kayseri bulundugu konum geregi arazisi ve gelirleri trabzona gore cok yuksek bir şehir kayserideki stada kayseri belediyesi ve kayserının ıs adamları cok ciddi destekde bulundular ve stad yapıldı bızım ıs asdamlarımız ıse fener bjk nın GS kongre uyeleri olmus kendını unutmuslar ...,
dusunsenınız wn buyuk ıs adamlarımızdan m.ali yılmaz haluk ulusoy gibiler bile simdi aradakı fark su trabnzona yapılacak stad kayserıdekınden daha malıyetlı olacak ve tamamen devlet yapacak oyuzden surec uzadı bundan oncede eskı beledıye sorun cıkarmıstı yanı sızın anlayacagınız trabzonspor boyle devam ederse basarı olarak devlet hem ıstanbula hemde trabzona 1 er stat yapmak zounda kalır yeterkı bız basarılı olalım
10 senedir birimi tutuyodu senide gitmedin memlekete
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
10 senedir birimi tutuyodu senide gitmedin memlekete
işler gucler bir turlu fırsat bulamadım ama bu sefer kurtulusu yok gerekırse yuruyerek gıdecem gerekırse yaptıgım herseyden ıstıfa edecem ama artık gıdecem trabzonuma yetti gari bu hasret...
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Referandum ile ne alakası olabilir,
Seçim olsa anlarım,
ama her iki tarafında çok önem verdiği referanduma,
Stad yapılacak yada yapılmayacak diye oy veren veya vermeyen kişilerin olduğuna inanmıyorum..
Referandum ile ne alakası olabilir,
Seçim olsa anlarım,
ama her iki tarafında çok önem verdiği referanduma,
Stad yapılacak yada yapılmayacak diye oy veren veya vermeyen kişilerin olduğuna inanmıyorum..
Valla ben sırf Trabzonspor'un hayrı için oy kullanan insanlar biliyorum YANLIŞ olmasına rağmen.Referandumun seçimden özünde çok da farkı yok.Referandum da bir nevi iktidarın yerini sağlamlaştırıp sağlamlaştıramaycağını belli edecektir.
Arkadaşlar genel seçimler en geç Temmuzda olacak.Yani bu sefer verilen sözlerin balon olması zor ama asıl önemlisi bize Akyazıda dağil Avni Akerin şuanki yerinde stad lazım.Tartışılması gereken konu bu............
ins yapılacak stad 3 yıl oldu sözler verildi yerine getirilemedi bazı sebebleri vardır illaki tabi en büyüğüde ekonomik yönüdür herkes söylüyo gsye yapıldı kayserye yapıldı diyede bence önce onlar oradaki eski stadın parasıyla yeni stad yapılabiliyomu ona bakılmalı malesef trabzonumuzun değeri bzim gözümüzdeki değeriyle bir olmuyo buda trabzonsporumuzun talihsizliği..
Yorum