İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoldurur neden doldurmasın hem saha sayısı fazla tüm takımlara açarsan kimse Yavuz Selim sahasını aramaz seyirciler açısından iyi olmayabilir tabi.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela ben 3 haftalık tatilim boyunca Ulusoy tesislerinde hiç maç ya da antrenman yapıldığını görmedim.
Herkes Yavuz Selim'de yapıyordu. Neymiş bu Yavuz Selim be..
Yavuz selim trabzonun kalbi diyorumBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanda bile 2 saha bazen yetmiyorHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü haluk ulusoy trabzonsporun izin almadan kimse idman yapamaz diye biliyorum
Yavuz selim trabzonun kalbi diyorumA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
Birinci sıra: Faruk Nafiz ÖZAK, Özkan SÜMER, Ahmet Suat ÖZYAZICI, Ömer kadri ÖZCAN, Necmi PEREKLİ.
Yavuz selimden yetişenler
İkinci sıra: Ali Kemal DENİZCİ, Hami MANDIRALI, Serdar BALİ, Kemal SERDAR, Bekir BARÇİN.
Üçüncü sıra: Cemil USTA, Mustafa GEDİK, Hüseyin Nuri TOK, Fatih TEKKE, Necati ÖZÇAĞLAYAN.
Dördüncü sıra: Şenol GÜNEŞ, Hüsnü ÖZKARA, Barış MEMİŞ, Hüseyin ÇİMŞİT, Gökdeniz KARADENİZ.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor da verir bütün izinleri o zaman. Olamaz mı?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavuz Selim sahası taşınabilir kutsal bir mekan değil tarihi mekan değil orda yetişenler saha başka bir yerde olsa yetişmeyecek miydi.Alternatif sunulur olay çözülür.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum