Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada şu suni çim felaket derecede kötü gözüküyor. Ton farkından birde turkuaz/mavi tartan pist yapıcam photoshop ile bakalım nasıl duracak

[ATTACH]11635[/ATTACH]
      o değil suni çimin rengi bile iki farklı tonda,(bakınız kale arkası) böyle saçmalık olabilir mi? bu nasıl iştir. hep mi baştan savma iş yapıyorlar arkadaş.

duvara yakın olan kısmın rengi doğal çim rengine daha yakın, her tarafı o ton da yapsalardıya, koyu tonu basmışlar, içine s*çmışlar...
      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Ulan suni çim bile kötü diyecem de.. Şimdi birileri çıkıp 10 güne toparlar diyecek
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Çok ince ve basit bir detay ama saha çizgilerinin kalın ve iyice görünür olması tabiri caizse jilet gibi olması kalite hissini arttıran bir detay vodafone arena ve diğer stadları kıyaslayabilirsiniz hatta onlar biraz abartıp her maç öncesi yeniden boyuyo oyuncular bembeyaz oluyo temas edince(bkz.yusufun yerde kıvrandığı pozisyon)

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fileler çok gergin olmuş bordo da olabilirdi. değişebilir problem yok. en sevdiğim detaylardan biridir file. ayırt edici olabilir.

saha ölçüleri yine kafama takıldı. net ölçü verilmiyor heralde ölçü aralığı var, alt sınırdan mı yapılıyor nedir, ya da boşluklar fazla bana öyle geliyor. birer metre en boy genişletilse kime zararı olacak?
            Saha ölçüleriyle bir çok takım oynar hatta Swansea Avrupa kuplarında başka ölçülerle lig de başka ölçüler oynuyordu. Bunun sebebi taç atışlarından direk gole gitmeye çalışmalarıydı.

Kontra atak oynayan takımlar saha ölçülerini minimum düzeyde kullanarak avantaj sağlamaya çalışırken rakibi sahasına gömen takımlar daha geniş alanda top çevirebilmek için maksimum boyutları kullanmaya çalışırlar. Maçan maça saha ölçülerini takımın yapısına göre değiştiren takımlar bile var.

Bizde böyle bir çalışma varmı hiç sanmıyorum umarım olur ilerleyen zamanda.

Yorum

• Bu arada site için google kimlik avı uyarısı veriyor. Başka gören oldu mu bunu.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada şu suni çim felaket derecede kötü gözüküyor. Ton farkından birde turkuaz/mavi tartan pist yapıcam photoshop ile bakalım nasıl duracak

[ATTACH]11635[/ATTACH]
                Baştan savma bir şekilde yaptım hızlıca. SANAL HALİ bile daha iyi duruyor. Ama gerçekte mavi tartan olmasını istemezdim açıkçası. Direk yeşil gerçek çim olsa pek birşey kaybetmezdik! Diğer antrenman sahası hybrid olana kadar bunun etrafıda çim olsaydı daha iyiydi(!!)

CzORkNlXcAEUWzm.jpg
                Ekli dosyalar
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Burada sahanın eni 68 mt var mı acaba. Bana dar gibi göründü.
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• çim rezalet. ilk serildiğinde toparlar diye ummuştum ama arkadaşlar haklı çıktı. inanmak istememiştim. herkesten özür diliyorum

Yorum

• Bu çimin bu kadar berbat olmasının hesabını kim verecek ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Koltuk renginde benim tercihim bordo olmasıydı nedeni koyu renkle baakın göstermek ama mevcut hali de gayet güzel gözüküyor..

Yorum

• Benim bildiğim o çimler boyanacak daha.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada site için google kimlik avı uyarısı veriyor. Başka gören oldu mu bunu.
                            Evet Chrome tarayıcısıyla giriş yapınca bu hatayı veriyor.

Yorum

• İlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Chrome tarayıcısıyla giriş yapınca bu hatayı veriyor.
                              Bende de aynı hata var ...
                              TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.

Yorum

• Google'ın saldırgan site uyarısıyla ilgili gereken çalışmayı yapıyoruz arkadaşlar.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X