Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu stadı artık istemiyorum.

Oraya ne binası dikerseniz dikin.
    aynen bende istemiyorum... yeter be ikide bir "ama stadinizi yapiyoruz" diyip duruyorlar... oy topluyorlar...

bizde herife diyemiyoruz "kardesim bu sözü 7 senedir veriyorsun" diye.... hala sak sak sak...

enayi biziz. herif düsünüyorki "fenerlilerin gönlü olsun Trabzona bir stad de pesinde kossunlar...

Yorum

• TT Arena kıvamında olmayacaksa hiç uğraşmasınlar.

Yorum

• adamlar ne güzel site yapmışlar bizede böyle lazım takip etmek için..

bence siyasetten çok bizim yönetimde iş yok başkan desen ne yaptıgı belli değil digerlerini toplasan bire adam etmez.ne zman gücü ve parası olan başkan gelir o zaman durum düzelir

Yorum

• 11 mayısta, halkı uyutma projesinde çalışmalar nasıl gidiyor acaba?

Yorum

• pardon birde büyükşehir olma durumu vardı. halkı uyutma projesi olarak.

Yorum

• Umarım başbakan sinirlenir ve projeyi iptal eder.

Hazır dolguda yapılmış biz buraya Toki ile lüks villalar yapalım der.

İstemiyorum şu ortamda tek bir çakıl taşlarını bile artık.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak nurhak sıvalıoğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.bursatimsaharena.net/

adamlar ne güzel site yapmışlar bizede böyle lazım takip etmek için..

bence siyasetten çok bizim yönetimde iş yok başkan desen ne yaptıgı belli değil digerlerini toplasan bire adam etmez.ne zman gücü ve parası olan başkan gelir o zaman durum düzelir
                Gerçekten hızlı gidiyor Bursa'nın projesi.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sadri Şener söyledi zaten 5 sene daha bitmez dedi.
                  Bordomavi.net

Yorum

• stadı yemişim napayım ben bu stadı... ligte figüran olmaya devam etmek için mi yapılacak bu stad..
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• beyler tamam anladım hepimizin isyanı var ama. artık yeter.. soğukkanlı olalım lütfen. biz kimseden birşey dilenmiyoruz. sadece hakkımız olan statı yapacaklar hepsi o. zaten karşılığında yeterince arsa alacaklar. stat istemezük muhabbetleri yapmayalım lütfen.. burasıda Türkiye cumhuriyetinin bir şehri ise, devlet her halukarda bu yatırımı yapmak "zorunda" zaten...ister oy uğruna ister oy olmasın bu yatırımı yapacak...tuncelide tv , buzdolabı dağıttıldı ama halk kendi iradesiyle bildiği partiye verdi..
                      onlar yatırımı yapsınlar oy muhabbeti her bireyin kendi bileceği iş..,
                      karamsar olma Trabzonlu...

Yorum

• dolgu fotoları var ama nasıl yüklerim bilmiyorum.

üç noktada çalışma var duvara devam ediyorlar.iki ayrı yerden

bir de trabzon tarafından bu yol tarafı kalan yeri dolduruyorlar.

her 15-20 dakikada bir 3 kamyon boşaltıyor.
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dolgu fotoları var ama nasıl yüklerim bilmiyorum.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Buraya yükleyip linklerinden foruma yükleyebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.haber61.net/news_detail.php?id=113096

Siyaset Trabzonspor'u nasıl kullanıyor buyrun okuyun.
                            bu faruk kanca brezilyaya topcu bakmaya gitmis ve haber alinamamisti sonra orda evlendi milletvekili falan olmadimi
                            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dolgu fotoları var ama nasıl yüklerim bilmiyorum.

yükleseydin şu fotoları bir baksaydık...
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• tahir dostum fotoları yükleyebilirsen meraktan çatladık ya
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X