Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzzet kapak güzel olmuş

Yorum

• İzzet Nefis.

Hatta;

İzzet-i Nefis

Teşekkürler..

Yorum

• Burda siyaset yapmayın diyenlerin TAMAMI siyaset yapmak için burada.Başbakanı eleştirmek siyaset değildir.Ama övmek tam anlamı ile siyasettir.Buralar eleştirilere her zaman açıktır ama övgüler sizlerin de belirttiği gibi siyasettir.
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

• Acaba ilk seçimlerde adaylığımı koysam mı? İyide bunun içinde parti içinde üst düzey tanıdık olması lazım. Tabi kıyıda köşede yüklü meblağda paramız olması gerekir Hayatımda hiç beceremedim birilerine yağcılık yapıp mevki, makam yada maddi ve manevi çıkar kazanmayı. Yapıma ters. Para desen bizde ne gezer. Ay sonunu zor getiriyoruz

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne istiyoruz? Modern bir stadyum...Yapacağız diyor adam....
            Ne istiyoruz transfer ...Yapacağız diyorlar...Bu iki meseleye aynı bakmak lazım değil mi Cihan?
            Zorlama geldi bana Erdal Abi bu yorum.
            İkisi aynı değil tabii ki.
            Ha şu aşamada verilen bundan önceki söze rağmen tek bir çivi bile çakılmamasını önemsemem stad denilen zamanda yapılırsa alkışlarım.
            Burada bulunmamın tek nedeni Trabzonspordur abi.
            Çoğumuzun da öyle.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haydi bakalım az daha gayret encümen adaylığın karanti

bu tür sözde dalga geçme cümleleri tat vermiyor artık.daha yaratıcı olun,biraz daha kapasitenizi zorlayın,daha mantıklı sözler üretmeye bakın.böyle arada kendini laf cambazı sanan bir-iki kişinin laflarını aynen kullanıp durmak nereye kadar?

Yorum

• Ne Kapagi, ne Nefisi... Ben hicbirsey anlamadim

Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba ilk seçimlerde adaylığımı koysam mı? İyide bunun içinde parti içinde üst düzey tanıdık olması lazım. Tabi kıyıda köşede yüklü meblağda paramız olması gerekir Hayatımda hiç beceremedim birilerine yağcılık yapıp mevki, makam yada maddi ve manevi çıkar kazanmayı. Yapıma ters. Para desen bizde ne gezer. Ay sonunu zor getiriyoruz
                  diyecek lafları olmayan aklıevvellerin sözde yaftalama telaşını mazur görün.ellerinden ancak bu kadarı geliyor, napsınlar.bunlar aslında stadyumun yapılmamasından zevk alan ve stadyumun yapılmasını da ciddi şekilde istemeyen insanlar.bunların her hareketi ve her sözleri asıl amaçlarının trabzonsporu siyasete alet etmek olduğu belli
                  En son KAUNAS tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 00:23.

Yorum

• Bir yazı içinde bu kadar çok siyaset kelimesi geçermi Engin'im

Hayden başka başlığa..

Ben daha fazla dayanamayacağım

Yorum

• Hatta Cati icin söyle bir yol bulunabilir:

Kasımpaşa Stadını da modernize ettik. 10 bin kişilik stadyum inşaatı rehabilitasyonu işini tamamladık. Kasımpaşa Stadı’nı UEFA normlarına ulaştırdık.
                      IBB nin Bütce Konusmasindan alintidir. Bizim Belediyemiz biz istesek böyle Hizmeti aninda getirir...

Nasil olsa Mal Sahipleri onlar, Kale Arkalarini Biz yaptik, Catiyida onlar yapar...

Kimsenin Aklina gelmemis, ben bir Dahiyim...
                      Trabzonspor

Yorum

• Evet İzzet bu geceye noktayı koydu..teşekkürler İzzet..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir yazı içinde bu kadar çok siyaset kelimesi geçermi Engin'im

Hayden başka başlığa..

Ben daha fazla dayanamayacağım
                          Olcay abi gel bana sor bir de

Tam sigarayı bırakma çalışmalarımın üzerine bu yazılar farklı reaksiyonlara sebep oluyor bende

Yorum

• Asıl Trabzonsporu siyasete alet edenler her seçim dönemi mitinglerde Akyazı projesi için söz verenlerdir.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu arada son mitingde stadyumla ilgili ne tür bir bilgi verildi.
                              Takip edemedim ben?..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet İzzet bu geceye noktayı koydu..teşekkürler İzzet..
                                Allah allah, ne yaptim ben? Proje hakkinda biraz Fikir üretiyorum...

Bakin bu Amca buraya üyeyse ona Ceza verin, kendisi Trabzonsporla Siyaseti karistiriyor...

Sanirsam Belediyede calisiyor, Rizedeki Kupa maci icin Otobüs Koltuguna oturmustu...:

Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X