Avni Aker Spor Kompleksi olmalıydı.
Nasıl Galatasaray Ali Samiyen Spor Kompleksi olarak devam ettirdi geleneğini, biz de devam ettirmeliydik.
Asla değişmemeliydi.
Biz bu stada ne kadar kira veriyoruz? Yılık 10 milyon TL mi? Bilen birisi açıklayabilir mi?
25.04.2017 tarih ve MD-SP155 numaralı rapor sonucuna göre, ilgili alanın yıllık kira bedeli 12.500.000.-TL olarak tespit edilmiştir. Makro Gayrimenkul A.Ş. tarafından yapılan hesaplamalar neticesinde "%7,92" oranındaki ortalama kira artışı da dikkate alındığında, ilgili alanın 15 yıllık kira bedelinin bugüne indirgenmiş değerinin, 135.355.549,34.-TL olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.
25.04.2017 tarih ve MD-SP155 numaralı rapor sonucuna göre, ilgili alanın yıllık kira bedeli 12.500.000.-TL olarak tespit edilmiştir. Makro Gayrimenkul A.Ş. tarafından yapılan hesaplamalar neticesinde "%7,92" oranındaki ortalama kira artışı da dikkate alındığında, ilgili alanın 15 yıllık kira bedelinin bugüne indirgenmiş değerinin, 135.355.549,34.-TL olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.
Türkiye'de böyle bir bedel ödeyen herhangi bir kulüp olduğunu sanmıyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Buna imza atan kimse büyük hainlik yapmış, resmen bizi hükumete muhtaç bırakmış (mevcut veya gelecekte başkası olursa ona)... Biz bu paralarla zaten Avni Aker'i yaptırırdık yeniden, şehrin göbeğinde yürüyerek maça giderdi insanlar... Şimdi bir baba yiğit çıksa ben bunu kabul etmiyorum. Alın stadınızı dese ne olur? Yazık gerçekten bu kadar borç varken bir de bunu nasıl kabul etmişiz enteresan... Şimdi sorsan herkes bize stad yapıldı de,r üstelik stadı satın da almıyoruz bu kira parası, ne güzel iş...
Devlet stadyumun parasını 10 yılda misliyle çıkarıyor, vallahi helal olsun. Bir de size stadyum yaptık diye övünüyor birileri.
Çıkarsın daha iyi. Tabii her kulübe eşit ve adil olmak kaydıyla. Gariban vatandaştan çıkaracağına, olmadık yerlere olmadık paralar saçan kulüplerden çıkarsın. Kulüpler batınca da yine imdada kendi yetişiyor nasıl olsa, bir nevi kısır döngüye girilmiş bu konuda artık.
Ben bunu ödeyen takımların olduğunu sanmıyorum, prosedür gereğidir o devlet siler o borçları.
Yorum