Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doldurmaz gelip gördüyseniz bunu bilmeniz gerekli ?
    Doldurur neden doldurmasın hem saha sayısı fazla tüm takımlara açarsan kimse Yavuz Selim sahasını aramaz seyirciler açısından iyi olmayabilir tabi.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doldurur neden doldurmasın hem saha sayısı fazla tüm takımlara açarsan kimse Yavuz Selim sahasını aramaz seyirciler açısından iyi olmayabilir tabi.
      Şuanda bile 2 saha bazen yetmiyor
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Mesela ben 3 haftalık tatilim boyunca Ulusoy tesislerinde hiç maç ya da antrenman yapıldığını görmedim.

Herkes Yavuz Selim'de yapıyordu. Neymiş bu Yavuz Selim be..
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesela ben 3 haftalık tatilim boyunca Ulusoy tesislerinde hiç maç ya da antrenman yapıldığını görmedim.

Herkes Yavuz Selim'de yapıyordu. Neymiş bu Yavuz Selim be..
          Çünkü haluk ulusoy trabzonsporun izin almadan kimse idman yapamaz diye biliyorum
          Yavuz selim trabzonun kalbi diyorum

Yorum

• trabzonspor+spor bakanligi+trabzon belediyesi+sponsor+futbol federasyonu
            bunlarin bir araya gelmesiyle akyazi projesi kolaylikla hayata gecirilebilir
            olmasi gereken cözüm budur

münihin allianz stadida buna benzer bir sekilde yapildi

Yorum

Şuanda bile 2 saha bazen yetmiyor
              Tek başına yavuz selim sahası kaldırdı senelerce orası da kaldırır bence.Tabi verimli kullanılırsa.

Yorum

• Yalnız Yavuz Selim 'in önemi gerçekten büyük Trabzon'da .

Belkide Amatör futbolun bitişi olur oraya alternatif sunmadan yıkmak

Yorum

• şu an ne yavuz selim yıkılır
                  ne stad çevresindeki evler istimlak edilip yıkılıp yeniden başka birim olarak yapılır
                  coğrafi şartlar buna el vermez

Yorum

Çünkü haluk ulusoy trabzonsporun izin almadan kimse idman yapamaz diye biliyorum
                    Yavuz selim trabzonun kalbi diyorum
                    Trabzonspor da verir bütün izinleri o zaman. Olamaz mı?

Yorum

• Birinci sıra: Faruk Nafiz ÖZAK, Özkan SÜMER, Ahmet Suat ÖZYAZICI, Ömer kadri ÖZCAN, Necmi PEREKLİ.

Yavuz selimden yetişenler

İkinci sıra: Ali Kemal DENİZCİ, Hami MANDIRALI, Serdar BALİ, Kemal SERDAR, Bekir BARÇİN.

Üçüncü sıra: Cemil USTA, Mustafa GEDİK, Hüseyin Nuri TOK, Fatih TEKKE, Necati ÖZÇAĞLAYAN.

Dördüncü sıra: Şenol GÜNEŞ, Hüsnü ÖZKARA, Barış MEMİŞ, Hüseyin ÇİMŞİT, Gökdeniz KARADENİZ.

Yorum

• az olan tehsislerin yikilmasi trabzon futboluna ihanetdir

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor da verir bütün izinleri o zaman. Olamaz mı?
                          Kardeşim Haluk ulusoy tesisleri yavuz selimin yerini tutmaz diyorum ben trabzonda yaşıyan birisi olarak sende kendine göre haklısın bende kendime göre daha fazla tartışmaya gerek yok bence

Yorum

• Yavuz Selim sahası taşınabilir kutsal bir mekan değil tarihi mekan değil orda yetişenler saha başka bir yerde olsa yetişmeyecek miydi.Alternatif sunulur olay çözülür.

Yorum

• yavuz selım yıkılmıyosa dibini kazsınlar kapalı otopark yapsınlar
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yavuz Selim sahası taşınabilir kutsal bir mekan değil tarihi mekan değil orda yetişenler saha başka bir yerde olsa yetişmeyecek miydi.Alternatif sunulur olay çözülür.
                                Budur. Elinize sağlık valla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X