Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya tayyip stat yapcam der yapmaz ona ne inanıosunuz.. olayı çok siyasallaştırmak istemiorum ama geçen seçimlerde de Trabzonspora stat yapacağız dedi tık yok.. lafta kaldı geçti..
    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      akp mitinginde stad yoksa oyda yok pankartı açılabilr.
      çok mantıklı

Yorum

katılıyorum bende istanbuldanım ben ama trabzondaki insnaımız gereken tavrı koyucandan şüphem yoktur.!

Yorum

bu arada miting ne zaman ??

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trabzonlu zengin iş adamları yokmu ya.....onlar birleşsin yapsın yokmu trabzonun zengin işadamları
            Ağaoğlu, El Maktum’u Seyrantepe’de Alt Etti
            Haber: Vatan Gazetesi/Tebernüş KİREÇCİ 03.03.2008
            Seyrantepe’de Emlak Konut GYO’ya ait arazide gökdelen inşa edilmesi için açılan hasılat paylaşımı ihalesini Ağaoğlu Grubu kazandı. TOKİ’nin İstanbul’daki trafik sorununa alternatif olarak geliştirdiği ‘home-ofis’ projelerinden ilkinin inşa edileceği Seyrantepe’deki 46 bin metrekarelik arsa için Ağaoğlu Grubu 605 milyon YTL ciro ve 232 milyon YTL idare payı önerdi. Ağaoğlu bu teklifiyle Dubai Şeyhi El Maktum’un sahibi olduğu Limitless şirketinin teklifini de geride bıraktı.

Arazi üzerine inşa edilecek gökdelen için yükseklik sınırı bulunmazken ihaleyi kazanan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Projemiz hazır hemen inşaata başlayacağız. Buraya İstanbul’un en iddialı gökdelenlerinden birini inşa edeceğim” dedi. Proje için 3 aydır çalıştıklarını vurgulayan Ağaoğlu, “2008’de Avrupa yakasına girmeyi planlıyoruz. Maslak ve Merter projemizle birlikte Avrupa yakasında 1.5 milyar dolarlık 3 projemiz olacak” diye konuştu.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ataşehir’deki merkezinde dün yapılan açık artırmaya daha önce teklif veren 9 şirket davet edildi.

İhaleyle ilgili bilgi veren Emlak Konut Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Demiröz şunları söyledi: “Perga GYO ve Albayrak GYO, mevzuat gereği taahhütte bulunamıyor. Onun için eledik. Torunlar’ın iş bitirmesi yetersizdi. Açık artırmaya 6 şirketle devam ettik. Ağaoğlu Grubu’nun teklifi cazipti.”

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın onaylamasının ardından arsanın teslimini yapacaklarını kaydeden Demiröz, “Biz ihalede 180 milyon YTL idare payı bekliyorduk. Beklediğimizin yüzde 30 fazlasıyla karşılaştık. Bu kazanç KEY hesaplarına yansıyacak” açıklamasını yaptı.
            Agaoglu Insaat sirketi, Seyrantepe'deki arazide residence (konut), ofis ve kongre otelinden olusan karma bir proje insasina hazirlaniyor. Arazideki movcut olan imar durumuna gore movcut emsal cercevesinde kalma kosulu ile yukseklik serbesttir. Proje 1.5-2 milyar dolara malolacak.

kaynak http://www.sabah.com.tr/haber,91053B...30220A9B7.html
            "Ağaoğlu, Aslantepe'ye 400 metreden bakacak
            DİLEK TAŞ 24.11.2008
            Ağaoğlu, Seyrantepe'de "Çıkabileceğimiz kadar çıkacağız" dediği projede 400 metreye kadar çıkabileceklerini açıkladı. Proje yaklaşık 2 milyar dolara malolacak.. Ağaoğlu'nun sahibi olduğu arsa Galatasaray için yapılmakta olan Aslantepe Stadı'nın yanında yer alıyor.
            Yalnış anlaşılmasın , Ağaoğlu'nu hedef göstermiyorum . Aksine , Ali Ağaoğlu "Trabzon'u sahiplenen" ve adı Trabzon ile anılan bir çok önemli sülaleye nazaran hemşerisine çok daha fazla sahip çıkan ve ekonomik çıkarlarını çatıştırmayan bir yapıya sahiptir (ki Ağaoğlu grubu gerçek çıkışını 2001 yılında yapmıştır)

Fakat iş memleketimize hizmete gelince cepler kuruyor , dizler çekmiyor . Ancak dilimize vuruyor . Bu sorumsuzluk hepimizin .

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haftaya diye bisey demedi, agustos ayinda stadin üstü kapatilacak dedi.

ben haftaya diye anladım şaşırdım oyuzden agustos dediyse demmki yeni stad yok avnıakerı düzeltcekler

Yorum

• Arkadaşlar bırakın bence akp stad felan yapmaz bize.

Stad yapcaklar diye oyunuzu ziyan etmeyin bence.Akp bize stad yapmayacak.
                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Chp li belediye basta oldugu surece iktidar stad mtad yapmaz.... Bu secimleri akp kazanamassa isimiz zor .. cok bekleriz daha .....

Yorum

• Akp-CHP felan alakasi yok...

Trabzonspor Yönetimi ve Baskani Avni Akeri-Yavuz Selmi vermek istemiyor onun icin yapilmiyor...Sehirin Merkezin önemli yeri oldugu iin Avni Aker ve Yavuz Selimi vermek istemiyorlar...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• şimdi stad olacakmı olmayacakmı kardeşimö onu söyleyin ya kandırmayın milleti..!
                      forumtayfa

Yorum

• İlk olarak recep_oflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdi stad olacakmı olmayacakmı kardeşimö onu söyleyin ya kandırmayın milleti..!
                        Su an olmicak...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akp-CHP felan alakasi yok...

Trabzonspor Yönetimi ve Baskani Avni Akeri-Yavuz Selmi vermek istemiyor onun icin yapilmiyor...Sehirin Merkezin önemli yeri oldugu iin Avni Aker ve Yavuz Selimi vermek istemiyorlar...
                          Orayı vermeden bize kim stad yapar nerde öyle adam..
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Orayı vermeden bize kim stad yapar nerde öyle adam..
                            heh sende haklisin bilmiyorum artik ne düsünüyorlarsa...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bildim kadarıyla stadla ilgili denizde kayıkla teknik araştırma yapıolar

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Agaoglu Insaat sirketi, Seyrantepe'deki arazide residence (konut), ofis ve kongre otelinden olusan karma bir proje insasina hazirlaniyor. Arazideki movcut olan imar durumuna gore movcut emsal cercevesinde kalma kosulu ile yukseklik serbesttir. Proje 1.5-2 milyar dolara malolacak.

kaynak http://www.sabah.com.tr/haber,91053B...30220A9B7.html

Yalnış anlaşılmasın , Ağaoğlu'nu hedef göstermiyorum . Aksine , Ali Ağaoğlu "Trabzon'u sahiplenen" ve adı Trabzon ile anılan bir çok önemli sülaleye nazaran hemşerisine çok daha fazla sahip çıkan ve ekonomik çıkarlarını çatıştırmayan bir yapıya sahiptir (ki Ağaoğlu grubu gerçek çıkışını 2001 yılında yapmıştır)

Fakat iş memleketimize hizmete gelince cepler kuruyor , dizler çekmiyor . Ancak dilimize vuruyor . Bu sorumsuzluk hepimizin .
                                İstanbul sülük gibi tüm Türkiye'nin kanını emmeye devam ediyor.70 milyonluk Türkiye 1 tane 15 milyonluk şehir yaratmış,diğer gelişmiş bölgeler de hep İstanbul'un yanında yakınında oluşmuş.

Oysa Almanya'da endüstri bölgeleri ülkenin her tarafına dağıtılarak nüfusu bir birine eşit onlarca şehir yaratılmış.Münih'in nüfusunun 1 milyon civarında olduğunu öğrendiğimde bayağı şaşırmıştım,keza Frankfurt gibi Alman ekonomisinin kalbi olan şehrin nüfusu da 600 bin.

Refah ülkenin dört bir yanına eşit dağıtılmış.

Almanya'da yanlış hatırlamıyorsam 28 ayrı takım şampiyonluk yaşamış Bundesliga'da.Burda ise sadece biz ve İstanbul takımları.

Türkiye İstanbul'a çalışıyor.Bütün ticari faaliyetlerde son sözü İstanbul söylüyor.İstanbul'un ağırlığı her geçen gün daha da artıyor.

Bu durumda Ağaoğlu İstanbul'a yatırım yapmasında nereye yapsın.Ki ona gelene kadar daha ne iş adamlarımız var.Hepsi yatırımlarını İstanbul ve çevresine yapıyor.

Money talk durumu söz konusu olan.Parayı gören kimseyi takmıyor.

Trabzon/Trabzonspor'da uzaktan sevilen lafta bir sevgili olmaktan öteye geçmiyor.
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X