İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben bu kadar kısa surede yanı gelecek seneye kadar yenı stad yapılamayacagı ıcın mevcut stadın yenılenmesı daha mantıklı olabılecegını dusunuyorum.. yenı bır stat mın 2 sene surer.. oysakı gelecek seneye surda ne varki.. sampıyon olalım stadı modern bı sekle sunalımç gonul ısterkıe trabzonda yepyenı bır statta oynayalım ama hepımız bılıyoruz kımsenın su anda bı ıcraatta bulundugu yok sözler havada kaldı.. seneye avrupa maclarını istanbulda oynanmasına ise karsıyım....u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işler bakkaldan ciklet almak kadar basit değil. Sonuçta yapılmış ihaleler, imzalanmış sözleşmeler var. Multi Turkmall'ın o stadı 1 sene önce yıkması gerekiyordu, bu zamana kadar iyi sabrettiler. "Burası Türkiye" söylemleri aynen Kayseri için de gerçekleşti. Yüklenici firma iflas etti, inşaat epey uzun bir süre devam etmedi. Sonra yeni ihale süreci vs.
Ayrıca, ha sen onlara pastırma kafalı demişsin; ha onlar sana hamsi beyinli demiş. Sonuçta her iki tarafta edepsizlik yampış oluyor. Konuşmadan önce düşünmek, kelamları iyice bir tartmak en iyisi bence...
bence onlar pastırma kafalı kayserılı bır arkadasım var ordan bılıyorum!! ayrıca ıflas etmek bızı ılgılendırmez bir söz varmı var yapacaksın arkadaş!!!u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarabi ;
sen şimdi devlet 100 milyon dolar harcayıp dolguyu yapsın mı diyorsun?
Eğer bu şekilde siyasilerin samimiyetsiz ve bir takım sorumluluklarından uzak hareketleri devam ederse Kayseri , Rize , Seyrantepe , Antalya başta olmak üzere projelendirilen Konya , Eskişehir , Sivas , Kocaeli ve Antep'deki yeni stadyumların tamamının dava edilerek Rekabet Kurumu'nun devreye girmesi sağlanmalıdır .
İpin ucu kaçıyor ...
İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskı dediğn nedir? açar mısın? haykırıyoruz stad lazım diye ama nafile...bu proje hem trabzonu hem de trabzonsporu kurtarır...trabzona alternatif büyük takım yaratılmaya çalışılıyor...örnek: kayseri,sivas gibi...
Bu konuya nazaran çok daha sıradan olaylarda bile organizasyon-eylem refleksi geliştirebilen BMN'in bu konuda hareketsiz kalması şahsen üzmekte . Bu forumu ne transfer başlığı için düzenli takip etmekteyim ne de sıcağı sıcağına maç yorumları için . Benim nazarımda BMN'yi farklı yapan sosyal duyarlılığıdır .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 07:42.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..................u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Demirel Stat İstedi
01 Şubat 2009 / 18:09
Süleman Demirel, 'Trabzon'a çok iyi bir stat gereklidir' dedi.
Demirel, “Hem Trabzon, hem de Trabzonspor benim gözümde ayrı bir yerdedir. Bu sezon çok iyi gidiyorsunuz ve dilerim şampiyon olursunuz.
Trabzon'da futbol çok farklı bir yere konulur. Böyle bir kente kuşkusuz çok iyi bir stat gerekli... Bu nedenle devletin stadı yapması gerekir” dedi.
Trabzonspor kurmayları da, Akyazı Projesinin hayata geçmesi için çabaladıklarını ya da Avni Aker'in yeniden dizayn edilerek modern hale getirilmesi gerektiğini vurguladılar. Demirel'e yakın ilgisinden dolayı da teşekkür ettiler.
http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=31319!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuya nazaran çok daha sıradan olaylarda bile organizasyon-eylem refleksi geliştirebilen BMN'in bu konuda hareketsiz kalması şahsen üzmekte . Bu forumu ne transfer başlığı için düzenli takip etmekteyim ne de sıcağı sıcağına maç yorumları için . Benim nazarımda BMN'yi farklı yapan sosyal duyarlılığıdır .
Taraftar stadın yapılmasının düşünüldüğü Akyazı sahiline gidecek ve denize taş atmaya başlayacak. Bir nevi stad yapımı ve denizin dolgu yapılmasını protesto edecek. Aslında seçimler öncesi iyi bir hamle olabilir "KULÜBÜMÜZ" adına. Fakat diğer siyasi partiler tarafından da sömürülmemesine özellikle dikkat etmek gerekiyor.
Olayın Temel fıkralığı da var. Onlarca Trabzonsporlu taraftar ellerindeki taşları denize atıyorlarmış. Yanlarına yaklaşan birisi sormuş, ula uşaklar napaysınız haburda? Denizi taşlayruk emice. La niye? Doldurup da stad yapacağuk istine.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskı dediğn nedir? açar mısın? haykırıyoruz stad lazım diye ama nafile...bu proje hem trabzonu hem de trabzonsporu kurtarır...trabzona alternatif büyük takım yaratılmaya çalışılıyor...örnek: kayseri,sivas gibi...
Yorum
-
İlk olarak habibyazici61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevlet stadı biraz daha oyalarsa sadri başkan bunlarada kızıp stadı 8 katlı falan yapar
Yorum
-
Burası pek okunan bir yer değil sadece ilgilenenler geliyor.
Genel kısmında bir organisazyon için topic açalım sadece bmn değil tüm Trabzonsporluları kapsayacak şekilde aynı günler de türkiye de çoğu şehir de eylem yapalımyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuya nazaran çok daha sıradan olaylarda bile organizasyon-eylem refleksi geliştirebilen BMN'in bu konuda hareketsiz kalması şahsen üzmekte . Bu forumu ne transfer başlığı için düzenli takip etmekteyim ne de sıcağı sıcağına maç yorumları için . Benim nazarımda BMN'yi farklı yapan sosyal duyarlılığıdır .
Bu konuda harekete geçilmeli artık.
Şu işe bir yüklensek diyorum.Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum