İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHavayamı yapacaklar stadı,tabiki önce dolgusunu yapacaklar.
bak, ben stadi yapmayacaklar demedim. ama bu sadece dolgunun ihalesi.
sen istersen bidaha oku.
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Aslında Trabzon'da bir grup insan medyayı da çağırıp Akyazı'ya ilk kazmayı vurup bu hala ne olduğu belli olmayan projeyi protesto edebilir.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bak, ben stadi yapmayacaklar demedim. ama bu sadece dolgunun ihalesi.
sen istersen bidaha oku.
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
- Dolgu Başladımı acabaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Dolgu Başladımı acaba
Ben yaptım.
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.
Stad işi, şip şak...
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başlattım.
Ben yaptım.
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.
Stad işi, şip şak...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Sen Hala Trabzondaysan Baya Bi İlerleme Olmuştur , Tarih Vericekmisin Dolguyla İlgili
Şipde başladık, Şakda bitecek.
Şip şak abiciğim.
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Dolgu Başladımı acaba
bu gidişle stadı göremeyeceğiz..
Yorum
-
Ya baştan beri bu stad işinde yanlış iş yapıyorlar.Stad yapılsın ya da yapılmasın yapılan yer yanlış.Avni akerin yıkılıp aynı yere yeniden yapılması gerekiyor.Şehir dışına yapılan stad millete çile çektirmekten öteye gidemiyor.Bugün olimpiyata gidiyoruz.Hangi birimiz olimpiyat stadından memnun. Stada ulaşım mesele.Stadtan çıkış mesele.Avni Akeri yıkıp yeniden yapmak Akyazıdan daha az maliyetli olur.Tabi düşünebilene.Bir senede de tamamlanır eğer çalışılırsa.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her çeşit meyve var,
Ama salatalık yok,onlar maç izlemiyor mu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum