Bekir stad konusunda en hevesli ve en bilgililerden birisisin görebildiğim kadarıyla. Bu cevabına bir soru sormak istiyorum.
Old Trafford neredeyse her yıl büyütülürken böyle sorunlar yaşandı mı, bilgin var mı? Çünkü adamlar 2-3 yılda bir bir tribünün çatısını kaldırdı, tribünü genişletti ve yeni bir çatı örttü üzerine Tabi bunda 4 çatının büyük ölçüde birbirinden bağımsız olması büyük bir kolaylık sanırım ama bu tip bir stadyum yapmak çok mu zor?
diger renkdasin sordugu insaat devam ederken proje degirtirmek
insaat süresini nekadar etkiler diye ondan öyle cevap verdim yoksa
zor degil para oldugu sürece stadi illerde kolaylikla büyütülebilinir
yanliz stadi basdan illerisini düsünerek büyütmeye uygun yapilmali
mesela yeterli alan ve saglam zemin (akyazidaki dolguyu stad büyütmeye uygun halde yapilirsa)
ayrica akyazi stadi devletin stadi oldugu icin trabzonspor durmadan yikip büyütebilirmi ayri biri soru
bu manyak bi projeymiş kalitesini ortaya koyuyor acaba kapasitesi kaç bin olacak? bizede böyle kailiteli bi stadyum projesi sunulmalı ama olacagına zannetmem o kadar masraf dolguya gideceginden stadyumun o kadar kaliteli olacagı kanısında degilim inş yanılırım
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
bu manyak bi projeymiş kalitesini ortaya koyuyor acaba kapasitesi kaç bin olacak? bizede böyle kailiteli bi stadyum projesi sunulmalı ama olacagına zannetmem o kadar masraf dolguya gideceginden stadyumun o kadar kaliteli olacagı kanısında degilim inş yanılırım
EURO2016 icin marsilyanin veledrome stadinin büyütme projesi arti bide yeni cati
kapasite yanilmiyorsam 60 binden 67 bine cikiyor
videodaki hali 67bin
35 bin kislik sahaya yakin, dik ve tek veya en fazla 2 kat tribünlü üstü acilir kapanir catili stad yapsinlar istiyorum
bir önceki mesajima baglantili olarak söylüyorum
öyle üstü acilir kapanir stadlari illerde büyütmek daha
pahali olur
bekir kardeşim 35 bin demişsin ama bana göre bize 40 bin bile az niye bu kadar küçük düşünüyoruz ilersinide düşünmeliyiz trabzon yakın zamanda büyükşehir olmaya aday kentlerden biri yatırımlarında gelmesiyle nüfusda gözle görünür artışlarda olur buna rağmen 35 bin kapasite trabzonspor için çok ufak bi rakam daha yeni istanbulda 65 bin kişi doldurduk......
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
"kız gibi dul" diye bi laf var bize öyle üstü açılan yanar döner stad yapmazlar 40 bin kişilik yeni bi tesis kurarlar öyle ihtişamlı stad istanbula yapılır yapılanı da gördük zaten onun için fazla beklentiler içerisine girmeyin sonra yıkım olur sizin adınıza
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
bekir kardeşim 35 bin demişsin ama bana göre bize 40 bin bile az niye bu kadar küçük düşünüyoruz ilersinide düşünmeliyiz trabzon yakın zamanda büyükşehir olmaya aday kentlerden biri yatırımlarında gelmesiyle nüfusda gözle görünür artışlarda olur buna rağmen 35 bin kapasite trabzonspor için çok ufak bi rakam daha yeni istanbulda 65 bin kişi doldurduk......
35 bin kisi iyi bir atmosfer icin yeterli bence
50 bin kisilik stadda cekirdekcilerden gecilmez
ben yeni stad konusunda önemsedigim en önemli nokta
atmosfer ve benim icin atmosfer 60- 70 bin kuru kalabalik degil
20-35 bin gercek tribüncü taraftar
o yüzden trabzondaki tribüncü taraftar kapasitesine göre
en uygunu 35-40 bin
35 bin kisi iyi bir atmosfer icin yeterli bence
50 bin kisilik stadda cekirdekcilerden gecilmez
ben yeni stad konusunda önemsedigim en önemli nokta
atmosfer ve benim icin atmosfer 60- 70 bin kuru kalabalik degil
20-35 bin gercek tribüncü taraftar
o yüzden trabzondaki tribüncü taraftar kapasitesine göre
en uygunu 35-40 bin
kesinlikle katılmıyorum olimpiyatta da 60 bin kişiydik ama atmosfer olanüstüydü... bu takımı herkesin stadda izleme hakkı var sırf bunun uğruna kimsenin kısıtlamaya hakkı olmamalı,ama ne kadar çekirdekçiler girse bile onları içimize katmak bizim elimizde.....
Yorum