Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok güldü Avni Aker yıkılsın baştan yapılsın diyenlere de saygı duyuyorum ama bence böyle temiz bir alan daha geniş açıdan baktığımızda daha faydalı. Şehrin gelişmesi açısından da... Üstelik sadece stadyum yapılmayacak spor kompleksi ve buna bağlı birimler de inşa edilme aşamasında
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar bu stad olayının bu kadar çok uzamasının en büyük nedeni yönetim kurulunun etkili isimlerden oluşmamasıdır ve yeni stadı çok istememeleridir. Bakın Aziz Yıldırıma bakın Galatasaraya, Bakın Beşiktaşın tüpçüsüne istediklerini nasıl yapıp ve de yaptırıyorlar işte olayın kısa özeti budur Sadri başkan da eli kolu mahkum bekliyor zamana oynuyor topu devlete atıp masum politikası izliyor. Gerçekten isteyen bir yönetimimiz ve kurulu olsa stadı yarın başlatır.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bu stad olayının bu kadar çok uzamasının en büyük nedeni yönetim kurulunun etkili isimlerden oluşmamasıdır ve yeni stadı çok istememeleridir. Bakın Aziz Yıldırıma bakın Galatasaraya, Bakın Beşiktaşın tüpçüsüne istediklerini nasıl yapıp ve de yaptırıyorlar işte olayın kısa özeti budur Sadri başkan da eli kolu mahkum bekliyor zamana oynuyor topu devlete atıp masum politikası izliyor. Gerçekten isteyen bir yönetimimiz ve kurulu olsa stadı yarın başlatır.
        Katılıyorum başkan çok pasif kamuoyu oluşturması lazım bu konuda.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Meydandan stada yürüme zevki ayrıydı bir iki kez yaşamış olsam da.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Stat hemen yanı başımızda iyi olmasına karşılık

Akyazının uzak olduğuna katılmıyorum.

Yeni Yürüyüş yolu var 5.6 km

Ordan kaptırdın mı 1.5 -2 saate varırsınız.

En son bordo61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 15:15.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stat hemen yanı başımızda iyi olmasına karşılık

bi şey degilmiş canım biz istanbul olimpiyat stadına gitmek için ne km ler yürüdük hey gidi günlerrr
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stat hemen yanı başımızda iyi olmasına karşılık

5.6 km'lik mesafe tempolu yürüyüş ile (ki taraftar grubunun kanı kaynıyordur zaten, yerinde duramaz) ile 60-70 dakikada rahatlıkla....

Artık meydanda değil de sahilde bir yerde(Moloz, Yenimahalle, Ayasofya, Beşirli v.b.) maçtan 2-2,5 saat önce buluşulup yürüyerek Akyazı kompleksine gidilebilir.

Çok da sarar...

Bundan 4-5 yıl sonra bu tarz yürüyüşlerin ne kadar da zevkli olduğunu konuşuyor olacağız forum başlıklarında...
                Bundan hemen hemen emin gibiyim....
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Un ve şeker almaya paramız yok helvanın tadını tartışıyoruz. Bakkalın camında ise şu yazıyor ''Un ve şeker yakında gelecek ''. Stadyum falan hikaye şu an.

Yorum

• Orayı ille de yürümeye gerek yok.
                    Bunun gibi bi tane daha yol yapılır sadece bisiklet için sahilden yardıra yardıra gidersin valla.
                    Çkersin bisiklet parkına da güvenliği var herşeyi var oooh temiz!

Hem daha hızlı hem daha sağlıklı olur hem de trafikten bayağı bi araç da eksilir.
                    Şahsen trabzonda otursam ve arabam olsa arabayla gelmem bisikletle gelirim.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• artık proje başlasa da yapılacağına dair inancımız artsın

Yorum

• Söğütlü Pelitli tranvay projesi var , Canalioğlu döneminde hayata geçmesine ramak kalmıştı araya seçim girdi rafa kalktı .

Akyazıya nasıl yürüyeceğim diye kara kara düşünen taraftarlar bu konuyu gündeme taşıyabilir .

Emsal proje olan 20 kilometrelik Kayseray 1. etap günde 250.000 yolcu taşıma kapasitesine sahip ve 2 yılda bitirildi .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Söğütlü Pelitli tranvay projesi var , Canalioğlu döneminde hayata geçmesine ramak kalmıştı araya seçim girdi rafa kalktı .

Akyazıya nasıl yürüyeceğim diye kara kara düşünen taraftarlar bu konuyu gündeme taşıyabilir .

Emsal proje olan 20 kilometrelik Kayseray 1. etap günde 250.000 yolcu taşıma kapasitesine sahip ve 2 yılda bitirildi .
                          Trabzon'da yolcu kapasitesi düşük olduğu için rantabl bulunmamıştı diye hatırlıyorum Canalioğlu da seçim yatırımı olarak sunmuştu o projeyi.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon'da yolcu kapasitesi düşük olduğu için rantabl bulunmamıştı diye hatırlıyorum Canalioğlu da seçim yatırımı olarak sunmuştu o projeyi.
                            Abicim , tranvay rantabl değilse tercihli yol projelendirirsin , hatta 4 tane metrobüs koyarsın , gelecekte ( mesela 20 yıl sonra ) istediğin toplu taşıma sistemine de geçiş yaparsın .

Projenin tümden rafa kalkması ne ola ki ?
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 15:55.

Yorum

• Gerek görülmemiş demekki Akyazı yapılırsa belki düşünürler.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Söğütlü Pelitli tranvay projesi var , Canalioğlu döneminde hayata geçmesine ramak kalmıştı araya seçim girdi rafa kalktı .

Ben tranvay yapılacağını zannetmiyorum çünkü saat veya gün başına taşınan yolcu sayısı az.
                                Fakat bundan önce de dediğim gibi metrobüs bence çok mantıklı.

Maliyeti de raylı sistemin yanında çerez parası gibi kalıyor.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X