizi böyle bir stadyumdan mahrum edenler utansın...
              Stadın son hali nedir acaba resim vamıdır?
              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5 kilometreye şehir dışı mı diyorsunuz? Peki Forum Trabzon'da dükkan kiralanmıyor mu? Seyrantepe dağ başında, Akyazı ise deniz kıyısında...

Devlet, devlet diye tutturduk iyi de... Belediyeler ne iş yapar? Kayseri'de tramvaylar yürümeye başladı, Kocaeli'nde monoray, teleferik planlanıyor. Başka başka şehirlerde nice projeler mevcut. Akyazı'ya hafif raylı sistem götürülemeyecekse nasıl büyüyecek bu şehir?

Akyazı çalışmaları Avni Aker'den bağımsız bir şekilde de devam edebilir... Sonuçta Trabzonspor şampiyon olması halinde önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek ve Avni Aker'in UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi gerekli. Burada önemli olan yeni stat için çaba harcanıp harcanmadığı, kimlerin taşın altına elini soktuğudur...

İşi devlete bırakıp, "Söz verdin yapacaksın!" demek kolay. "Kayseri'ye yaptınız, Sivas'a da yapacaksınız; bize niye yapmıyorsunuz?" diyenler var halen. Kayseri'ye stadın nasıl yapıldığının haberinde bile değiller. Özhaseki GSGM'ye gidiyor, "Bana Atatürk Stadı'nın arazisini verin, statla beraber ne isterseniz yapayım." diyor. Bu fikre karşı çıkanlarla, davalarla uğraşıyor. Keza Antalya Belediye Başkanı da aynı şekilde davalarla uğraşıyor. Hatta muhalefet partisi belediye başkanı adayı, Antalya'ya başkan olması halinde mümkünse stat inşaatını durduracağını söylüyor. Böyle bir ortam söz konusu... Sivasspor, TOKİ ile görüşmeleri kendisi götürüyor.

Peki şimdi soruyorum size? Akyazı Projesi için kim uğraş veriyor? Atalay mı? Gitti... Özak mı? Kendisi Bakan, tüm zamanını bu projeye ayıramaz... Bu işi ya belediye, ya kulüpler yürütebilir... Öyle 2 sene içinde stat başlayıp bitecek sanıyorsunuz. Antalya, Kayseri örneklerini inceleyin süreci görün. Karşı çıkanları, açılan davaları hesap edin. Kayseri mutlu sona ulaştı, Antalya da yakın... Konya Belediyesi ilk adımları attı, Sivasspor da öyle...

Devletin kimseye para verip stat yaptığı yok, iştirakler belediye ve spor kulüplerinden... Ne hikmetse Akyazı için Bakan'ın çalışması gerekiyor... "Yapmazsanız seçimlerde bedelini ödersiniz!" deniyor hükümete. Çok güzel, demokratik bir tepki... Peki şöyle yapsanız; Akyazı Projesi'ni gündemine alan başkan adaylarını başkan seçseniz; partiye göre değil de projeye göre oy verseniz... Sonuçta yerel seçimler en iyi belediyecilik hizmetini almak için yapılmıyor mu? Bence bu da başka bir seçenek...

Yapılmak istenirse değil denizin üstüne, denizin dibinde bile yapılır.

vallaha bu gorevi sana verseler 9 ay stadı bıtırırsın ben buna inandum bana basbakan trabzona geldigin bakalım bu defa ne diyecek stad konusunnda basbakan oy diyecek milet stad
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bu işte siyaset dönüyor bence.bu stadın yapılması belediye seçimiyle bağlantılı görürsünüz!
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Cimento fabrikasi var oraya stad yapilabilir mi , trabzondaki arkadaslara soruyom ???)
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akyazı projesi içeriğinde olan dolgu çok maliyetli, bunun altından kalkmak kolay değil. Bende dolgudan yana değilim, şehrin içerisinde yerin olmaz japonlar gibi dolgu yaparsın ya da Araplar gibi çok paran olur turizm cenneti yaratmak istersin (sahile uzak) dolgu yaparsın.Ama sahil kenarında ki denizi doldurmak,bana göre sadece dolgu için oraya atılacak paraya yazık etmekten başka birşey değil düşüncesindeyim.Aynı zamanda bu projenin talibi bile çıksa korkularım hala devam eder,bunun altından kalkamayıp yarıda kesilmesi bile yüksek bir ihtimal dahilindedir.

Bu projenin sadece deniz dolgusundan vazgeçilip, yine sahil kenarında yeniden tasarlanmasından yanayım.Gerekirse dağ, yamaç kaldırılır maliyeti çok daha az olur.Böyle olduğu takdirde bunu yapabilecek bir inşaat firması da çok daha rahat bulunur.

Neden Akyazı da diretiliyor da yeni bir projenin tasarlanılması istenmiyor bilmiyorum.Akyazı projesinin uygulamaya geçmesinin çok zor olduğu apaçık ortada iken.
                      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Akyazı dolgu işinde müthiş rant var, öyle böyle değil, kan bile dökecek adam çıkar o rant için.
                        Hiç olmayacak işe amin demeyelim, pisliğe bulaşmayalım.
                        Az olan lobimizi A.Aker ve Y.Selim in yerinde yeni stad için kullanalım.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı projesi içeriğinde olan dolgu çok maliyetli, bunun altından kalkmak kolay değil. Bende dolgudan yana değilim, şehrin içerisinde yerin olmaz japonlar gibi dolgu yaparsın ya da Araplar gibi çok paran olur turizm cenneti yaratmak istersin (sahile uzak) dolgu yaparsın.Ama sahil kenarında ki denizi doldurmak,bana göre sadece dolgu için oraya atılacak paraya yazık etmekten başka birşey değil düşüncesindeyim.Aynı zamanda bu projenin talibi bile çıksa korkularım hala devam eder,bunun altından kalkamayıp yarıda kesilmesi bile yüksek bir ihtimal dahilindedir.

Bu projenin sadece deniz dolgusundan vazgeçilip, yine sahil kenarında yeniden tasarlanmasından yanayım.Gerekirse dağ, yamaç kaldırılır maliyeti çok daha az olur.Böyle olduğu takdirde bunu yapabilecek bir inşaat firması da çok daha rahat bulunur.

Neden Akyazı da diretiliyor da yeni bir projenin tasarlanılması istenmiyor bilmiyorum.Akyazı projesinin uygulamaya geçmesinin çok zor olduğu apaçık ortada iken.

Düşüncelerine aynen katılıyorum. Stadın maliyeti ile ilgili pek çok defalar yazı yazdım burda önceden.

Sorduğun sorunun iki cevabı olabilir:
                          1- İllaki zorla dolgu yapmak istenmesinin sebebi: rant olabilir. İktidar partisine yakın müteahitler bundan nemalanmak istemiş olabilirler. Biliyorsunuz taş taşıma ve dolgu işinde müthiş para var.
                          2- Bir başka neden olarak "buranın maliyeti çok fazla, biz böyle tahmin etmemiştik, bu maliyeti kaldıramıyoruz, kimse teklif vermedi" demek için olabilir. Zaten başbakanda konuşmalarında "biz bir firmaya şuraları size verelim, sizde burayı bize yapın diye teklif yaptık ama onlar kabul etmedi" demiştir. Ayrıca sayın Özakta stadın maliyeti konusunda yanıldık maliyet çok fazla çıkıyor manasına gelen sözler söylemiştir.
                          3- Devlet Trabzona stad yapmak istese bal gibi yer bulur ve hemencecik yapar. Ama dediğim gibi işi yokuşa sürmek istiyorlar. Çünkü trabzonun oy potansiyeli belli ve zaten oyların büyük çoğunluğunuda alıyor. Boşu boşuna milyon dolarları Trabzona stad yapmak için harcamaya gerek görmüyorlardır.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• oyumu vermeden once gıdıp sorcam hangınız yapıyosunuz bu stadı ımzalı soz verın ona gore oyumu verım

Yorum

• stad da pankartlan

''Nerde Verdin Sözler''

''Hasat Zamanı Geldi Geçti Stad Zamanı Gelmedimi?''

Gibiisinden protesto etmeliyiz

Yorum

• İlk olarak Tsemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stad da pankartlan

''Nerde Verdin Sözler''

''Hasat Zamanı Geldi Geçti Stad Zamanı Gelmedimi?''

Gibiisinden protesto etmeliyiz
                                artık zamanı geldi bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X