Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O daha cok kendi reklamlari oluyor stadin reklami degil.

Bu reklam işinden Trabzonspor olarak bundan ne kadar fayda sağlayacağımıza bakmamız lazım.
    Açık konuşalım. Trabzonspor tek başına bu kadar büyük bir reklam yapamazdı. Yapamadı da...
    Bence reklamın iyisi kötüsü yoktur. Hatta Trabzonspor olarak bu reklam işlerinde çok çok gerilerde kaldık, kalıyoruz.
    Bu açılışı da kendi lehimize maksimum fayda sağlamak için kullanmamız kadar doğal bir şey yoktur.
    Devlet erkanının popülerliğini kullanıp Trabzonspor'a yarar sağlamaya olumsuz bakmıyorum.
    Ha hükümet kendi reklamını mı yapıyor? Yapsın, bana ne! Ben kendi işime bakarım.
    Bu işten maddi olarak elde edeceğim faydaya bakarım.
    Gerisi hava civa...

Yorum

• ....
      En son vizyon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 15:36.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakın her insanın bir fikri vardır. Ve bu fikir kendine göre değerlidir. (Siz kabul etmeseniz de...)
        Daha da önemlisi insan kompleks bir varlıktır. Sabit bir inanışa sahip değildir. Değişkendir.
        Yani bir konuda "A Grubu" gibi düşünürken, başka bir konuda A 'nın karşısındaki "B Grubu" gibi de düşünebilir.
        Maalesef bu gerçeği pek çok kimse göremiyor. Görenlerden bazıları da fanatizmi nedeniyle sağlıklı düşünemiyor.
        Bu bakış açısı, bu köktenci bakış açısı toplum yaşamının en büyük sorunudur. Bunun sonu hoş bir noktaya varmamaktadır.
        Benim yazdıklarımla bu paragraf birbirinden tamamen farklı şeyler.
        Şimdi sizin bir sevdiğinize ya da değerinize zarar veren biri cezalandırlır değil mi ?
        Bunun a'ya göre, b'ye göre bir ayrı uygulamaları yoktur.
        Fikir mücadelelerinde evet haklısınız. 7 milyar insan varsa 7 milyar fikir olduğunu kabul etmeliyiz.
        Ancak bu genel konularda geçerli değildir.
        Sözüm meclisten dışarı, varsayalım bir sevdiğinize biri zarar verdi. Bunu Ahmet'e göre ayrı, Mehmet'e göre ayrı değerlendirebilir miyiz ?
        İşte Trabzonspor da benim için aynı konumda.
        O'na zarar verenleri biz gerekli platformlarda cezalandırmadık.
        O yüzden ne konuşsak boş.

Yorum

Bu reklam işinden Trabzonspor olarak bundan ne kadar fayda sağlayacağımıza bakmamız lazım.
          Açık konuşalım. Trabzonspor tek başına bu kadar büyük bir reklam yapamazdı. Yapamadı da...
          Bence reklamın iyisi kötüsü yoktur. Hatta Trabzonspor olarak bu reklam işlerinde çok çok gerilerde kaldık, kalıyoruz.
          Bu açılışı da kendi lehimize maksimum fayda sağlamak için kullanmamız kadar doğal bir şey yoktur.
          Devlet erkanının popülerliğini kullanıp Trabzonspor'a yarar sağlamaya olumsuz bakmıyorum.
          Ha hükümet kendi reklamını mı yapıyor? Yapsın, bana ne! Ben kendi işime bakarım.
          Bu işten maddi olarak elde edeceğim faydaya bakarım.
          Gerisi hava civa...
          Reklamın iyisi kötüsü yoktur onurun da azı çoğu yoktur.
          Ya onurluyuzdur ya da onursuz...

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz benim yazdığımı tam anlamamışsınız sanırım.
            Ben şahıs olarak size değil Trabzon halkına serzenişte bulundum.
            Sizi tanımam etmem. Fikrim olmayan bir konuda nasıl yorum yapabilirim ?
            Olayın özeti şu;
            Biz, Trabzon halkı olarak siyasi platformda elimizden alınan haklarımızı aynı siyasi platformda savunamadık.
            Hakkımızın gasp edilişine yardım edenlere prim yaptırdık.
            Yanlış yaptık.
            Bu saatten sonra da bize ne yapılsa az.

Çok net ve anlaşılır bir yorum bence.
            Bünyamin Bey, sizi yanlış anlamadım. Sizin ne söylediğinizi anladım. O konuda sorun yok.
            Ben meseleyi biraz açarak sizin aracılığınız ile herkese yönelik bir mesaj yazdım.
            Aslında o sözleri sadece sizi hedef alarak yazmadım. Toplum olarak yanlış yaptığımız bir durumu anlattım.

Siyasi platformda hakkımızı savunamadığımız konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim.
            Maalesef küçük çıkarları uğruna öz değerlerine sırtını dönen bir spor yönetimi anlayışına maruz kaldık.
            Halbuki hakkının peşinden koşan dürüst adamlar olarak kalabilmiş olsaydık değerimiz de itibarımız da bir o kadar artardı.

Şahsi menfaatlerine ulaşmak için siyaseti bir aracı görenler oldukça halk olarak en tepeye meramımızı anlatmakta zorlanacağız.
            Doğru insanla, doğru zamanda ve doğru yerde bir araya gelemedikçe bu sıkıntılarla yüzleşeceğiz.
            Hayırlısı olsun...

Yorum

• Temiz ve namuslu olsun avni aker gibi kırık dökük olsun. Hem amerikaya lanet okuyup hem de onlar gibi pragmatist olmak tam bir dansözlük.

Bize dozer cemil fıtratında Trabzonspor gerek, diğer türlüsünün bizi nereye götürdüğünü görmek için son yıllarda yaşadığımız trajedilere bakmaları yeterlidir.

Yorum

Bünyamin Bey, sizi yanlış anlamadım. Sizin ne söylediğinizi anladım. O konuda sorun yok.
                Ben meseleyi biraz açarak sizin aracılığınız ile herkese yönelik bir mesaj yazdım.
                Aslında o sözleri sadece sizi hedef alarak yazmadım. Toplum olarak yanlış yaptığımız bir durumu anlattım.

Siyasi platformda hakkımızı savunamadığımız konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim.
                Maalesef küçük çıkarları uğruna öz değerlerine sırtını dönen bir spor yönetimi anlayışına maruz kaldık.
                Halbuki hakkının peşinden koşan dürüst adamlar olarak kalabilmiş olsaydık değerimiz de itibarımız da bir o kadar artardı.

Şahsi menfaatlerine ulaşmak için siyaseti bir aracı görenler oldukça halk olarak en tepeye meramımızı anlatmakta zorlanacağız.
                Doğru insanla, doğru zamanda ve doğru yerde bir araya gelemedikçe bu sıkıntılarla yüzleşeceğiz.
                Hayırlısı olsun...
                Katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Temiz ve namuslu olsun avni aker gibi kırık dökük olsun. Hem amerikaya lanet okuyup hem de onlar gibi pragmatist olmak tam bir dansözlük.

Bize dozer cemil fıtratında Trabzonspor gerek, diğer türlüsünün bizi nereye götürdüğünü görmek için son yıllarda yaşadığımız trajedilere bakmaları yeterlidir.
                  Tam da aklımdan geçenleri yazdın. Yüreğine sağlık.

Yorum

• Pazar günkü stat açılışıyla ilgili 2 mesele var bence. Birincisi bir anlaşma sağlandıysa stat sponsoru pazar günü açıklanır. Başkan aylardır "haftaya belli olur" diye diye stat açılışına kadar getirdi bu sürüncemeli mevzuyu. Biz bir sponsor bulduysak stada isim verilir zaten. Yok bulamadıysak, devletin önereceği isimlere ya da Spor Toto ismine maalesef razı olacağız.

Açılışın ikinci -ve belki de daha önemli- meselesi de dolgu alanının atıl bekleyen kısmı ne olacak? Bu zamana kadar Trabzonspor yönetimi bu alanla ilgili makul projeler ürettiyse bir şansımız olabilir. (Spor Bilimleri Üniversitesi ya da KATÜ'ye bağlı bir Spor Bilimleri Fakültesi, Şehir parkı ve sahil, otel vs.) Bu konuda da şu zamana kadar elle tutulur bir proje sunamadıysak bu alanı da unutalım. Hepimiz de biliyoruz ki Cumhurbaşkanı tam bir proje adamı. Stat açılışında bu alanla ilgili proje müjdesinin verileceğine eminim. Biz bir şey yapacak kararlılığı gösteremezsek, devlet hastane veya başka bir proje yapacaktır. Bu konuda alınmış kararı pazar günü öğreneceğiz bence.

Yorum

• Senol gunesede karsiyim malum kisiyede..ille de yasayan birinin ismi verilcekse samil ekinci konsun..benim tercihim yine avni akerdir o olmasa akyazi spor kompleksi olsun..sikesi uefa cas tarafindan onaylanmiz bir klubun basina gecen ve sike yaptiklarina inansaydim burda olmazdim diyerek kendi kendini inkar eden senol gunes de olamaz benim stadimin ismi, sikeyi ortbas edip takimini kurtarmakicin turk futbolunu bitiren koca bir camianin hayallerini calan ve bu kendi oglu tarafindan bile tapelerde ortaya konulan sikebahceli zati muhteremde..bunlari icine sindirenle de isim olmaz..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Reklamın iyisi kötüsü yoktur onurun da azı çoğu yoktur.
                        Ya onurluyuzdur ya da onursuz...

Devletin imkanlarını kullanmak ne zamandan beri onursuzluk oldu?

Devletin başında kim olduğunu önemi var mı? Bugün A kişi var yarın B kişisi olacaktır.
                        Ama bu benim devletim veya benim hükümetim. Devlet de Trabzonspor da hep var olacaktır.
                        O nedenle bu olaya kurumlar bazında bakarsak, bu iş kişiselleştirilmeyecek kadar önemli bir meseledir.
                        Olayı kişiselleştirmek ayrı bir şey, devlet penceresinden bakmak ayrı bir şey. Bunu fark edelim lütfen.

Trabzonspor her takım gibi devletinin imkanlarını kullanmalı, kullanabilmelidir. Bunda beis görmüyorum.

Yorum

Devletin imkanlarını kullanmak ne zamandan beri onursuzluk oldu?

Devletin başında kim olduğunu önemi var mı? Bugün A kişi var yarın B kişisi olacaktır.
                          Ama bu benim devletim veya benim hükümetim. Devlet de Trabzonspor da hep var olacaktır.
                          O nedenle bu olaya kurumlar bazında bakarsak, bu iş kişiselleştirilmeyecek kadar önemli bir meseledir.
                          Olayı kişiselleştirmek ayrı bir şey, devlet penceresinden bakmak ayrı bir şey. Bunu fark edelim lütfen.

Trabzonspor her takım gibi devletinin imkanlarını kullanmalı, kullanabilmelidir. Bunda beis görmüyorum.
                          Devlet ile hükumet farklı kavramlar.
                          Biz Trabzonspor ve Trabzon olarak bir duruş sergileyemedik. Bir duruşumuz yok maalesef.
                          Futbolculara pankart açıyoruz ya hani "dik oyna" diye. Asıl biz dik oynayamadık. Bunu futbolculardan nasıl isteyebiliyoruz ki ?
                          Evet devletin sağladığı imkanlardan tabi ki yararlanacağız ancak devleti yöneten hükumet senin yaşadıklarından sorumluysa gerekirse ondan gelen yardımı da kabul etmemeliydik. Sus payı mı alıyoruz ? Kan parası mı ? Çok afedersiniz de bunun ucu başka yerlere gider o yüzden açıkça yazmayayım şimdi.
                          Bence biz Trabzonspor'umuzu savunmak konusunda dik ve onurlu bir duruş sergileyemedik.
                          (Yazdıklarımdan kendimi soyutlamıyorum.)

Yorum

• Trabzonspor adının yanında dik duruş, onur, vs gibi kavramlar inanın hiç hoş durmuyor. Bu konulara hiç girmemek gerek. Bunun kanıtını, açılış esnasında tribünlerden yükselecek sloganlarla olacaktır.

Cumhurbaşkanımız gelip stadımızı açacak. Bizde hiç birşey olmamış gibi üzerimize düşen şakşakçılığın fazlasını yapıp avuçlarımız patlayana kadar alkışlayıp minnettarlığımızı göstererek organizasyonu bitireceğiz.

Yorum

• anlaşılan kentte epey bir çalışma var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ayda bir acilis olsa kesinlikle sampiyon olurduk..hakemlerin son iki haftalik performansina bakilirsa demek ki hakem destegiyle kolayca mac kazaniliyormus..siyaset futbolun heryerinde..,,tarafsiz" hakemlerimiz aldiklari emirler dogrultusunda bizi kac kere dogradilar onlarca sene..düzen degismedikce hicbir sey degismez..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X