Burda siyaset yapmayın diyenlerin TAMAMI siyaset yapmak için burada.Başbakanı eleştirmek siyaset değildir.Ama övmek tam anlamı ile siyasettir.Buralar eleştirilere her zaman açıktır ama övgüler sizlerin de belirttiği gibi siyasettir.
Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz. K.ATATÜRK
Acaba ilk seçimlerde adaylığımı koysam mı? İyide bunun içinde parti içinde üst düzey tanıdık olması lazım. Tabi kıyıda köşede yüklü meblağda paramız olması gerekir Hayatımda hiç beceremedim birilerine yağcılık yapıp mevki, makam yada maddi ve manevi çıkar kazanmayı. Yapıma ters. Para desen bizde ne gezer. Ay sonunu zor getiriyoruz
Ne istiyoruz? Modern bir stadyum...Yapacağız diyor adam....
Ne istiyoruz transfer ...Yapacağız diyorlar...Bu iki meseleye aynı bakmak lazım değil mi Cihan?
Zorlama geldi bana Erdal Abi bu yorum.
İkisi aynı değil tabii ki.
Ha şu aşamada verilen bundan önceki söze rağmen tek bir çivi bile çakılmamasını önemsemem stad denilen zamanda yapılırsa alkışlarım.
Burada bulunmamın tek nedeni Trabzonspordur abi.
Çoğumuzun da öyle.
Haydi bakalım az daha gayret encümen adaylığın karanti
bu tür sözde dalga geçme cümleleri tat vermiyor artık.daha yaratıcı olun,biraz daha kapasitenizi zorlayın,daha mantıklı sözler üretmeye bakın.böyle arada kendini laf cambazı sanan bir-iki kişinin laflarını aynen kullanıp durmak nereye kadar?
Acaba ilk seçimlerde adaylığımı koysam mı? İyide bunun içinde parti içinde üst düzey tanıdık olması lazım. Tabi kıyıda köşede yüklü meblağda paramız olması gerekir Hayatımda hiç beceremedim birilerine yağcılık yapıp mevki, makam yada maddi ve manevi çıkar kazanmayı. Yapıma ters. Para desen bizde ne gezer. Ay sonunu zor getiriyoruz
diyecek lafları olmayan aklıevvellerin sözde yaftalama telaşını mazur görün.ellerinden ancak bu kadarı geliyor, napsınlar.bunlar aslında stadyumun yapılmamasından zevk alan ve stadyumun yapılmasını da ciddi şekilde istemeyen insanlar.bunların her hareketi ve her sözleri asıl amaçlarının trabzonsporu siyasete alet etmek olduğu belli
En son KAUNAS tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 00:23.
Yorum