Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    view-source:https://twitter.com/TS__Fans/status/810503873379049477 bu yanıltıcı değilse eğer akustik efsane.
    Şimdi diyecekler ki buna da mı karşı çıkıyorsun. Bu baya baya montaj ses gibi duruyor.
    Netten Trabzonspor üçlü çektirme videolarına baktım benzer bir ses bulamadım. Umarım gerçektir gerçekse güzel geliyor ses.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Taraftar kamerası açısından ilk görüntümüz
      Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milli bankasiymis, o zaman qnb ile imza attigimizda gelseydi... ve simdi qnb yetkilileri var mi açilista, saniriml yok, ee ne is bu emir memir ?
        ok, sen öyle bakiyorsan diyecek bisey yok

ben öyle bakmiyorum
        erdogandan daha önemli gelisi bence

2 devlet liderinin bulundugu stadyum acilisi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Forumdan soğutuyorsunuz insanı!!!
          7/24 olumsuz, negatif, beddua içeren yazılar.
          Yok Katar emiri niye gelmiş, yok şu bayrak niye eğri asılmış...
          Yeter da, az tadını çıkarın stadımızın.

Bu arada ambiyans efsane olmuş.
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
            Bu ülke topraklarında onlarca genç haftalık çarşı izinlerini birkaç poğaça ile 2 bardak çayla geçirmek için traşını olmuş elbiselerini ütülemiş akşamında özenle ütüsü bozulmasın diye yatağının altına katlayıp koymuş belkide bir önceki çarşı izinlerinde gördükleri güzel üniversiteli kızları bir daha görürüz hayâllerini hayata geçiremeden katlediliyor üzerine 24 saat geçmeden daha doğrusu bu karşılık beklemeden vatanı savunacak yiğitlerin naaşları toprağa konulmadan açılışlar hız kesmiyor.
            Bu işte bir yanlışlık var kardeşim bu vatan senin sikinin keyfi olsun diye kurtarılmadı.
            Eger bu acilisi Chp ya da Mhp yapmis olsa idi atese vermislerdi o stadi. Ama yapan akp olunca yalamaktan nefes almaya firsatlari olmuyo

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet bu ortalama bir toki stadı ulan şu atmosfere bak heyt beee

Tadını çıkartın arkadaşlar tadını azıcık pozitif olun.

Onların derdi başka kardeşim Allah kimseyi böyle değişik bir duruma düşürmesin.

Şu stadyuma vasat diyeni Allah çarpar!

Yorum

Yorum

• İlk olarak Haydar Lider tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tışıkkırlar sayın cımhırbışkınım
                    Evet teşekkür ediyorum sayın cumhurbaskanına nankörlük etmiyorum hizmet eden herkese saygı duyarım CHP yada MHP yapsın onlarada saygı duyar teşekkür ederim benim bir ideolojim yok iş yapana alkış tutarım okadar.

Yorum

• Stad çok güzel AVNİ AKERE göre saray bile sayılır.İsim haricince eleştirilecek şey yokkkk ;;;;;;ama içimde gram heves yok.Sen o stada yakışacak bir takım kurudun mu??????????????? Ligdeki sıralamadan haberin var mı????????????Daha ilk yarı bitmeden bir düzine mağlubiyet almışşsın.Her zaman söylerim stad kimseyi şampiyon yapmaz yetenekli ahlakklı ve bir hedefe inandırılmış oyuncu topluluğu seni şampiyon yapar .Bizde böyle oyuncu şu anki takımda onur dahil yok.Belki durica biraz gerisini dök çöpe gitsin.Demekki şampiyonluk hayal o zaman ne yapayım stadı.Yoksa çadır gibi stadda azdaha şamiyon oluyordu sivas, bjk göçebe gibi stadı olmadan şampiyon oldu öbür tarafta Türkiyenin ilk modern stadında sürekli küme düşüyor kayseri.Başkan 3 hafta da bu stadla kendini kandır.3 hafta sonra stadda açamayacaksın.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de bunu söylemek için yanlış adamı seçtin,Katar Emiri'nden pek hoşlanmıyor o emperyalistler,gördüğün gibi petrol kazancından Türkiye'ye yatırım kararı almak,şu zamanda Türkiye ile yanyana görünmek bile bazı şeylerin ifadesi.
                          Yanlış adama sallayarak,doğru bir şey yapmadığın gibi senin ülkenin de içinde emperyalizme çalışan çok insan var,ne diyeceğiz Türk malı gibi ırkçılık kokan bir ifade mi?
                          Sakin ol,derdini dinimizin yasakladığı ırkçı-faşist bir ifade ile açıklamak zorunda değilsin.
                          Burası akp borozanlığı yapacak yer değil.
                          Kaldı ki bu mal ne tür mal olduğunu defalarca ispatlamış biri.bu konuda kimseden akıl alacak değilim teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet teşekkür ediyorum sayın cumhurbaskanına nankörlük etmiyorum hizmet eden herkese saygı duyarım CHP yada MHP yapsın onlarada saygı duyar teşekkür ederim benim bir ideolojim yok iş yapana alkış tutarım okadar.
                            Bende saygi duyarim lakin adam gibi keske bi stad yapsalardi. Hayrina yapilmiyo bunlar. Senin benim vergimle yapiliyo. Harcanan o paralara cok daha iyi bi stad yapilabilirdi. Sende bunu biliyosun.

Yorum

Yorum

• doğukan uçan denen siyasi eziğin paylaşımlarını neden görmüyor hala sevgili yöneticiler? siyaset yok diyip yazılan her mesajı silen kendileri neden sayfalarca hakaret ve küfür içerikli mesajlar atan kişilere dokunmuyorlar?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X