Daha ortada güncel bir proje yokken bunları konuşmak biraz gereksiz gibi ama Dozer Cemil Adası gibi bir isim çok güzel ve anlamlı olur bence.
- Cemil Usta Adası Daha Güzel Olur Sanırım
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
schalkenin stadı tv den göründüğü kadarıyla senin bahsettiğin gibi bir stat almanyada yaşadığına göre belkide gitmişsindir gitme fırsatın oldu mu o stada gittinse atmosfer nasıl oluyor
schalke stadi bana uzak kaldigi icin gidemedim... frankfurt stadi yakin bize ama orayada frankfurt bizim ezeli rakibimiz oldugu icin gitmedim
stadın akyazıda olması mantıklı,avniakerde çok trafik oluyordu,hem yeni yapılacak yerde ulaşımı ona göre düzenlenmiş olur.bizede denizin üstünde stad yakışır,61 bine gerek yok,40 bin bizim için ideal staddır,uefa kriterlerine uysun şampiyona maçları oynananabilsin yeterli.
iktidara yalakalık yapıcam diye mevcut stadın yıkılıp aynı yerde yapılmasını isteyenlere sallayan şahsiyetlerin sayısı artmış bakıyorum bir ihale yapıldı diye
ne kadar karakter sahibi oldukları ihale yapılmadan önce burada esamelerinin okunmamasından anlaşılabilir mi acaba
ama onlarda bunları anlayacak kapasite olmadığı muhakkak
ne de olsa bu forum insanların kapasitelerini eleştirme yeri olmuş ya ben de ayak uyduruyum dedim
iktidara yalakalık yapıcam diye mevcut stadın yıkılıp aynı yerde yapılmasını isteyenlere sallayan şahsiyetlerin sayısı artmış bakıyorum bir ihale yapıldı diye
ne kadar karakter sahibi oldukları ihale yapılmadan önce burada esamelerinin okunmamasından anlaşılabilir mi acaba
ama onlarda bunları anlayacak kapasite olmadığı muhakkak
ne de olsa bu forum insanların kapasitelerini eleştirme yeri olmuş ya ben de ayak uyduruyum dedim
yalakalıkla ne alakası var yeni bir stad lazım ve bu stad mevcut yere sığmaz maalesef
Avni Aker yıkılıp yerine yenisi yapılsın diyenler,
Avni Aker'in yıkılmasıyla başlayıp yeni stadın bitimine kadar olan süreçte maçlarımızı nerede oynayacağız? Bir fikir atıyorsunuz ortaya yarım yamalak atmayın bari.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum