Bariz şekilde benim yazıma cevap verdiğin ortada, ancak ben yazarken genel olarak yazmıştım. Bak yine aynı şeyi yapıyorsun, forum senin egonu tatmin etme yeri değil, sıkıntın varsa özel mesaj diye bir şey var. Forumu okuyanlara haksızlık yapıyorsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBariz şekilde benim yazıma cevap verdiğin ortada, ancak ben yazarken genel olarak yazmıştım. Bak yine aynı şeyi yapıyorsun, forum senin egonu tatmin etme yeri değil, sıkıntın varsa özel mesaj diye bir şey var. Forumu okuyanlara haksızlık yapıyorsun.
- Bende buraya sık yazan biri olarak kendimce bir cevap verdim.
- Benim sıkıntım yok kimseyle , olursa zaten özel mesaj atarım hiç şüphen olmasın.
- Forumu egosunu tatmin etmek için kullanan şerefsizdir.Madem her konuda bu kadar hassassın başka başlıklarda neden bu kadar duyarlı değilsin.
- Kusura bakma ama senin lafınla hareket edicek değilim , o yüzden itham edici mesajlar yazıyorsan , isim vermiyorsan ki bende vermedim , bunlar olucaktırTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yorum
-
en son karadeniz olimpiyatları zamanında gitmiştim Trabzon'a.o zaman bizim evin orada söğütlü'de sebat'ın tesislerinin orası zaten koşu pisti doluydu.böyle birşey gereksiz olur bence.Premier Ligdeki gibi yakın olsun tribünler.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bmn ye kabül edilen herkesin burada yazma hakki vardir, tabiki kurallar cercevesinde. Zaten kural disi olanlar
yetkili kisiler tarafindan siliniyor.
Stat konusu cok kisiyi ilgilendirdigi icin, bilhassa yetkili kisiler tarafindan yeterli bilgi verilmediginden dolayi elestiriler
dogal olarak yapiliyor. Bunlara sallama diyen kisilerin böyle bir haklari olmadigi gibi, eger kendilerinin bu konuda
bilgileri varsa karsi tarafin söylediklerinin yanlis oldugunu ispat etmek icin bildigi dogrulari gelip burada paylasirlar.
Ne demek bu sacma sapan postlar yüzünden bilgisi olanlarda gelip burada yazmiyor? Ben bu konuda baska yerlerdede
net konusanlara rastlamadim ki, zaten ilgililer tarafindan yeterli bilgi verilmedigi icin bu elestiriler yapiliyor.
Ben simdi soruyorum; Trabznsporda bana göre en yetkili kisi su anda Sadri Senerdir, bir ay önce bu stadin yapim isi basbakanin
iki dudagi araindadir dedigini duyan olmadi mi? Benim takildigim konuda bu zaten. Bir zaman sonra iki duduak arasindan söyle
bir cümlede cikabilir;
" Ya bunlar suda dik durmasini ögrendiler stadi yapmakdan vazgecdik".En son salihismet tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 11:12.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojeler de koşu pisti görünüyo..koşu pisti olursa yandık
Yorum
-
- Zaten şu forumda 2 şey açıklığa kavuşamadı 1.Ceza hangi takımlı , 2.Koşu pisti olucakmı çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hep diyoruz ya bizim taraftar kendini Barcelona taraftarı felan sanıyor diye. Hükümetin veya x kurumun Trabzonspor'a stat yapmak gibi bir zorunluluğu yok. TOKİ'nin GS'ye yaptığı statta TOKİ karlı., Kayseri'deki olayda belediyenin ve iş adamlarının desteği var. Trabzon, büyük ve gelişmiş bir kent olmadığı için stadı ver yerine başka stat yaptır olmuyor maalesef. Bizdeki iş adamlarımız da pek hayırsız çıkınca işin içine TOKİ'yi zorla soktular. Bazı arkadaşların Albayrak'ın uçuk kaçık dediği proje hayata geçirilecek, hatta Özak ta hala demişti projeye ... Olay sadece stat projesi değil, dolgu işi zahmetli iş, dolgu ihalesinden sonra itirazlar oldu. Bazı arkadaşlar hala aynı noktada yapılacak mı yapılmayacak mı. TOKİ gibi büyük işlere imza atan devlet kurumu ihalesini yapmış, hala yapılacak mı yapılmayacak mı deniyor. Olay üzümü yemek değil bağcığı dövmek. Biran önce şu dolgu işi başlasın da şu hurafeli postları görmesekBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Biraz araştırma yetisi olan TOKİ'nin yaptığı işlere bakar. Özellikle bazı projelerde kar marjı mı gözetildiğini yoksa emir üzerine mi yapıldığını kolayca anlar. Tabi anlamak isteyen anlar. Her mesajı siyasi çerçeve süzgeçinden geçirme gibi hastalıklı bir düşünce yapısına sahip olanların yapabileceği bir iş değil tabiki.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Dileğimiz dolgunun bir an önce başlaması. Yoksa, stadyum yapılmasın diye içten içe dua eden kişilerin siyasi düşünceleriyle Trabzonspor'u sürekli kullanarak güya eleştiri maskesi altında komedyenlik yapmalarının sonu gelmeyecek.En son TheRapZoNe tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 17:39.
Yorum
-
Antaşma sağlandı
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı. Dolgu ne zaman başlayacak?
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı.
Kompleksin yapımı ile ilgili ön çalışma olan. dolgu ihalesini alan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın sahibi olduğu firma ile TOKİ arasında ilk imzalar atıldı.
TOKİ yapımcı firmaya 4 Ocak’ta Trabzon’da yer teslimi yapacak
Yorum
-
İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntaşma sağlandı
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı. Dolgu ne zaman başlayacak?
Trabzon ve Trabzonspor açısından tarihi önem taşıyan Akyazı spor kompleksi projesi için ilk adım atıldı.
Kompleksin yapımı ile ilgili ön çalışma olan. dolgu ihalesini alan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın sahibi olduğu firma ile TOKİ arasında ilk imzalar atıldı.
TOKİ yapımcı firmaya 4 Ocak’ta Trabzon’da yer teslimi yapacak
http://www.spor61.net/antasma-saglandi-1219h.htmTIGER WILL ROAR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum