Siyasi içerikli ve karşılıklı atışmalarla dolu mesajları görünce inanın bu başlığa giresim hiç gelmiyor. Uğradığıma bin pişman oluyorum. Stadın yapılacağı kesinleştiğine göre stad nasıl olmalı, kapasitesi, içeriğini konuşmamız gerekirken hala yapılacak mı yapılmayacak mı, Hayatta stad falan yapmazlar diye konuşuyoruz. Yapılmasına yapılır da biz yinede eleştirecek bir şey buluruz. İnsan soğuyor bu tür taraflı eleştirileri görünce. Yapsalar da yapmasalar da eleştirecekler nasılsa. Bir türlü hazmademiyoruz yapılan hizmetleri. Tatminsizlik sorunmuz var sanırım. Konu siyasete doğru kaydıkca bu başlığın miadıda dolmaya yakındır, siyasi içerikli mesajlar yüzünden diğer başlıların kapatıldığı gibi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi konuya dönelim
Başbakan özel sektörden talep gelmediğini dün iddia etti mi etmedi mi?
Bahsi geçen talep neden muhatap kabul edilmemiştir ?
Takımı bile olmayan şehirler için stadyum planlamaları meclisten geçerken Trabzon'un adı bile okunmuyordu. 2016 olayına hiç değinmeyeyimİlahi kudret kafalarına geçirdi 2016'yı
Kaç seçim daha kazandırmalıyız ki bunlara bize stad yapsınlar. Neyse çıkıp delikanlı gibi , adam gibi söylesinler yahu...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasi içerikli ve karşılıklı atışmalarla dolu mesajları görünce inanın bu başlığa giresim hiç gelmiyor. Uğradığıma bin pişman oluyorum. Stadın yapılacağı kesinleştiğine göre stad nasıl olmalı, kapasitesi, içeriğini konuşmamız gerekirken hala yapılacak mı yapılmayacak mı, Hayatta stad falan yapmazlar diye konuşuyoruz. Yapılmasına yapılır da biz yinede eleştirecek bir şey buluruz. İnsan soğuyor bu tür taraflı eleştirileri görünce. Yapsalar da yapmasalar da eleştirecekler nasılsa. Bir türlü hazmademiyoruz yapılan hizmetleri. Tatminsizlik sorunmuz var sanırım..
Stad yapıldı da biz mi farkına varamadık?
Haftada 4 gün sabah ve akşam olmak üzere geçiyorum Akyazı'dan oysa. Salı sabahı bakarım bende hazımsızlık yapan stada artık
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikayetçi olduğun yerlerde hemfikiriz..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNail bey meselesini öğrenip yanıt vereyim olur mu
İşin aslını öğreniriz belki
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfedersiniz hangi hizmeti hazmedememişiz ?
Stad yapıldı da biz mi farkına varamadık?
Haftada 4 gün sabah ve akşam olmak üzere geçiyorum Akyazı'dan oysa. Salı sabahı bakarım bende hazımsızlık yapan stada artıkHep bardağın boş tarafından bakan zihniyete kızıyorum. Hiç iyi şeyleri görmeyipte ufak da olsa hata bulan yada bulduğunu sanıp konuşanlara kızıyorum. Hiç mi iyi tarafları yok? Topyekün mü karşısınız? Böyle muhalif olduğu sürece hiç ortak noktada buluşma imkanı olmayacak sanırım. Sizin için söylemiyorum. Türkiye'de genel olarak hemen her konuda vaziyet böyle. Hemen her konuda kutuplaşma oluyor. Siyah ve beyaz. Hiç gri ton yok..
Yorum
-
hala daha aynı isimler ve halen daha onların aynı boş safsataları.millet, stadyum yapmayı kumden kale yapmak gibi kolay ve devletin bunu bilerek yapmadığını demeye getiriyor işi.devletin en üstündenki adam, stadyum yapılacak diyor ama trabzonsporu her alanda olduğu gibi bu alanda da siyasete alet eden art niyetliler yine gösteriyor kendini ve bu başlıkta ağızlarına geleni diyor.bunların derdinin stadyum olmadığı ortada.bunlar aslında stadyumun yapılmamasından zevk alıp ortalığı galeyana getirmeye uğraşan kişiler.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskender yeme bizi şimdi
Ben senin en az bir "ilçe başkanı" olduğunu düşünüyorum....
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin her yerinde yapılan hizmetleri görmeyen candaş ve yoldaş medyayı kast ettim. Trabzon'u ele alırsak hiç hizmet yapılmıyor mu? Hangisinden memnunsunuz? Yada memnun olduğunuz hizmet varmı öyle soruyumHep bardağın boş tarafından bakan zihniyete kızıyorum. Hiç iyi şeyleri görmeyipte ufak da olsa hata bulan yada bulduğunu sanıp konuşanlara kızıyorum. Hiç mi iyi tarafları yok? Topyekün mü karşısınız? Böyle muhalif olduğu sürece hiç ortak noktada buluşma imkanı olmayacak sanırım. Sizin için söylemiyorum. Türkiye'de genel olarak hemen her konuda vaziyet böyle. Hemen her konuda kutuplaşma oluyor. Siyah ve beyaz. Hiç gri ton yok..
Kim ne hizmet yaparsa yapsın Trabzonspor'a değilse o hizmet alakadar etmez beni
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskender yeme bizi şimdi
Ben senin en az bir "ilçe başkanı" olduğunu düşünüyorumHerkes öyle düşünüyor ama inan en ufak bir siyasetçi tanıdığım yada siyaetçi tanıyan bir arkadaşım yok. Yıllardır kurum değiştirmeye çalışıyorum tanıdık adamım yada tanıdık siyasetçi bulamadığım için yapamıyorum bir türlü
Bu hükümetin bana en ufak bir getirisi yok. Ne tanıdığım var ne yardım alıyorum. Ben sadece yapılan hizmetlere göre düşüncemi söylüyorum. Yoksa hiç bir partiyle ne resmi nede manevi bir göbek bağım var. Kafam hangisine eserse ona oy veririm.
Yorum
-
İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala daha aynı isimler ve halen daha onların aynı boş safsataları.millet, stadyum yapmayı kumden kale yapmak gibi kolay ve devletin bunu bilerek yapmadığını demeye getiriyor işi.devletin en üstündenki adam, stadyum yapılacak diyor ama trabzonsporu her alanda olduğu gibi bu alanda da siyasete alet eden art niyetliler yine gösteriyor kendini ve bu başlıkta ağızlarına geleni diyor.bunların derdinin stadyum olmadığı ortada.bunlar aslında stadyumun yapılmamasından zevk alıp ortalığı galeyana getirmeye uğraşan kişiler.
Yorum
-
Eger Stadimiza Cati yapilacaksa su tarz olabilir:
Kasimpasa Recep Tayyip Erdogan Stadi:
Yeni Stad yapilacaksa, bunun iki Katlisi olabilir:
Rize Atatürk Stadi:
Bu resimde Tribünlerin Sahaya yakinligi cok güzel gözüküyor:
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar