Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha sonra aciklama (GSGSm ve TS?) yapilmadimi. Sadece kazik 100 milyon usd olur diye?
    Dolgu olursa 100 milyon tutuyor dendi kazıklı sistem zaten dolgu maliyetinden kurtulmak için önerildi.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhaba ,

Sanırım başlık Stadyum başlığı . İlgili İktidar Parti ve Ülkenin Başbakanını öven sözlerin yazılması karşıt görüşlerin yazılması hakkını doğuracağından yukarıda konuyla ilgili geçen mesajların silinmesini talep ediyorum .

Trabzon a yapılacak stad kimsenin babasının cebinden yapılmayacak . Bu ülkenin vatandaşlarının cebinden çıkan vergiler sayesinde yapılacak . Bu nedenledirki kimseye maal edilmemesi gerekir .

Sosyal Devlet olmamıza rağmen dikta yönetimiyle yönetiliyormuş gibi davranıp atılan adımları yüceltmek gerçekçi değildir .

Saygılarımla
      imzamı atıyorum. çok güzel bir açıklama...

başlığa uygun yazılar yazalım lütfen. bu millet 50 senedir aynı şeyleri dinliyor ve herşeyinde farkında.

fikrime gelince stat işi şimdilik zor bence. Avni Akere yatırımda boşuna yapılmadı ama yönetimimiz yinede üzerine gidiyor olayın bence. tabi bu şartlar altında çok zor stat işi.
      BoRDo MaVi

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer hizmet yapılırsa övülür yapılmazsa da yerilir ,şimdiye kadar cebinden otoyol hastahane yapan iktidar görmedim.Klişe laflarla cebinden mi yapıyor bizim vergilerimizle yapılıyor edebiyatıyla bir yere varamayız herşey oy değil.Önemli olan hizmet, hizmeti yapan övünebilir ve övülebilir ama yapmazsa da sonuçlarına katlanır.

Hergün bakkal ın size ekmek vermesi övülecek birşey değildir veya sizin işe gidip görevinizi yapmanızda . Bu kişiler zaten bu hizmetleri bu ülkeyi sağlayabilmek için ordalar , onun için seçildiler ve bunun karşılığında da hatırı sayılır maaş alıyorlar . Yani anlanabilcek düzeyde halk diliyle HAAYRINA DEĞİL ! Üstelik işin ilginci yaklaşık 7 yıldır hükemet olan ilgili iktidarın ( Stad la ilgili ) 1 çivi çakmamış olmasına rağmen övgü dolu sözlere mazhar olmasıdır . Bunu onlar yapmayınca korunuyor biz söyleyince klişe cümleler kurmuş oluyoruz Vallahi ilginç insanlarız vesselam ! Sanırım ülkecek hak ettiğimizi yaşıyoruz veya maalesef çoğunluk nedeniyle yaşatılıyoruz . Neyse BMN bunun yeri değil . İstediğiniz platformada FİKİRALIŞVERİNE açığım ama burası yeri değil .

Yapılması gerekenin yapılmaması eleştiri gerektirir . Dozunda eleştremiyorsanız , sorgulamıyorsanız benim için ot dan farkınız yoktur . Bu cümle sizin için değil benim kendi görüşümdür .

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hergün bakkal ın size ekmek vermesi övülecek birşey değildir veya sizin işe gidip görevinizi yapmanızda . Bu kişiler zaten bu hizmetleri bu ülkeyi sağlayabilmek için ordalar , onun için seçildiler ve bunun karşılığında da hatırı sayılır maaş alıyorlar . Yani anlanabilcek düzeyde halk diliyle HAAYRINA DEĞİL ! Üstelik işin ilginci yaklaşık 7 yıldır hükemet olan ilgili iktidarın ( Stad la ilgili ) 1 çivi çakmamış olmasına rağmen övgü dolu sözlere mazhar olmasıdır . Bunu onlar yapmayınca korunuyor biz söyleyince klişe cümleler kurmuş oluyoruz Vallahi ilginç insanlarız vesselam ! Sanırım ülkecek hak ettiğimizi yaşıyoruz veya maalesef çoğunluk nedeniyle yaşatılıyoruz . Neyse BMN bunun yeri değil . İstediğiniz platformada FİKİRALIŞVERİNE açığım ama burası yeri değil .

Yapılması gerekenin yapılmaması eleştiri gerektirir . Dozunda eleştremiyorsanız , sorgulamıyorsanız benim için ot dan farkınız yoktur . Bu cümle sizin için değil benim kendi görüşümdür .

Saygılarımla
          Benim için partinin bir önemi yok hizmeti yapanın övülmesinden doğal birşey de olamaz.Misal Sadri şener'e biz neden teşekkür ettik onun görevi düzgün bir yönetim değil mi?Ben olaya siyasi yaklaşmıyorum yapılan hizmete teşekkürün de tuhaf karşılanması tuhafıma gider açıkçası.Cebinden mi yapıyor benim vergimle yapıyor sözü benim için klişedir kusura bakmayın.Bu iktidarın stadyum projesi ile ilgili isteksiz olduğuna katılıyorum ama stadyum yapılırsa ve çıkıp biz hizmet yaptık derse hükümet o zaten senin görevin demek çok gerçekçi değil.Belediye başkanı çıkıp şunu şunu yaptık dediğinde helal olsun deriz,bu senin görevin zaten hem benim vergimle yaptın cebinden mi yaptın demeyiz değil mi??
          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 17:39.

Yorum

Benim için partinin bir önemi yok hizmeti yapanın övülmesinden doğal birşey de olamaz.Misal Sadri şener'e biz neden teşekkür ettik onun görevi düzgün bir yönetim değil mi?Ben olaya siyasi yaklaşmıyorum yapılan hizmete teşekkürün de tuhaf karşılanması tuhafıma gider açıkçası.Cebinden mi yapıyor benim vergimle yapıyor sözü benim için klişedir kusura bakmayın.Bu iktidarın stadyum projesi ile ilgili isteksizliğine katılıyorum ama stadyum yapılırsa ve çıkıp biz hizmet yaptık derse hükümet o zaten senin görevin demek çok gerçekçi değil.Belediye başkanı çıkıp şunu şunu yaptık dediğinde helal olsun deriz,bu senin görevin zaten hem benim vergimle yaptın cebinden mi yaptın demeyiz değil mi??
            Hocam , öncelikle bazı konularda hem fikir olmalıyız . Olamıyorsak fikiralışverişinin bir anlamı yok sürekli tartışırız . Bu ne size yarar sağlar nede bana .

Bir Belediyenin sokakları onarması övülecek bir olay mıdır ?

Bir Muhtarın İkametgah vermesi ?

Peki bir bakkalın ekmek satması ?

Bunlardan herhangi birine Evet diyorsanız zaten bundan sonrasını okumanız bence bir yarar sağlamayacaktır .

Kurumların yıllardır vermesi gereken hizmetleri vermemesinden ötürü bu ülke insanı durumu benimsemiş durumda . Bunların yapılması ekstra işler değildir arkadaşlar ilgili kurumların görevleridir ! Üstelik bu kişiler bu görevleri yerine getirmek için bu görev e talip oluyorlar ve sizler nasıl iş yerinde yaptığınız hizmet nedeniyle maaş / ücret alıyorsanız bu insanlarda alıyor .

Övülecek olay nedir ? Bir belediyenin elde ettiği gelirlerle ekstra burslar vermesi veya şehrin tanıtımına , yapısına katkıda bulunması .

Bir Bakkal çeşitli atılımlar yaparak müşterilerine kaliteli ve ucuz hizmet sunuyorsa ve büyüyorsa övülmeli .

Veya Sadri Şener . Klubün ekonomik yapısını olağın gelirlerinin yanında olağın dışı gelirlerle , sponsporluk anlaşmalarıyla genişletiyorsa . Elindeki iş gücünü daha verimliye çeviriyorsa . Klubün ticari atılımlar yapmasını sağlıyorsa ve bunları kısa bir sürece yayıyorsa övülmelidir . Peki biz ne yapıyoruz övüyoruz .

Ama yıllardır seçimler dışında şehrime gelmemiş . Her seçimde stad sözü verip bir sonraki seçime kadar bırakın kazma vurmayı olay üzerine konuşmayan ... isimini nasıl isimlendirirseniz . Şimdi ben bu iktidarı öveceğim öyle mi ? Buyrun övün arkadaşlar ...

Saygılarımla

Yorum

• 2010 da stad yokmu yani burdaki tarışma bana hiç bişey katmadı ?
              Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

Dolgu olursa 100 milyon tutuyor dendi kazıklı sistem zaten dolgu maliyetinden kurtulmak için önerildi.
                Sagol. Karistirmisim.
                Peki kazikli olursa sadece 100 milyon usdmi olur?

Yorum

• Beyler bu konuda ben Milletvekili Cumhur kahvede konuşurken duydum bu proje 1milyar dolarlık stadın yanında otel alışveriş merkezi var ve şimdi ekonomik kriz var bu proje yapıldığında kriz yoktu çok büyük düşünüldü zaten buraya devlet birşey yapmıcaktı stadın yeri verilicek stadın yerine alan firma residant yapıcak akyazıyada stad yapıcaktı ama kriz tüm planları bozdu kriz bitene kadar bu stadın ihale edilmesi zor sadece çok büyük bir yatırımcı buraya talip olursa olur.bu konuda albayraklar 10trilyona(milyonytl)e dolgu yaparız dediler ama bize inandırıcı gelmedi burası kayseri değil veya konya stadyapmaya arazi kısıtlı aynen sahil yolundaki gibi ya doğal ortamı bozacaksınız yada böyle bir proje ama benbu projenin iyi bir proje olduğunu düşünmüyorum kayseri belediyesi takımına stad yapabiliyor ama bizimkiler stadın resterasyonunabeşkuruş vermeyip trabzonsporluyuz diye geçiniyorlar nuri albayrağın trabzonspora verdiği bir projedir sağolsunlar onların trabzonspora çok zararları oldu bunda bir art niyet aramıyorum ama sporun içinden gelmeyen insanların parasıda olsa bu işi yapımıcağı gözüktü bizde spordan çok anlamıyoruz ama girişimlerimiz sonucu turkcellden sonuç verdi azda olsa bi katkımız oldu trabzonspor sezonu şampiyon bitirirse 1m 2.bitirirse 500bin ilk beşe girerse 200bin dolar katkısı olucak bence trabzonspora böyle kalıcı projelerin yapılması lazım trabzonsporun hes projelerinede destek veriyorum (2.hes açıklanmadan demişti) yane stadın şuan bence zor ama zengin bir girişimci bulunursa olur çünkü bu iş adamın anltına göre her müteahhitin yapcağı birşey değil
                  7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Beyler düzeltiyim bu adamın dediğine göre her müteahhitinyapcağı birşey değil büyük düşünmek lazım

Yorum

• [QUOTE=Xavi Fidan;1863772]BIZ DESTEKLERIZ

bu en iyisi
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• zuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• Şu anki kriz ortamında evet yapılması gerkçekten çok zor. Ya gidip araplara yaptıracağız şu anda krizden pek etkilenmişe benzemiyorlar. Adamlar kaka ya 100 milyon veriyorlar aklım hala almıyor. Yanı yanlarında müslümanlar katlediliyor oraya bu parayı verse çok büyük hayra geçer ama adam parayı kıytırıktan işler için harcıyor elbet hesap günü sorulacak bunun hesabı. Neyse konumuza döneyim. Şu anki kriz ortamında gerçekten yapılması çok güç. Yapılaşmanın çok zor olduğu bir bölge Trabzon böyle bir tesisin yapımı için çok büyük bir alan lazım bu alanda şu anda mevcut olmadığı için ancak denizi doldurarak böyle bir alana sahip olabiliriz. Ben şu üstümde ki mesajda resmi olan stadı değil de Geçmiş başkanımız Nuri Albayrakın projesini daha çok destekliyorum gerçekten takımımız için çok faydalı olacak bir proje. Yani sırf stad yapmak çok sade duruyor. Halbuki ileriye dönük düşünmeliyiz. Stadın yanında oluşturulacak farklı aktivite alanları demek Trabzonspor un kasasına giren paranın artması demek. Şimdi tekrardan baktım hiç bir cezbedici tarafı yok şu yukarıdaki stadın. Sıradan bir yapı gibi duruyor. Kayserinin stadındaki görsellik yok bu stad ta.
                          En son sarman61 tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 09:43.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sagol. Karistirmisim.
                            Peki kazikli olursa sadece 100 milyon usdmi olur?
                            Projenin mimarı Özge Selen Kansu 100 milyon dolar toplam maliyeti var demişti.

Yorum

• Erzurum Kış Olimpiyatları tesisleri hazır değil, 2010 Avrupa Basketbol Şampiyonası tesisleri hazır değil... Bize sıra geleceğine inanmıyorum
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu projeye olmaz diyenlere aklım almıyor...Dün National Geograpiche Kansai hava alanının yapılışını izledim adamlar kıyıdan 5 km öteye havaalanı yapıyorlar...
                                Biz bi stadı maalesef cumhurbaşkanımız Ts olmdığı için veya önemli iş adamlarımızdan destek gelmediği için yapamıyoruz...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X