Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Acil kampanya acil!! O isim değişmeli
    Aslinda güzel olan isim:

Ali Osman Stadi

- AOS -

Bence güzel olur.
    Hem bizim ilk Baskanimizin ismi...

Yorum

• Avni Aker Spor Kompleksi olmalıydı.
      Nasıl Galatasaray Ali Samiyen Spor Kompleksi olarak devam ettirdi geleneğini, biz de devam ettirmeliydik.
      Asla değişmemeliydi.

Hiç boşuna isim aramaya gerek yok.

Yorum

• Ulan şu belgeseldeki takım arkadaşlarını görüpte vicdanın sızlamıyor mu reis adam mıyız?

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Batı tribündeki localardan kuzey tarafta olan 1.kat locayı camla kapatmışlar. Amaç nedir bilen var mı?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biz bu stada ne kadar kira veriyoruz? Yılık 10 milyon TL mi? Bilen birisi açıklayabilir mi?

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz bu stada ne kadar kira veriyoruz? Yılık 10 milyon TL mi? Bilen birisi açıklayabilir mi?
              25.04.2017 tarih ve MD-SP155 numaralı rapor sonucuna göre, ilgili alanın yıllık kira bedeli 12.500.000.-TL olarak tespit edilmiştir. Makro Gayrimenkul A.Ş. tarafından yapılan hesaplamalar neticesinde "%7,92" oranındaki ortalama kira artışı da dikkate alındığında, ilgili alanın 15 yıllık kira bedelinin bugüne indirgenmiş değerinin, 135.355.549,34.-TL olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                25.04.2017 tarih ve MD-SP155 numaralı rapor sonucuna göre, ilgili alanın yıllık kira bedeli 12.500.000.-TL olarak tespit edilmiştir. Makro Gayrimenkul A.Ş. tarafından yapılan hesaplamalar neticesinde "%7,92" oranındaki ortalama kira artışı da dikkate alındığında, ilgili alanın 15 yıllık kira bedelinin bugüne indirgenmiş değerinin, 135.355.549,34.-TL olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.
                Türkiye'de böyle bir bedel ödeyen herhangi bir kulüp olduğunu sanmıyorum.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• devlet bizi kazikliyor diyorum inanmiyorsunuz...
                  devletimizin bize olan düsmanligi, amedspor takimina olan düsmanliktan fazla
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye'de böyle bir bedel ödeyen herhangi bir kulüp olduğunu sanmıyorum.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Ödenip ödenmediğini bilmiyorum fakat bu durum borcumuzu arttıran detaylardan
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

Buna imza atan kimse büyük hainlik yapmış, resmen bizi hükumete muhtaç bırakmış (mevcut veya gelecekte başkası olursa ona)... Biz bu paralarla zaten Avni Aker'i yaptırırdık yeniden, şehrin göbeğinde yürüyerek maça giderdi insanlar... Şimdi bir baba yiğit çıksa ben bunu kabul etmiyorum. Alın stadınızı dese ne olur? Yazık gerçekten bu kadar borç varken bir de bunu nasıl kabul etmişiz enteresan... Şimdi sorsan herkes bize stad yapıldı de,r üstelik stadı satın da almıyoruz bu kira parası, ne güzel iş...

Yorum

• Devlet stadyumun parasını 10 yılda misliyle çıkarıyor, vallahi helal olsun. Bir de size stadyum yaptık diye övünüyor birileri.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devlet stadyumun parasını 10 yılda misliyle çıkarıyor, vallahi helal olsun. Bir de size stadyum yaptık diye övünüyor birileri.
                          Çıkarsın daha iyi. Tabii her kulübe eşit ve adil olmak kaydıyla. Gariban vatandaştan çıkaracağına, olmadık yerlere olmadık paralar saçan kulüplerden çıkarsın. Kulüpler batınca da yine imdada kendi yetişiyor nasıl olsa, bir nevi kısır döngüye girilmiş bu konuda artık.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/602708

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Ödenip ödenmediğini bilmiyorum fakat bu durum borcumuzu arttıran detaylardan
                            Ödenmiyor ödenmiyor

Ama dediğin gibi borcu büyütüyor kağıt üstünde.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Ben bunu ödeyen takımların olduğunu sanmıyorum, prosedür gereğidir o devlet siler o borçları.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X