Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Artık diyecek kelime bulamıyorum....
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haklısın bu taraftar kadar nankörünü görmedim kendilerine 1001 tane yalan söylenmiş diye isyan ediyorlar pes doğrusu !!
      Stadı kendin yapmadığına göre, senin kulübünün ileri gelenleri bu konuda kılını kıpırdatmadığı bir yerde ve hele hele taraftar ve şehir olarak bu konuda bir türlü baskı unsuru olamadığın bir konumda, iş siyasilere kalırsa bekleyeceksin.

Türkiye'de yapılan statlara baktığımızda en kolay stadı Kayseri yaptı, belediye başkanları ve hayırsever iş adamları iyi çalıştı, Kayseri'ye güzel bir stat kazandırdılar. Gerekli miydi çok fazla değil, tepeden inme bir stat oldu.

Fenerbahçe kendi işini kendi halletti, İstanbul'un göbeğinde kaçak stat yaptı.

Galatasaray, 20 sene stat yapacağız dedi, o da işi TOKİ'ye bırakmak zorunda kaldı.

Beşiktaş da son 5, 6 senedir stat yapacak, hala yapacak.

Trabzonspor'da ise bu stat sürecinde geçmiş belediyelerin bir desteği olmadı, taraftar yeni stat istese de bu konuda şehirde kamuoyu oluşmadı. 6-7 senedir stat konusunu konuşuyoruz, çizimler öteye pek geçemedik. İşi siyasilere havale ettik, ordan da Trabzon'un değerli bir yer olmamasından dolayı iş TOKİ'ye havale edildi. Bu taraftar yalanlarla 30 senedir kandırılmıyor mu zaten, her sene şampiyonuz diye kendimizi kandırmıyor muyuz. Seviyoruz bu yalancılık oyununu, belki tutar hesabı her sene kanıyoruz bu yalanlara, bu yalan da öyle bir yalan, bu işi zaten TOKİ'de yapamazsa sıktın sene yapılmaz bu stat. Tamamen yalan olur.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Tokiye kaldıysa bu iş yalan oldu demektir..Takımı şampiyon yapta öyle gel demişti Çok büyük Trabzonsporlu toki başkanı
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hani 20 gün içinde yapılacak dolgu ihalesi nerde 27 gün oldu daha kaç 27 gün geçecek o da belli değil ama biz sesimizi çıkarmayalım ya tutarsa !
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hani 20 gün içinde yapılacak dolgu ihalesi nerde 27 gün oldu daha kaç 27 gün geçecek o da belli değil ama biz sesimizi çıkarmayalım ya tutarsa !
            Onu bana değil kulübe soracaksın. 20 gün sonra ihale yapılacak diye açıklamayı bir tek kulüp yaptı. Ben de ihale dedikleri şey zemin ölçümlerinin ihalesi felandır dedim. Stat projesinin TOKİ'ye intikal etmesiyle proje yeni yola girdi. Aslında bu yola hiç girmemişti zaten Ne olacaksa bundan sonra olacak... Sesini çıkar, sana sesini çıkarma diyen yok, havaya küfür etmekten ziyade, 20 gün sonra ihale yapılacak diye açıklama yapan kulübü ararsın sorarsın, olmadı TOKİ'yi ararsın. Bilgi almaya çalışırsın.

Hepimiz sabırsız evet, hele hele sıcak koltuktan şu forumda yazmaktan kolayı da yok, ona sallayalım buna sallayalım, salladıkça temel de atılır, her sallamada bir kat da çıkarız, bir kaç güne kalmaz stat olayımız tamamıdr. Hayırlı uğurlu olsun.
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Zaten olabileceklerin en kötüsü oldu..

- Stad devlet mevzuatına girdiyse vay halimize...bugün git yarın gel misali...

- Ödenek bulunamadı , inşaat durdu derken felan vs....2045 te stadımız olur en iyi tahminle..

Yorum

• Ben sana sormadım zaten araya kaynayan sensin Toki elemanı gibi ortaya çıkıp size ne gerek stadyum gibi saçmalıkları ben mi yazdım sıcak koltuğumdan.
                En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 00:26.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onu bana değil kulübe soracaksın. 20 gün sonra ihale yapılacak diye açıklamayı bir tek kulüp yaptı. Ben de ihale dedikleri şey zemin ölçümlerinin ihalesi felandır dedim. Stat projesinin TOKİ'ye intikal etmesiyle proje yeni yola girdi. Aslında bu yola hiç girmemişti zaten Ne olacaksa bundan sonra olacak... Sesini çıkar, sana sesini çıkarma diyen yok, havaya küfür etmekten ziyade, 20 gün sonra ihale yapılacak diye açıklama yapan kulübü ararsın sorarsın, olmadı TOKİ'yi ararsın. Bilgi almaya çalışırsın.

Hepimiz sabırsız evet, hele hele sıcak koltuktan şu forumda yazmaktan kolayı da yok, ona sallayalım buna sallayalım, salladıkça temel de atılır, her sallamada bir kat da çıkarız, bir kaç güne kalmaz stat olayımız tamamıdr. Hayırlı uğurlu olsun.
                  Kulüp bu bilgiyi bir yerlerden bağımsız mı verdi sanıyorsun.Açıkçası ben ne demek istediğini çok anlayamadım şöyle tane tane yazsan da anlasak.İnsanlar konunun takipçisi olmaya çalışıyor verilen ve tutulmayan sözleri eleştiriyor bunda bir gariplik mi var?Kime paratoner olmaya çalışıyorsun anlıyamadım.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Eleştiriyoruz bir sıkıntı yok, ancak biraz araştırmakta lazım. Benim literatürümde paratoner, yanar döner işler yok çok şükür, benim derdim stat, şampiyonluğa inanmam ama stat olayına inanıyorum, inanmak istiyorum, şampiyonluk vs artık soyut bir şeymiş gibi geliyor, stat konusu ise daha yakın, hayata geçebilmesi açısından. Kulüp o bilgiyi nerden aldıda verdi konusuna gelirsek, TOKİ'den almıştır herhalde, veya yanlış anlaşılma olmuştur, zemin etüdleri yapılmadan dolgu ihalesi olmaz. Dolgu ihalesine zemin etüdlerini de kattıysalar bilemiyorum. Eleştirelim ne diyorduk, TOKİ'ye de sondajına da )
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eleştiriyoruz bir sıkıntı yok, ancak biraz araştırmakta lazım. Benim literatürümde paratoner, yanar döner işler yok çok şükür, benim derdim stat, şampiyonluğa inanmam ama stat olayına inanıyorum, inanmak istiyorum, şampiyonluk vs artık soyut bir şeymiş gibi geliyor, stat konusu ise daha yakın, hayata geçebilmesi açısından. Kulüp o bilgiyi nerden aldıda verdi konusuna gelirsek, TOKİ'den almıştır herhalde, veya yanlış anlaşılma olmuştur, zemin etüdleri yapılmadan dolgu ihalesi olmaz. Dolgu ihalesine zemin etüdlerini de kattıysalar bilemiyorum. Eleştirelim ne diyorduk, TOKİ'ye de sondajına da )
                      Bence şampiyon olabilme ihtimalimizle ( bu yıl veya seneye) , stadın yapılma ihtimali aynı..

Ben şahsen yapılmasınıda istemiyorum artık stadın.. Yıllar boyu " yalvarıp " oramızı buramızı yırtıp bir stat yaptıramıyoruz , üstüne birde kullanılıyoruz , kandırılıyoruz , küçük düşürülüyoruz. Varsın yapılmasın. Önümüzdeki sene kombine satışlarından gelecek parayla Kale arkaları köşeleri düzeltilip çatılar yapılsın yeter.

Yorum

• adam demişki 25 metreden fazla dolgu olursa tüpgazın üstüne doldu yapmaktan farkı olmaz. otobanlar nereye yapıldı acaba?...

Yorum

• f.bahçe stadı kombinesi 700 - 7 000 tl arası
                          inönü stadı kombinesi 500 - 6 900 tl arası
                          ali sami yen stadı kombinesi 760 - 4 275 tl
                          h.avni aker stad kombinesi 100 - 2 500 tl arası

mevcut stadyum bu fiyatlara zor doluyor.çoğuda beleşçi.100 tl lik kombineler geçen senelerde gurbetteki taraftarlar sayesinde bitirildi.olmayacak duaya kimse amin demesin derim.

Yorum

• medya dan cikan haberler stadyum ufurmelerinin yine dumen-filmden ibaret oldugu algisi uyandiriyor nedense.. ufak ufak akyazinin jeolojik konumunun stadyuma elverisli olmadigi sufleleri yapilmaya baslandi. bu demek oluyor ki bir sonraki secime kadar sondoj mondaj ayagina oyalanacagiz sonra da " yaa o kadar da yapmak istiyorduk ama tuhhh bak sen ise akyaziya yapamiyormusuz, haydi simdi yeni bir arayalim " teraneleri dinliyecez bir 4 sene daha..
                            benim bu akyazinin yapilacagina zerre kadar bile inancim yok.bunlar kulubun siyasete pacasini kaptirmasinin sonucu malesef...TS nin haklarini korumaya gelince tarafsiz olan sayin bakanin kulubu il teskilati gibi kullanmasinin etkileri hep... is TS nin haklarini korumaya gelince tarafsizlik sovlari yapan bakani da bir taraftar olarak kulubumu her hafta ziyaret edip populizmle bizlere ayar vermesininden rahatsiz oluyorum. tarafsizsaniz tarafsiz kalin ve her hafta TS ye golge baskan pozlari cizmeyin sayin bakan..protokolden el sallamaya her hafta farkli palavraya tav olmuyoruz artik.. yani bakan kulubumuzu ziyaret etmis etmemis pe de kesmiyor insanlari artik. kulubumuz Allah yardimcisi olsun., eski baskani oy pesinde yeni baskani as baskani kendi reklami -sovu pesinde.. vere goygoy vere populizim hamaset..
                            En son ESER tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 13:02.

Yorum

• Karadeniz'de deprem oldu

28 Nisan 2010 / 10:25

Bugün saat 08.49’da Trabzon’un 59 km kuzeyinde 3.6 büyüklüğünde deprem oldu.

Haber61.net’in aldığı bilgiye göre; bugün saat 08.49 sıralarında Karadeniz’de Trabzon’un 59 km kuzeyinde Trabzon fay zonu üzerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Trabzon fay zonu Alucra-Şiran, Torul, Trabzon-Yomra doğrultusunda Karadenize doğru uzanan bir fay zonu olarak da bilinmektedir.

hala akyazi masalina inanan var mi ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karadeniz'de deprem oldu

28 Nisan 2010 / 10:25

Bugün saat 08.49’da Trabzon’un 59 km kuzeyinde 3.6 büyüklüğünde deprem oldu.

Haber61.net’in aldığı bilgiye göre; bugün saat 08.49 sıralarında Karadeniz’de Trabzon’un 59 km kuzeyinde Trabzon fay zonu üzerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Trabzon fay zonu Alucra-Şiran, Torul, Trabzon-Yomra doğrultusunda Karadenize doğru uzanan bir fay zonu olarak da bilinmektedir.

hala akyazi masalina inanan var mi ?
                                deprem sadece denizimi vuruyor ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X