Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çimler güzel gözüküyor, oturmuş sanki zemine yapışma ve renk açısından
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Acilisi Sikerbahce maciyla yapalim. 40 bin kisi, takimin heyecani ve yeni atmosferle birlikte kazanma ihtimalimiz artar.
      Ben her kosulda SB macinda tribunde olacagim...
      Hayirlisi...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• daha ilk maçtan koltukları mı kıralım

şaka bir yana Trabzonspor un durumunu buradaki konuşmalar bile ortaya koyuyor. Şehir olarak kulübü amacından saptırıp küçülttükçe küçülttünüz. Anadolu ağabeyi vs komik oluyor artık hayallerden çıkıp gerçeklere açın gözünüzü. Ağabeylik yılları 90 larla bitti. 2000 lerle siyasete kardeş oldu kulüp hazin sonunu hazırladı.

Siz şehirde havayı soluyup bi şekilde tutunuyorsunuz takıma memleketinizin takımı diye ama biz ötekileri kaybetti Trabzonspor. Trabzonsporu Trabzonspor yapan enb büyük etkenlerden biriydi Öteki(Trabzonlu olmayan) Trabzonsporlular

Altından stadyum yapsalar ne yazar

Yorum

• Hatırladığım kadarıyla "Cennetin Krallığı" filminde şöyle bir sahne vardı:

Yerel bir aşiret lideri öfkeyle Selahaddin Eyyübi'nin çadırına girer ve neden hala Kudüs'e saldırmadıklarını sorar. Selahaddin Eyyübi bekleyeceğiz der. Aşiret lideri bu cevap karşısında deliye döner ve onu hainlikle, (Belki de korkaklıkla) suçlar. Selahaddin Eyyubi adama bakar ve der ki "Siz bu yüzden mi onlarca senedir girdiğiniz her savaşı kazanıyorsunuz? Aksine kazandığınız bir tek savaş yok. Çünkü savaş strateji işidir, planlama gerektirir. Eğer hazırlıksız harekete geçersem ben de yenilirim. Bu yüzden ben sizin gibi davranmayacağım"
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• zeminin yeşermesi adına alttan ısıtmanın bir faydası olurmu diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ama nerde ısıtmayı çalıştıracak yetkili
            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öyle olunca ne oluyor ki, kapatıyoruz mu klübü? açılış maçında fener'le maç yapmaktan korkan klüp olur benim gözümde gerçekler. tarihe yakışmayan odur, yenilgi değil. olumlu tarafından bakıp başlangıç için bir fırsat göreceğimize hep olumsuz düşünceleri öne çıkarıyoruz. ya kazanırsak nasıl ivme alacağımızı düşünüyor musunuz peki? stad tamamlanmasın o zaman.bu düşünceye büyük stad, büyük takım fazla.kendi aklınızla ilgilenin önce niye böyle korkaklık yapıyor diye.
              Sonuna kadar katılıyorum ancak insanların bu konuda düşüncesini değiştirmen çok zor. Tarihte öyle yazacakmış da, stadımızı açtığımız gün yenilecekmişiz de. Tarihimizde 9 senede 6 şampiyonluk da yazıyor, bugün bize bi faydası var mı?

Taraftar şike yapmaktan, hakem yardımıyla puan almaktan, siyaset yardımıyla rant almaktan, kendini yere atan oyuncudan utanmaz ama yenilgilerden utanır. Yenilmeye dayanamaz, başarısızlığı hazmedemez. Bu yüzden tamamen düzgün bir ortamda oynanan, sahada hiçbir çirkefliğin olmadığı maçta fenerden 4 yedik diye tribün direklerini yıkıp sahaya atlar hakeme saldırır.

Burada biz başarısız olunca hemen "şu istifa etsin, bu kovulsun" filan diye başlıyor. Niye sabretmiyorsun, niye hemen isyan ediyorsun diyince de "Biz Trabzonspor'uz, biz küçük takım değiliz" diyor. Bahanesi bu. Dönüp bakıyorsun diğer küçük takımlara, onların da stadyumda aynı istifa sesleri, isyan, gürültü, patırtı. Kayseri mesela geçen sene ucu ucuna yırtmış düşmekten, kalitesi belli, mali durumu belli, ama onlar bile başarısızlığı kabul edemiyor. Kimse kendine konduramıyor, sanki utanılacak birşeymiş gibi.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• şikebahçe maçıyla stadın açılıp açılmaması konusunda ikiye ayrılmışız

6 yıl sonra kazanarak iyi bir açılış yapmak
                7. kez yenilerek yine hüsrana uğramak

Ben stad 2. devre açılsın diyorum.
                Duygularım öyle diyor.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Açılışı Şikebahce maçı ile yapmak riskli. Olası bir mağlubiyette yıllar boyu alay konusu oluruz "stat açılışlarında" yendik diye.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Birisi de feybe maçında açmanın mantığını anlatsın. 2 tane örnek verdim, okunmuyor mu? Ne olacak feybe maçıyla açılırsa? Camia zaten kırılmış, küsmüş, sürekli toparlanmaya çalışılıyor, sürekli kan kaybediyor. Yeni stad açılışı yapacağız, herkesin hevesi kursağında kalsın, herkesin ekmeğine kan mı doğransın? feybe bizden hayli güçlü, biz ise şu an sürünüyoruz. Nedir, yeneriz demekteki amaç? Bu "Korkaklıkla büyük takım tutulmaz" mantığının ucu sonunda Ersun'a, Usta'ya mı dayanacak merak ediyorum. Çünkü diğer türlü, kusura bakmayın ucuz kahramanlıktan öte bir şey değil
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şikecilerin maçıyla açılmasın diyen arkadaşlara saygım sonsuz. Karar verme yetkisi bende olsaydı ve stad hazır durumda olsaydı ben açardım.
                      Mağlup başladık, mağlup bitireceğiz diye bir kural yok.
                      Geçen mesajda GS için örnek verdim. Şikecilere yeni statta ilk maçta yenildiler ve ne kaybettiler ?
                      5 sezonda 10 kupa kazandı adamlar.
                      Eğer stad hazır olur da açılmazsa bu korkaklıktır diye düşünüyorum. Bunu da Trabzonspor'a yakıştıramam.
                      Sanki seneye ilk derbide yenilirsek mizah konusu olmayacağız.
                      Hamiş

Yorum

• gs'nin 1000 yerden desteği var. Adamlar nakavt oluyor, destekleri ayakta tutuyor diye nakavt saymıyorlar. Trabzonspor'un canı burnunda, bırakın destek vereni, köstek olanı sürüyle. Kıyas yapmak için koşulların birbirine denk olması lazım. Trabzonspor hayal kırıklıkları üzerine gelecek inşa edemez. Yaraları derin. 3 ukalalar tok. 2 gün yemezse bir şey olmazlar. Destekleri sayesinde hemen toparlanırlar. Biz bir aydır yemek yemiyoruz, bir ay daha yemesek ne olur deniyor

Yorum

• Ayrıca şu da var, yıllardır Avni Aker'de herhangi bir fener maçında yenilip de olay çıkmadığı olmadı. Zaten takım kötü gidiyor, maç Avni Aker'de olursa yine benzer senaryolar yaşanabilir, para cezası saha kapatma cezası yiyebiliriz.

Şimdi maç yeni stadyumda oynanırsa belki alışkanlıkları değişir, yeni yapılmış bozmayalım etmeyelim filan der, insan gibi davranırlar. Olmaz ya, bir umut işte.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs'nin 1000 yerden desteği var. Adamlar nakavt oluyor, destekleri ayakta tutuyor diye nakavt saymıyorlar. Trabzonspor'un canı burnunda, bırakın destek vereni, köstek olanı sürüyle. Kıyas yapmak için koşulların birbirine denk olması lazım. Trabzonspor hayal kırıklıkları üzerine gelecek inşa edemez. Yaraları derin. 3 ukalalar tok. 2 gün yemezse bir şey olmazlar. Destekleri sayesinde hemen toparlanırlar. Biz bir aydır yemek yemiyoruz, bir ay daha yemesek ne olur deniyor
                            Anlıyorum.
                            Açılmasa da neden açılmıyor diye hesap sormam.
                            Fark etmez benim için.
                            Hamiş

Yorum

• https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?fref=ts

En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 11:52.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Açılmasın diyen arkadaşlar tamamen ilk maç yenilgisinden korktukları için istemiyor. Bu nasıl bir durumdur anlamak çok zor. Futbol bu kardeşim öyle saçma şey mi olur yahu.

Bizi düşünen birileri var mı acaba çok merak ediyorum Akhisar,Rize ve fenerbahçe maçlarına bilet aldık toplam 5 arkadaş hep açılış için biz 1 ay boyunca THY gibi kurumları zengin etmek için çalışmıyoruz. Sırf Akyazı için 5 kombine aldık. Birşey olmaz bir daha gelirsiniz demek vicdansızlıktır bizim gibileri düşünerek o stat açılmalı açılışı yapılmışken.

Bizi düşünmeyeceklerse de hakkımız bakidir. Sırf ilk maçta malubiyet alınmasın diye o stat açılmazsa ikinci yarı ilk maçta kaybedilirse bizde konuşuruz elbet.

Yorum

Yükleniyor...
                                X