İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
-
protesto
ewt beyler her koldan protesto etmeliyiz hakkımızı yedirmemeliyiz.stadı hakeden bi sehir varsa oda trabzondur bunu herkez biliyo
akpartiye mail atarak akyazı projesini akıllarından cıkarmamalıyız üstüne gitmeliyiz
işte email adresi herkezin mail atmasını istyiroum lütfen.!
info@akparti.org.tr
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevlet para vermeden hayatta stad yapamayız ama olura stad yaptırırsak insallah türk sirketlere yaptırmayız yabanclar yaparsa daha iyi olurvarsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar şimdi 6 pas programında dinledim serdar bali haftaya stadın üstünü kapatıyoruz dedi yani konya maçında büyük ihtimal kapalı gidip bi bakarım cuma günü ne değişiklik yapmışlar
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar şimdi 6 pas programında dinledim serdar bali haftaya stadın üstünü kapatıyoruz dedi yani konya maçında büyük ihtimal kapalı gidip bi bakarım cuma günü ne değişiklik yapmışlarbranda gibi bişeyle kapatacaklar galiba
Yorum
-
İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar şimdi 6 pas programında dinledim serdar bali haftaya stadın üstünü kapatıyoruz dedi yani konya maçında büyük ihtimal kapalı gidip bi bakarım cuma günü ne değişiklik yapmışlar
Yorum
-
2004 seçimlerinde Belediye'yi, fener maçından sonra Başbakanın yaptığı konuşmayla kaybeden Ak Parti,bundan bir ders çıkarmamış olacak ki bir futbol kenti olan Trabzon'u eften püften sebeplerle es geçip,Trabzon dışında nerdeyse her ile stad temelleri atıyor.
Trabzonspor'un bu şehir halkı üstünde ne kadar önemli bir kriter belirleyici olduğunu bilmiyor.
Hadi hayırlısı bakalım...Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum