Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yakında yeniden başlıcak insallah
    En son Sinan Ayaz tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 14:29.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bundan güzel özetlenemezdi bürokrasi canavarı...

Mimarlar odası herşeyi iyi güzel yaptı da bu projede mi kusur buldu. Yahu gidin Allah aşkına...

Neyse burası Türkiye!
      neyi sevmem biliyomusun çıkıpta birinin özelliklede bir Türk vatandaşının burası TÜRKİYE demesine uyuz oluyorum !! ne demek burası TÜRKİYE. evet burası TÜRKİYE ne olmuş ? sevmeyen gitsin !
      u will need justice at the end..

Yorum

• Avrupa'nın bir çok ülkesinde stadyumlar en son teknoloji ile denize yakın yerde yapılıyor ve yapıldığı yerler var.

mimarlar odasının bu itirazına pek anlam veremedim.. kendi çıkarlarına mı uymuyor !!
        Bu projenin Trabzon şehri için ne kadar büyük önem taşıdığının farkındadırlar umarım..
        Trabzon'a benim şehrime çok yakışacaktır modern bir stadyum..
        Bu işin kaldığı yerden bir an önce başlaması en büyük arzum..

Yorum

• dolgu alanı bitince stadyumun temeli hemen atılrmı? dolgu 1.5 yıl sürerse 2.5 yılda ancak bitirilir stadyum...
          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• bir yazı heba eden mimarlar odası...çok küfür ettim size...
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              neyi sevmem biliyomusun çıkıpta birinin özelliklede bir Türk vatandaşının burası TÜRKİYE demesine uyuz oluyorum !! ne demek burası TÜRKİYE. evet burası TÜRKİYE ne olmuş ? sevmeyen gitsin !
              ya sev ya terk et mi yani
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• dolgu baslar baslamaz bu mimarlar odasi beyefendilerini trabzon disina davet ediyorum. bi daha benim güzelim trabzona ayak basmamak sartiyla. yoksa......
                sövmeden nasil yazdim ama
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• dolgu başladı müjdesini bekliyoruz...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avrupa'nın bir çok ülkesinde stadyumlar en son teknoloji ile denize yakın yerde yapılıyor ve yapıldığı yerler var.

mimarlar odasının bu itirazına pek anlam veremedim.. kendi çıkarlarına mı uymuyor !!
                    Bu projenin Trabzon şehri için ne kadar büyük önem taşıdığının farkındadırlar umarım..
                    Trabzon'a benim şehrime çok yakışacaktır modern bir stadyum..
                    Bu işin kaldığı yerden bir an önce başlaması en büyük arzum..
                    İtiraz ettikleri nokta stad değil spor tesisleri dışında kalan ticari alanların çokluğundan şikayetçiler ....

Yorum

• Bizle konuşsunlar davayı geri çekeriz demek bizi doyurun davayı geri çekelim demektir. Bunu yanı sıra iyi bir küfür yiyeceğiniz anlamına da gelir..

Yorum

• Yazıklar Olsun..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Ah be keske Haber61 muhabirlerinden biri izleseydi o programi...
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İtiraz ettikleri nokta stad değil spor tesisleri dışında kalan ticari alanların çokluğundan şikayetçiler ....
                            O ticari alanlar gerçekleşirse , sayesinde Stadyum projesi teklif verilebilir bir karlılığa sahip olacak .
                            Devlet de 50 milyon liradan fazla para yatırıyor bu işe . Bu da maliyeti daha da çok tırmandırıyor .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 00:37.

Yorum

• Ne Akyazıymış be

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dolgu alanı bitince stadyumun temeli hemen atılrmı? dolgu 1.5 yıl sürerse 2.5 yılda ancak bitirilir stadyum...
                                Dolgu alanınınyarısı bittiğinde stadyum inşaatınada başlanacaktı. Yani dolgunun bitmesi beklenemeyecekti. Hattac Mimarlar odasının itirazı olmasaydı stadyum inşaatının ihaleside Ağustos sonu gibi yapılacaktı...

Yani dolgu bittikten sonra değil dolgu yapılırken aynı zamanda stadyum inşaatıda başlayacak....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X