İlk olarak murat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2005 yılından beri sabrede sabrede sabır taşı olduk.çatladık be kardeşim.ne sabrı bak sen idare mahkemesi ya da danıştay dolgunun tam ortasında yürüteyi durdurma kararı verirse ne olacak soruyorum size.
şimdi bunlar belki basit geliyor uzaktan ama iş çok ciddi arkadaşlar burda ciddi manada komplo var..."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce baktım akyazıya, halı sahanın oraya tabelayı dikmişler.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaat firmasının tabelası mı yoksa TOKİ'nin mi ?
Toki'nin.İhaleyi alan firma öztaş-sistem yazıyor.Bitiş tarihi Aralık 2011.Trabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
Stad işinde çok geç kaldık.
Ama bizim yapmamız da imkansızdı.
Bu stad yapılacak ama bitiş zamanı??
Dolgu bitecek,stad ihalesi ve inşaatı........
Toki yaptığı işlerde bitiş tarihlerini açık ve net söylüyor,sitesinden de duyuruyor ama...
Yanılmayı o kadar istiyorum ki...Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce baktım akyazıya, halı sahanın oraya tabelayı dikmişler.İlk somut gelişme. Hayırlısı.
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce baktım akyazıya, halı sahanın oraya tabelayı dikmişler.İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben da gördüm...trabzon arena icin bismillahı atmışlar"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum