Demekki 10 Ocak'ta da dolguya başlanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Mübarek Toki'yide öyle bir anlatıyor ki bazı arkadaşlar zannedersin Dubai'yi tek başına yaptı.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntaşma sağlandı
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı. Dolgu ne zaman başlayacak?
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı.
Kompleksin yapımı ile ilgili ön çalışma olan. dolgu ihalesini alan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın sahibi olduğu firma ile TOKİ arasında ilk imzalar atıldı.
TOKİ yapımcı firmaya 4 Ocak’ta Trabzon’da yer teslimi yapacak
http://www.spor61.net/antasma-saglandi-1219h.htm
diğer yerel basında böyle bir haber yok, sadece spor61 vermişTrabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
Toki'ye mail attım nedir durum diye gelen cevap bildiğimiz şey.
Bu mail size T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı web sitesindeki bilgi edinme başvuru formunda yazılmış bulunan talebe cevap olarak gönderilmiştir.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYIN SERDAR HEKİMOĞLU ; SÖZ KONUSU İHALE DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA OLUP ; İHALEYE YAPILAN İTİRAZLAR DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazi icin imzalar atildi haberi karadeniz gazetesinden...ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Mübarek Toki'yide öyle bir anlatıyor ki bazı arkadaşlar zannedersin Dubai'yi tek başına yaptı.En son servet nuh tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 00:38.
Yorum
-
2011 yılı stadyum projemiz için ilk gerçek adımın atılacağı yıl olacak gibi görünüyor.
Umarım 1 yıl sonra dolgu işimiz bitmiş, stad ihalemiz tamamlanmış ve de stadyumun temelki atılmış olur...
Ek: Daha önce burada paylaşılmış mıydı bilmiyorum ama aşağıda vereceğim adreste "Trabzon Arena" adında bir proje çizim var. İncelemeye değer diye düşünüyorum.
Alttaki çizimdeki gibi kapsamlı bir proje bırakın 2-3 yılı, 5-10-15 yılda dahi olsa tamamlanırsa samimi söylüyorum Trabzon şehri birkaç sınıf birden yukarı fırlar..
Şehre gelen turistten 5 Euro alalım başlığında Badaloğlu Ahmet abinin mesajındaki hedefler böyle bir projeyle çok daha kolay tutturulur diye düşünüyorum...En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 08:59.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu proje senelerdir ortalıklarda dolaşan projenin detaysız hali
Farklı bişey değil.
En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 12:33.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
- Hey Maşallah projelerden hangisini yapıcağımızı şaşırdık artık , seçim yapamıyoruz ki !!!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum