Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha ortada güncel bir proje yokken bunları konuşmak biraz gereksiz gibi ama Dozer Cemil Adası gibi bir isim çok güzel ve anlamlı olur bence.
    - Cemil Usta Adası Daha Güzel Olur Sanırım
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      schalkenin stadı tv den göründüğü kadarıyla senin bahsettiğin gibi bir stat almanyada yaşadığına göre belkide gitmişsindir gitme fırsatın oldu mu o stada gittinse atmosfer nasıl oluyor
      schalke stadi bana uzak kaldigi icin gidemedim... frankfurt stadi yakin bize ama orayada frankfurt bizim ezeli rakibimiz oldugu icin gitmedim

malum offenbachli oldugumuz icin

Yorum

• stadın akyazıda olması mantıklı,avniakerde çok trafik oluyordu,hem yeni yapılacak yerde ulaşımı ona göre düzenlenmiş olur.bizede denizin üstünde stad yakışır,61 bine gerek yok,40 bin bizim için ideal staddır,uefa kriterlerine uysun şampiyona maçları oynananabilsin yeterli.
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeni stad yapilacaksa önümüze 10 - 15 tane proje koysunlar
          taraftar secsin sonra
          daha neler o sansı verseler taraftara

Yorum

• Öyle bişey olsa kutu gibi stad isterim Glasgow Rangers ın Stadı harika yaa

51.082 Kapasiteli

FIRTINA

Yorum

• Bence stadyum konusunda unutturulmaması gereken en önemli konulardan birisi de "akustiği"..

İyi planlanır buna göre yapılır ise.. 40 bin kişilik kutu gibi bir stadyumda 10 bin kişinin bağırması yeterli olur..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• iktidara yalakalık yapıcam diye mevcut stadın yıkılıp aynı yerde yapılmasını isteyenlere sallayan şahsiyetlerin sayısı artmış bakıyorum bir ihale yapıldı diye
                ne kadar karakter sahibi oldukları ihale yapılmadan önce burada esamelerinin okunmamasından anlaşılabilir mi acaba
                ama onlarda bunları anlayacak kapasite olmadığı muhakkak
                ne de olsa bu forum insanların kapasitelerini eleştirme yeri olmuş ya ben de ayak uyduruyum dedim

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iktidara yalakalık yapıcam diye mevcut stadın yıkılıp aynı yerde yapılmasını isteyenlere sallayan şahsiyetlerin sayısı artmış bakıyorum bir ihale yapıldı diye
                  ne kadar karakter sahibi oldukları ihale yapılmadan önce burada esamelerinin okunmamasından anlaşılabilir mi acaba
                  ama onlarda bunları anlayacak kapasite olmadığı muhakkak
                  ne de olsa bu forum insanların kapasitelerini eleştirme yeri olmuş ya ben de ayak uyduruyum dedim
                  yalakalıkla ne alakası var yeni bir stad lazım ve bu stad mevcut yere sığmaz maalesef

Yorum

• Avni Aker yıkılıp yerine yenisi yapılsın diyenler,
                    Avni Aker'in yıkılmasıyla başlayıp yeni stadın bitimine kadar olan süreçte maçlarımızı nerede oynayacağız? Bir fikir atıyorsunuz ortaya yarım yamalak atmayın bari.

Yorum

• Bu ihale ne zaman sonuçlanacak?
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu ihale ne zaman sonuçlanacak?
                        - Yaz Var Kış Var Be Selami Bekliyoz İşte
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hayâlim de Porto'nun stadı gibi bir stad var.

Ve hayâl olarak kalacak.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• çok işbitirici bakanlarımız var..kupa törenlerine katılarak gerçekten görevlerini yerine getiriyorlar.
                            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayâlim de Porto'nun stadı gibi bir stad var.

Ve hayâl olarak kalacak.

insallah hayal olarak kalir
                              cünkü portonun stadi bize uymaz
                              ve bize göre degil yapi olarak
                              trabzonun ihtiyaci böyle bir stad degil

Yorum

• Porto'nun stadı bize uymaz mı ?

Yok artık.

Tutupta aynısını cuk diye koymayacaksın. Aynısı gibi dizayn edeceksin.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X