Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya şampiyon olamazsak..? iyi söylüyorsun ama bu birazda şehirin nüfusuylada alakalı olmalı..ama şu varki olimpiyat stadı yapılıcaksa 100 binde olsa işe yaramaz..
    Şampiyon olamazsak sadece ateş biraz daha büyür; maça giden taraftar sayımız azalmaz. Ancak aksi durumda ise tam tersi olarak yığınlar halinde artar.
    Nüfusundan bahsettiğiniz şehir sizin de bildiğiniz üzere kendi takımının tutulması oranı bakımından Dünya'da birinci olan şehirdir. Yoksa sizin hesabınıza göre Samsunspor, Adanaspor, Bursaspor v.s. takımların hem taraftar sayısı hem de tribün kapasiteleri bizden daha fazla olmalı gerekirdi.
    Kimse 100 bin olsun demiyor zaten, ancak en az 50 bin kişi kapasiteli bir stadın kimseye zararı olmaz; yararı olur. Her bakımdan hem de...
    DİK OYNA!
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
    KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• Prestij açısından düşünürsek, ileride bir uefa kupası finaline ev sahipliği yapabilmek için en az 30000 kapasiteli olmalı stad. Ama 40000 kapasiteli olursa olası bir başvuru durumunda kazanma ihtimalimiz artar. Çünkü uefa, uefa kupası finalleri için 40000 kapasiteyi tavsiye ediyor. Kısaca 40000 kişilik stadyum kapasitesi ideal diye düşünüyorum. İleride 50000'e artırılabilecek şekilde yapılırsa da hoş olur.

Yorum

• 40 binden asagisi Trabzonsporun vizyonuna yakismaz,25 bini gitsinler Sivasa Antepe yapsinlar
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• temel atıldıda haberimiz mi yok ???

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya şampiyon olamazsak..? iyi söylüyorsun ama bu birazda şehirin nüfusuylada alakalı olmalı..ama şu varki olimpiyat stadı yapılıcaksa 100 binde olsa işe yaramaz..

Trabzonun merkez nufusuna bu kadar takilmamak gerekir. Trabzon un en uzak ilcesi merkeze tas catlasin 60 km, kaldi ki rize den giresundan ve diger yakin illerden maclarimiza gelen dunya kadar taraftarimiz var, stadyum koltukla kaplanmadan once zaten 30 e yakin taraftar aliyordu ve ona ragmen bilet bulunamadigi zamanlar oluyordu,

Trabzonun merkez nufusu 200 bin ama hinterlandi 1 milyona yakin takim kotu giderse 20000 de dolmaz ama iyi giderse o stadyumun dolmamasi gibi bir sorun olamaz ve hatta bilet fiyatlari makul duzeye duser , genc taraftarlarimiz ve guruplarimiz stadyumda daha aktif rol alirlar..

bir kulup ya kotu gidersek diye dusunup buyuyemez. Trabzonspor gibi milyonlarin sevgilisi olmus bir kulup ismine layik kalitede ve kapasitede bir stada sahip olmalidir. 35- 40000 kapasiteli bir stadyum dan az olmamali kesinlikle.

Yorum

• - Şuan Hareket varmı Akyazıda ? İnşallah belirtilen zamanda olur herşey....
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akyazi'da neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum, yarin ordan gececegim calisma yapiyorlar mi yoksa in cin top mu oynuyor soylerim size.660 donum yerin 4 ay gibi kisa bir surede bitmesi imkansiz otesi hem de o paraya.Umarim bu isin altindan kotu seyler cikmaz.

Acaba stadyumun ve diger tesislerin projeleri hazir mi ?

Yorum

• 30 yada 35 bin en idaali büyük olup boş duracağına küçük olsun cehennem olsun.
                  TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• Daha önce uzunca bir yazı yazmıştım bu konuda... Düşüncemi özetliyorum ;

1-Stat yerinde kalmalıdır.

2-Yenisi de yapılsa eskisi de kalsa 20.000 kişilik olmalıdır. Olimpiyatlar ve diğer organizasyonlar konusunu geçiniz. Bana Süper Ligde sahayı rakibe dar edecek taraftar lazım. Bugün maça 1,5 dakika kala, kıçını sallaya sallaya stada gelen ve çekirdek yemekten atılan gole bile sevinemeyen ucubik bi takım seyirciler(!) bu günlerinin değerini anlasınlar diye... Takıma destek vermeyi bir kültür haline getiren, deli gibi tezahürat yapan 20.000 kişi, utanmasa maça mangal filan getirecek 21.000 çekirdekçiden iyidir... Herkes girememeli oraya... Maça girebilmek ayrıcalık olmalı... 40.000 gibi bir rakamı çok yanlış buluyorum. Çok pişman oluruz buna...

3-Spesifik bazı maçlarda ilavelerle maksimum 25.000 kişilik olmalıdır.

4-Yukarıda bir başka arkadaşın da söylediği gibi, maç günü demokratik bazı haklar askıya alınmalı ve monarşik düzenin en güzel yanı olan yasaklar devreye girmelidir. Stada çekirdek sokmak, Singapur'a sakız sokmak gibi cezalandırılmalıdır.

Saygılar...

Yorum

• Üstü kapanan 25.000 kişilik bir stad işimizi görür.Her zaman dolan bir stad dolmayan bir staddan daha iyidir.Galatasaray 52.000 kişilik stad yaptı nasıl dolduracağız diye düşünüyor.Eğri oturup doğru konuşmamız lazım Trabzonda stad zor doluyor.

Yorum

• Statda koşu pisti olacakmı acaba yok başka bişey.. 40.000 çok fazla çok

Yorum

• Beyler: o stad 1980 li yillarda 25-30.000 kişi alıyordu koltuksuz. üstelik o zamanlar böyle sahil yolu ve ulaşım araçlarıda yoktu. Keza ilçelerdende öle doğru dürüst yol yoktu araç yoktu ama o stada taraftar sığmıyordu.

Burda bir kaç arkadaş o günleri bilmiyor. vede o stadın dolmayacığına dair yorumlar yapıyor. Şehir ve camia ayaklanmaya görsün. Bu şartlarda yani günümüzde 40.000 kişi rahat dolar, merak etmeyin.

Yeterki biz zirvede olalım, şampiyon olalım(bu sene büyük bir beklenti var) o stadı biz doldururuz endişe etmeyin

Yorum

• Kamil abi küskünler dönmeli artık ayaklandık sayılır

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi bizi şaha kaldırır.

Takımımız son zamanlarda yaşadığımız şanssızlıklar hariç Avrupa'da her zaman iyi oynamıştır..O başarısız olan kadroların kalitesi de zaten tartışılır..Eksik ve kalitesi düşük takımlardı..Dinamo Kiev maçlarında defans göbeğimizde 2 adam sakatken tecrübesiz D'haene ve Tayfun oynamıştı..Şu anda 2 stoper sakatken 2 milli oyuncu oynuyor.

Bunlardan anlamlar çıkartıp geleceğe umutla bakmalıyız.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kamil abi küskünler dönmeli artık ayaklandık sayılır

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi bizi şaha kaldırır.

Takımımız son zamanlarda yaşadığımız şanssızlıklar hariç Avrupa'da her zaman iyi oynamıştır..O başarısız olan kadroların kalitesi de zaten tartışılır..Eksik ve kalitesi düşük takımlardı..Dinamo Kiev maçlarında defans göbeğimizde 2 adam sakatken tecrübesiz D'haene ve Tayfun oynamıştı..Şu anda 2 stoper sakatken 2 milli oyuncu oynuyor.

Bunlardan anlamlar çıkartıp geleceğe umutla bakmalıyız.
                              Cağatay, merak etme küskünlerde ayaklanacak bu sene merak etme
                              Dediğin gibi kadromuz daha kaliteli şimdi. Korku salıyor şimdiden rakiplere. Birde devre arası transferi var bu işin üstelik.

Ula bize sorunmu olur staddaki koltukları doldurmak

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce uzunca bir yazı yazmıştım bu konuda... Düşüncemi özetliyorum ;

1-Stat yerinde kalmalıdır.

2-Yenisi de yapılsa eskisi de kalsa 20.000 kişilik olmalıdır. Olimpiyatlar ve diğer organizasyonlar konusunu geçiniz. Bana Süper Ligde sahayı rakibe dar edecek taraftar lazım. Bugün maça 1,5 dakika kala, kıçını sallaya sallaya stada gelen ve çekirdek yemekten atılan gole bile sevinemeyen ucubik bi takım seyirciler(!) bu günlerinin değerini anlasınlar diye... Takıma destek vermeyi bir kültür haline getiren, deli gibi tezahürat yapan 20.000 kişi, utanmasa maça mangal filan getirecek 21.000 çekirdekçiden iyidir... Herkes girememeli oraya... Maça girebilmek ayrıcalık olmalı... 40.000 gibi bir rakamı çok yanlış buluyorum. Çok pişman oluruz buna...

3-Spesifik bazı maçlarda ilavelerle maksimum 25.000 kişilik olmalıdır.

4-Yukarıda bir başka arkadaşın da söylediği gibi, maç günü demokratik bazı haklar askıya alınmalı ve monarşik düzenin en güzel yanı olan yasaklar devreye girmelidir. Stada çekirdek sokmak, Singapur'a sakız sokmak gibi cezalandırılmalıdır.

Saygılar...
                                Gerçek mi bu..

Stad'ın yerinde kalması gerektiğini söyleyenlerden biri de benim..yalnız kapasite konusunda size katılamıyorum..modern bir stad bence 40 bin de olsa dolar..Avni Aker'in şu halini bilen kaç kişi ailesini alıp maça geliyor ki..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X