Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yukarıdan bakışta sehir çok tıkış tıkış o kışla arazisine yapıyrsa çok güzel olur o stad daha genişlemez

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Aker'e yeni makyaj
      21 Şubat 2009 / 14:17
      Başkan Sadri Şener Akyazı stadının bugünkü ekonomik koşullarda yapılmasının zor olduğunu belirterek A.Aker'ı modernize edeceklerin söyledi.

Trabzonspor'un uzun yıllardır yükünü çeken Avni Aker'in UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için yönetim kurulu hareket geçti. Yönetim KTÜ 'ye proje çizimi için müracaat etti. Başkan Sadri Şener Divan Başkanlık kurulu başkanlığı Genel kurulunda üyelere Avni Aker ile ilgili bilgi verdi. Şener Avni Aker'in mevcut durumuyla UEFA kriterlerine uymadığını ve bu nedenle tadilata ihtiyacı olduğunu belirterek”, “Gelecek sezon Trabzonspor'un Avrupa'da yer alması büyük bir olasılık. Ama stadımız UEFA'nın isteklerine henüz uygun değil.
      Basın Tribünün büyümesi gerek. Takımların sahaya ayrı kapılardan girmelerini sağlayan değişikliğe ihtiyaç var. Kapalı-açık otoparklar gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz.KTÜ ile görüştük.Avni Aker stadyumunun modernizesi ve UEFA standartlarına uygun hale getirilmesi için ,bize proje hazırlayacaklar.
      Ayrıca Eski futbolcular derneğini yıkarak kendilerine başka bir yer vereceğiz. Atış poligonunu bulunduğu yerden kaldırarak sahile taşıma k için GSİM ile görüşmelerimiz sürüyor. Büyük oranda anlaşma sağlandı.
      Avni Aker'in yanındaki bu yeri kaldırıp altını da kullanarak acık ve kapalı Otapark yapmayı planlıyoruz. Otopark sorununun mutlaka çözmeliyiz.Ayrıca tribün yanlarındaki boşlukları da direkler üstünde havaya kaldırıp oraları da loca haline getirme planımız var.
      Tüm bunları gerçekleştirmek için devlet desteğine gerekiyor. Girişimlerimizi başlattık. Biz de ne gerekiyorsa yönetim olarak üstümüze düşeni yapacağız.
      Aslında Trabzon'un yeni bir stada ihtiyacı var. Bunun için de çalışmalar sürüyor. İlk planda denizin doldurulup üstüne stad yapılması teklifi yapıldı. Bu hem çok pahalı hem de zor bir proje” Umarım yapılacak tadilatlar sonrası UEFA yetkilileri Avrupa kupası maçlarını Avni Aker'de oynamamıza izin verir. Ayrıca Politik mevkiinde bulunan ve Milli Emlak'a devri söz konusu olan araziyi de Belediye aracılığıyla alırız. Bu arazide benim sosyal alanlar yapmayı düşünüyoruz.

Kaynak:
      güzel haberde...

KALIN yaptigim yeri anlamadim arkadaslar ...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu taraftara Avni Aker bile fazla Yavuz Selim yeterde artar.

Homurdanmakdan,gerekli gereksiz ıslık çalmakdan başka bir şey yaptıkları yok.

Stat ne kadar büyütülürse homurtu ve ıslık sesi yükseleceğinden dolayı stat yapımına karşıyım.(Eğer bu taraftar profili değişmez ise)
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Taraftar yapısı değişmedikçe iç saha avantajını kullanmadıkça bence bu işe kalkışmaya hiç gerek yok.
          bir zamanlar şimdikinden daha küçük olan avniaker cehennem gibiydi.demekki şuan konbineden midir nedir taraftarda iş yok
          stadın suçu yok.

bu sene ve önümüzdeki bi kaç sene enerji projeleri gibi diğer projelere yoğunlaşmak daha mantıklı.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            güzel haberde...

KALIN yaptigim yeri anlamadim arkadaslar ...
            muhtemelen böyle birşey düşünülüyor.

En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 23:41.

Yorum

Güzel bir düsünce aslinda...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Anlaşılan stad yerinde yenilenecek.
                Ama bunun için projenin KTÜye hazırlatılması ne kadar doğru, bilemiyorum. Ben hep KTÜden faydalanılması hatta öğrenci proje yarışmaları yapılarak daha etkin ve cazip hale getirilmesi düşüncesindeyim, ama bu kadar ciddi projeler için değil. Mesele tesislerinin içini KTÜ ye danış.Çok değerli hocalar, akademisyenler olabilir, ama ne kadar stada işlerinden haberdarlar. Evdeki hesap çarşıya uymadı, ben şöyle zannediyordum falan hikayeleri olmasın sonra.

Yorum

• Eğerki akyazı projesi dahilindeki sosyal tesisler yapılmayıp sadece stad yapılacaksa bunun pek bi albenisi yok.

Mevcut stadı kısım kısım yıkıp yenilemek daha makul.

Zaten akyazı projesi hayal artık.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kapasiteyi bir şekilde 35.000'e bağlayıp stadın üstüde kapandı mı olay bitmişdir zaten Trabzona stad yapılmaz kendimizi kandırmayalım kimse Trabzona stad yapmaz.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yeni stad yapilmasi sart!! bu düsünülen avni akeri uefa kriterlerini uygun hale getirme projesini kim yapabilir? photoshopdan anliyan bir büyük baskanin dedigi gibi stadi yapabilirmi?

Yorum

• Kale arkalarının kapasitesi yükseltilecek mi acaba ? Bağırıp,takımını ateşleyecek olan Trabzon taraftarı kalearkasına geçiyor ki zaten tüm gruplar kale arkalarında mevcut,bence elden geçirilmesi lazım.

Yorum

• Bence hemen yarin baslaya bilirler. Deniz tarafindaki Kale arkasini yikib baslana bilir. Orada Kombinesi olanlara Acik Tribünden yer verile bilir.

Bence Fener gibi baslasak gelcek sene Sampiyonlar Liginde mükemmel Stadimiz olur.

Kenarlarda Loja bana göre kötü olur. Loja'ya para basan maci ortalardan izlemek ister capraz'dan degil.

Yorum

tribün olsa daha iyi olur...Akyazıyı yapmıyorlarsa bu satadıda iyi bi bakıma sokmaları gerek öteki çatınında kaldırılması,vede komple bi çatı yapılmalıdır.Tribünlerinde biraz yükselip kapasitesi arttırılmalıdır ayrıca dış görünüşünde kesinlikle modern bir hale getirilmesi lazım....

Yorum

• stadın içindeki o gecekondu da yıkılmalı.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadın içindeki o gecekondu da yıkılmalı.
                                Sadri Sener:
                                Ayrıca Eski futbolcular derneğini yıkarak kendilerine başka bir yer vereceğiz.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X