Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beceriksiz herifler! Basiretsiz adamlar! Karaktersiz profiller! Yalaka insanlar! Azıcık delikanlı olun be! İstemiyorum yeni stat falan! Bana Avni Aker yeter!
    Ama en azından stadın üstünü kapatabiliriz
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Şunun şurasında 2023'e ne kaldı? O zamana kadar herhalde ihale şartlarına uyan bir firma bulurlar, değil mi?
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Oy için

Oy için yapılan çalışmalar, Hükümetin Trabzon daki imajını düzeltmesi için yapılan küçük bir oyun sadece yarın Başbakan müdahale eder, ihale yapılır sonra bakın başbakan Trabzon' a ne kadar önem veriyor olur. Bizim salak insanlarımızda inanır atkı, kaşkol, forma dağıtımına devam ! Trabzonda ki Mitinglerine Bordo Mavi sokmayan bir miting daha izleriz ... Ülke öyle aşamaya geldi ki, yıkım sürecine girdi ! Yapılan beton binalarla kapatılıyor üstü sadece !
        http://stopmatchfixing.com/

https://twitter.com/bulentozkul61

Yorum

• Bizim forumdaki can lar yılanın deliğine elini sokuyor,projeyi bulup çıkarıyor,ihale iptal dediklerinde her yere saldırıp bilgi edinmeye çalışıyor ama kulüp niye bir şey yapmıyor bu stad konusunda anlamak mümkün değil.Adı TS de yönetici olan ama hiç bir faydası olmayan bir sürü insan var,birini görevlendir hiç değilse şu stad işini takip etsin,olan bitenden taraftarı haberdar etsin.İhale iptal olmuş heralde kulübün haberi yok gibi geliyor bana.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sakin kafa ile düşünüyorum.
            Daha dün yazdım oylara kaldığınız yerden devam edin diye
            Ama şikayet albayraktan.
            Düşünüyorum şimdi devletin ne suçu var ?
            Bende mi bir yanılma var yoksa
            Başımıza ne geliyorsa kendi insanımızdan geliyor.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Stadın Dışardan Görünen merdivenleri Bizim Takımımızın Gelişimini istemeyenlere monte olsun. Hem görüntü düzelir.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• * Niye iptal ettiniz'ki ne güzel hayaller kuruyorduk, Toki apartman yapsın oraya bize daha kötüsü müstehak ...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Pekçoğu sadece eleştirmeyi biliyor. Bu yüzden daha iyi şeyleri haketmiyor kanaatimce.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pekçoğu sadece eleştirmeyi biliyor. Bu yüzden daha iyi şeyleri haketmiyor kanaatimce.
                    * Sende eleştirenleri eleştirmeyi biliyorsun sadece bırakında eleştirsinler bir zahmet...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Sende eleştirenleri eleştirmeyi biliyorsun sadece bırakında eleştirsinler bir zahmet...
                      Vallahi eleştirenler ağır şekilde eleştirilmeyi hakediyor.
                      Çünkü tek bildikleri eksiklikleri dile getirmek.
                      Dışarıdaki Trabzonspor kamuoyu nedir bilmiyorum ama bence burası çok güzel yansıtıyor bunu da.
                      % 90 faydasız sözlerle kuru eleştiri.
                      Ben stadı beğenmeme rağmen dün Ulusoy arkadaşımızın girişimine destek verdim biri de başlık açmış proje değişsin diye.
                      Baktım kaç saatte ancak 4 kişi yazmış.
                      Nerede o çadır diyenler? Yahu ne güzel ihale durmuş iptal yap girişimini işte?
                      Niye yok. Ancak konuşmayı biliyoruz.

Yorum

• Bu saatten sonra projenin değişme ihtimali yok gibi bir şey, ha süreci yine uzatmak isterlerse oyalamak için bu iyi bir yöntem olabilir.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İtiraz edilmiş iptal ettiler dediler ben de bir şeyler yazdım ama sanırım 10-15 gün gecikmeyle süreç devam edecek

Bugün başlık açılmış, proje değişsin itiraz edelim diye ve itiraz etmeyenler kıyasıya eleştirilmiş. 10 gün kala itiraz edene geçti Bor'un pazarı derler. Neden vakti zamanında ben burda yırtınırken bunları yapmadık? O proje değildir dendi, tepki gösterilmedi geçti gitti. Şimdi de suçlu biz oluyoruz ne ala
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kardeşime araba sürmesini orada öğreteceğim..geniş alan git git dur..bir işe yarasın madem yapılacağı yok değil mi..

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardeşime araba sürmesini orada öğreteceğim..geniş alan git git dur..bir işe yarasın madem yapılacağı yok değil mi..
                              Şu an yamaç paraşütçüleri kullanıyor çok amaçlı tesis oldu maşallah kurban bayramında da kullanılmıştı,yakında millet mangal piknik felan da yapar.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 3 Temmuz dan sonra yüzlerce kere söyledim alın stadınızı başınıza çalın.Ben stad değil adalet istiyorum.

Kaldı ki stad falan yapacakları yok bunların seçim malzemesi olarak kullanıyorlar sadece.Aç artık gözünü Trabzon lu , Trabzonspor lu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X