Umarım yapılır yeni stadyum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Başkan'ın daha evvelde dile getirdiği önemli bir husus var. Tamamlanması için 540 gün verilen tüm alanın dolusundan evvel, önce stad alanını doldurulup, inşaatı için ihaleye çıkılacak. Eğer dolgu işlemi yaz sonuna kadar tamamlanırsa, yeni sezonda stadın inşaatı başlamış olur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nuri Albayarağa güveniyorum , efsane başkandan efsana bir dolgu bekliyorum!! ççç
korkuyorumki dolgu yerine bataklık gibi bir şey çıkacak ortaya
Yorum
-
Sadri Şener :
Akyazı Stat Projesi'nin TOKİ tarafından yapıldığını ve deniz üzerinde yapılacak projenin dolgu ihalesinin gerçekleştiğini kaydeden Şener, ''Eski başkan Nuri Albayrak'ın firması bu ihaleyi aldı. Galatasaray'ın yaptığı gibi TOKİ'ye bizim stadın olduğu yer verilecek ve 42 bin kişilik bir stat yapılacak. Başbakan'ın stadın burada yapılmasında talimatı var. Teşekkür edilmesi gereken kişi Başbakan'dır. Bugün 'Ben başbakanlığı bırakıyorum' derse stat yapılmaz. O kadar ciddi emeği var. Bizim stat 3 sene içinde yapılır sanıyorum'' diye konuştu.
bu başlıkta halen daha komedyenlik yapıp birilerini güldürmeyi meslek edinenleri görmekten gerçekten bıktık
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"BAŞBAKAN GÖREVİNİ BIRAKIRSA STAT YAPILMAZ"
"Burada başbakanın da talimatı var. Burada teşekkür edilmesi gereken kişi başbakandır. Bugün “Ben başbakanlığı bırakıyorum” dese stat yapılmaz. O kadar ciddi emeği var. Bizim stat 3 sene içinde yapılır sanıyorum. Trabzon’da bir olay var. 2 sene fırın yapmak için uğraşırlar ama sürekli tartışırlar. 2 sene aç kalırlar ama hala tartışırlar. Bir fırını aç da ondan sonra tartışırsın! Biz de hele yeni stadı bir yapalım da Avni Aker’in ne olacağına bakarız."
Yorum
-
bu stadyum yapılmayacak akp bir seçim daha alacak trabzonluları kandırıp bende burdayım ismimi kaydedin bir yerlere yorumumuda
Yorum
-
42000 rakamı kulağa hoş geliyor ama ne biliyim geçen haftaki buca maçında 16680 taraftar vardı 25000 kişilik stadı önemli maçlar dışında dolduramıyoruz bu durum garip geldi birden bana ama yapılsında güzel bir stad 40 50 60 bin umrumda diil
Yorum
-
42 bin yapılmasının sebebi bence organizasyonlarda da kullanabilmek için.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak leleuk87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle42000 rakamı kulağa hoş geliyor ama ne biliyim geçen haftaki buca maçında 16680 taraftar vardı 25000 kişilik stadı önemli maçlar dışında dolduramıyoruz bu durum garip geldi birden bana ama yapılsında güzel bir stad 40 50 60 bin umrumda diil
Yeni stad demek; yeni reklam demek,yeni taraftar demek,yeni sponsorlu kombineler demek...
Bu stad 42.000 yapılsın ilk sene en az 30.000 kombine satılır,Şehirde maça gitmeyen kitle Şampiyon olursak maçlara gitmeye başlar olmasak bile yeni stada gidicek bir sürü yeni insanlar olucaktır...
Misal Sadri Şener gidip Ağaoğlu'na yeni stad yaptık 1.000 tane kombine al dese eminim ki Ağaoğlu ve birçok Trabzonlu iş adamı hem reklam amaçlı hem Trabzonspor'a destek için kombine alıcaktır...
Bu kombineler de taraftar gruplarına dağıtılır Kombine olunca sayıları da artar..
Stad yapılsın da doldurmak mesele değil...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum